Dostum isterse maçı çevirip 6-2 alsın Fenerbahçe.Bu Türkiye Kupası ne değişecek berabere kalsa ya da yenilse ? Genç oyuncuları kazanmak daha önemli değil mi sizin içinde ?
Dostum isterse maçı çevirip 6-2 alsın Fenerbahçe.Bu Türkiye Kupası ne değişecek berabere kalsa ya da yenilse ? Genç oyuncuları kazanmak daha önemli değil mi sizin içinde ?
Öyle bir buyur demişsin ki sandım üzüldün Bursa'nın öne geçmesine. Yoksa haklısın tabi kendi açından.
Ben katılmıyorum, 30 yıl kupayı alamadık diye herkes dalga geçti bizimle, kupayı almak daha önemli
Ben katılmıyorum, 30 yıl kupayı alamadık diye herkes dalga geçti bizimle, kupayı almak daha önemli
Oda güzelmiş.Geçen sene aldınız zaten o olay bitti artık. O zaman şöyle iyi yandan düşünelim.Aykut kocaman hazır ligler başlamamışken oynanan bu maçları kazanmak istedi,ligler başladıktan sonra oynanacak maçlarda gençleri düşünecek.Belki böyle olabilir.