Zevkli bir maç oldu,izleyenler keyif almıştır.Bu yüzden iki takımı da tebrik ediyorum.
Printable View
Zevkli bir maç oldu,izleyenler keyif almıştır.Bu yüzden iki takımı da tebrik ediyorum.
Deplasmanda maç kazanamayan takım Bursa deplasmanında 2-1 geriden gelip 2-3 maçı kazanıyor fena sayılmıcak bir oyunla bu iyiye işaret. Krasiç çok istekliydi. Salih formayı vermez kolay kolay nazar değmesin. Cristian pes tabiriyle "Süper Yedek" sonradan girdiğinde daha verimli oluyor. Meireles Salih gelirse Belhanda yedekten Cristian zaman zaman Topal çok iyi bir ortasaha olur. Sow futbolu özlemiş görünüyordu istekliydi. Semih artık bırakmalı zamanı çoktan geçmiş. Kuyt çok formsuz bu aralar düzelir umarım. Serdar iyiler arasındaydı. GG77 eski günlerden kesit sundu çoğu zaman. En azından koşuyor takım 60-70'ten sonra oyundan düşme yok. Güzel maçtı seyir zevki yüksek.
Takım iyi oynadı .
Serdar kesimal sağ stoperde çok iyi oynadı gökhanda müthişti.Moussa sowun duruşu, topa vuruşu, topu tutuşu, pas atışı, topu kontrol edişi, hakeme itrazı, takım arkadaşına taç kullanması için topu bırakması bu adamın herşeyi topçu :D :D
Taraftar için üzüldüm :D :D :D
bursa son 15 dakka yoklari oynadi, fizik mi sebebi bilmiyorum ama butun ikili mucadeleleri kaybettiler. diri bir cristian ve sow bursa oyununu darmadagin etti. krasic biraz direncli olabilse, ayakta kalabilse cok onceden maci koparabilirdik ama sacma sapan 2 golle maci zora soktuk. kupayi istiyoruz, bu cok acik. sonuna kadar mucadele ettiler, bu deplasman galibiyeti iyi bir moral oldu. ligde de devam eder umarim. salih agir sahada dogal olarak 2.yari dustu. krasic de oyle. degisiklikler olumlu etkiledi. ayakta kalan takim maci kazandi.
Maçtan önce benim için önemli olan şeyin Salih'in Bursaspor gibi ciddi bir deplasmanda göstereceği performansın önemli olduğunu söylemiştim, oyunda kaldığı süre boyunca tartışmasız diğer orta alan oyuncularımızdan kat kat iyiydi. Kendine olan öz güveninin yanında Top Kapma becerisi de dikkatimi çeken bir diğer yanı oldu 4-5 defa tereyağından kıl çeker gibiydi.
Top taşıyabiliyor, top dağıtabiliyor, kısa ve uzun alanda oyun görüşü geniş, yaşı genç olmasına rağmen fizik kuvveti yerinde, özgüveni yüksek ve oldukça soğukkanlı. Gerçekten böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için şanslı aksini gösteren adamı kaptan yaptığımız için bir o kadar şanssısız.
Serdar Kesimal ve Salih kupada gösterdikleri performanslarla her türlü bu kadroda yer almayı hak ettiler, girerler mi ? Sanmıyorum ama bir umut : ) Ayrıca Kuyt'un berbat futbol oynamasına rağmen oyundan alınma kredisi ne kadar geniş merak ediyorum, Krasiç'in sahada kalmasını yeğlerdim, Kuyt'a göre iyi oynayan Krasiç'in erken bir dakika'da alınması haksızlık oldu.
Reklamlarda sınırları zorluyor artık, gözümüze sokulan koca sanal reklamlara hala alışamamışken artık birde canlısını izletiyorlar, tribünde...
Ne maçtı ama :)
Takım 3 forvete döndüğü anda maç değişti. Biz bir tanesine katlnamıyoken sahada resmen 4 tane Selçuk Şahin vardı. Artık orta sahada sadece defansif olan o işi de yapamayan adam istemiyoruz. Bu arada Serdar üzerinde durulursa Bekir ve Egemenden daha iyi olur adamın topu oyuna sokma yeteneği var. Bence en önemli yer orası tabi orta sahadan sonra.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...64699159_n.jpg
Bu nasıl bir olaydır? :n:
Seyir zevki yuksek bir mac olmus keske izleyebilseydik. :)
Şu an takımda zaten topu topu 2 tane genç adam var. Biri 11 başladı diğeri yedek bekledi. FB maçı koparsaydı öbür genç te oyuna girerdi. Ama Aykut'un aklında olan şey gruptan çıkmayı hemen garantileyerek fikstür sıkıştığında kalan grup maçlarına yedek oyuncularla çıkmak. Ve takım şu an yedek oyuncuları kazanmak için oynayacak morale sahip değil, üst üste maçlar kazanarak morallenmesi lazım bu genç oyuncuları kazanmaktan daha önemli. 1461 maçında takım kötü oynadı diye herkes yerden yere vurdu. Bu maçta da niye Bursa gibi takıma karşı bu kadar genç adamı oynatıyorsun derlerdi. Artık insanlar o kadar şartlanmışki adamı her türlü eleştiriyorlar. Bence dün Aykut'un yaptığı tek hata Topal ve Selçuk'u beraber oynatmaktı, oyuncu değişikliklerinden sonra takım bir anda değişti zaten.
Christian, Sow girdi maç döndü. Klasik.
Ama maçın önüne geçen bir cips yeme olayı vardı. Herseyin onune geçti süper yaratıcı bir reklamdı.
Antalyaspor, İsaac'in golüyle Eskişehirspor'u 1-0 yendi.
Akşam Kupada Fenerbahçe-Bursa maçı var, Burada olduğu gibi sosyal medyada ve çevremde çoğu kimsenin umrumda değil gibi takımdan soğuyan bir ben varım diye düşünüyordum : )
Velhasıl akşam ki maçta Recep Niyaz'ı görsek fena olmaz hani. Artık Fenerbahçe'nin iyi oynamasından, kazanıp kaybetmesinden umudu kestim. Bari şu gençler izleyelim de Fenerbahçe'yi sahada içler acısı halde izlerken oluşan mevcut sinir halimizi biraz düşürelim.
İlk 11imiz: Volkan, Orhan, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Meireles, Selcuk, Salih, Stoch, Sow, Semih
Selçuk olmasa iyidi ama napalım...
En azından Salih varmış oyunda kaldığı süre boyunca maç izlenir.
Krasiç'i keşke transfer dönemi bitmeden satsaydık, Mevcut teknik heyetin Krasiç'in eski haline getirmesi imkansız bir şey. Daha zıpkın gibi olan adamlar sahada tel tel dökülüyorken zaten fiziksel olarak kötü durumda olan bir oyuncunun iyi olacağını beklemek aşırı iyimserlik olur. Zararın neresinden dönülürse kârdır.
Volkan'ı oynatmasını doğru buluyorum. Çünkü Volkan lige verilen arada hiç maç yapmadı ve döndüğü ilk maçta gördükki hiç iyi gelmemiş ona bu ara. Maç temposuna alıştırmak için oynatıyor onu hoca, yoksa Mert'in oynaması garantiydi bu maçta.
Salih bu maç daha ofansif oynayacak. Çok dikkatle izleyeceğim kendisini yine :)
Fenerbahçe top çıkarmada sorun yaşabilir. Meireles ve Salih' in performansları çok önemli
Kesinlikle katılıyorum, Aykut'un teknik ekibi ve antreman sistemi rezalet. Zaten bu kadronun bu kadar başarısız olmasının başlıca sebebi budur. Ama Krasic'i bu haliyle kimseye satamazsın satsan bile maksimum alacağın para 3 milyon olur, belki sezon sonuna kadar kiralanabilirdi bir takıma.
Volkan'ın ligde bile birkaç maç kesilmesi gerektiğini düşünürken Aykut gruptan çıkmayı garantilediğimiz kupada bile oynatıyor. Bence Volkan maç eksiği yüzünden değil sakatlığından dolayı kötü oynuyor ve bu durum maç oynayarak düzelmez, aksine kötüleşir. Volkan'ın biran önce ameliyat olması lazım çünkü takıma zarar veriyor.
Volkan sakatlığından dolayı oynayamayacak durumda olsaydı oynatılmazdı. Bence Volkan'daki bu düşüşün asıl nedeni konsantrasyon eksikliği. Sonuçta bu gözlemi en iyi yapabilecek kişi Aykut Kocaman'dır
Meireles'in ceza ne ara bitti yahu :D Neyse abi Selçuk yerine Recep oynasın bu maçta ne olacak sanki daha kötü oynayamacağına eminim :D
Fenerbahçe'nin kondisyonuna yapılan eleştiriler acımasızca geliyor bana. Yetersiz olsa teknik ekip Sow bu hale nasıl geldi? Sezon başında dökülüyordu. Tabi sizin için bu muhtemelen oyuncunun kendi çabası ile ortaya çıkmış bir durumdur. Bunun dışındaki oyuncularımızın da öyle söylendiği gibi sahada döküldüğü yok. Belirli isimler sadece.
Bunun dışında Salih çok iyi başladı maça.