1 ile 30 arası toplam 398 sonuç

Konu: Türkiye Kupası Grup Aşaması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Ertuğrul Sağlam genç oyuncuları sokarken,Aykut Kocaman'ın as oyuncuları oyuna sokmasını hakikaten anlamıyorum.Buyur 2-1 öne geçti Bursa.
    Buyur işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Buyur işte.
    Dostum isterse maçı çevirip 6-2 alsın Fenerbahçe.Bu Türkiye Kupası ne değişecek berabere kalsa ya da yenilse ? Genç oyuncuları kazanmak daha önemli değil mi sizin içinde ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dostum isterse maçı çevirip 6-2 alsın Fenerbahçe.Bu Türkiye Kupası ne değişecek berabere kalsa ya da yenilse ? Genç oyuncuları kazanmak daha önemli değil mi sizin içinde ?
    Öyle bir buyur demişsin ki sandım üzüldün Bursa'nın öne geçmesine. Yoksa haklısın tabi kendi açından.

Ben katılmıyorum, 30 yıl kupayı alamadık diye herkes dalga geçti bizimle, kupayı almak daha önemli
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ben katılmıyorum, 30 yıl kupayı alamadık diye herkes dalga geçti bizimle, kupayı almak daha önemli
    Oda güzelmiş.Geçen sene aldınız zaten o olay bitti artık. O zaman şöyle iyi yandan düşünelim.Aykut kocaman hazır ligler başlamamışken oynanan bu maçları kazanmak istedi,ligler başladıktan sonra oynanacak maçlarda gençleri düşünecek.Belki böyle olabilir.

Mesaj Yetkileri