İlk yarı 2-0 bitti.
Printable View
İlk yarı 2-0 bitti.
İkinci yarı takım kendine gelir inşallah
Helal olsun Belediye'ye gerçekten çok iyi oynuyorlar Efe ile Rızvan'ı çok beğendim
Bu takım çok can yakar....
İlk Yarı Sonucu
İBB 2 - FB 0
Fenerbahçe bu maçtan sonra muhtemelen transfer yapacaktır. Klasik Fenerbahçe başlangıcı diyebiliriz.
Skor sizi korkutmasın bu maç her an dönebilir. Yalnız ikinci yarı FB rüzgarı arkasına alacak ve ilk yarıda olduğu gibi yine benim gözlerim Tuncay'ı arayacak...
Umarım 2.Yarıda Fb coşmaz.Yapmadıkları şey değil.:D Ama bu sefer Tuncay yok..
güzelll... Turksportal tahminde İBB'ye vermiştim. 1'de 1:D
Küçük takımlara karşı oynamayı beceremiyoruz bu senede de bu var
deivid'in formu yerinde galiba :D
İkinci yarıya ofansif bir oyuncu sokarak başlamamız gerek...
En üstteki mesaja hiç dikkat etmemişsiniz.Bundan sonra maç ile alakasız yazanlara direk uyarı geliyor.Diğer konularda tartışmak için msn i kullanabilirsiniz yada özel mesajı.
Belediye'yi çok beğendim,umarım böle devam eder :D
bu gidişle zor...
Takımların performansını bilmediğim için bu hafta iddaa oynamadım iyikide oynamamışım. :D
Savunma dökülüyor.......
Bugün gittim Fenerium'dan yeni sezon formasını aldım, para verdim, kulübe destek için, şimdi de formamı giydim maçı izliyordum ama şoktayım, verdiğim paranın karşılığını ne futbolla ne skorla alabiliyorum.
Sahada sanki Fenerbahçe yoktu. Abdullah Avcı gerçekten çok iyi teknik direktörmüş, bu zayıf kadrosuyla rakibini iyi analiz edip önde pres yaparak Fenerbahçe'nin oyun kurmasını engelledi. Zico'nun beceriksizliği Fenerbahçe'ye çok pahalıya mal oluyor.
İlk golde Can'ın ıskası varü, rezalet bir hata. Bu Can'a nasıl sabrediliyor, anlamıyorum. Yasin Can'dan 100 kat daha iyi, neden o yok? Lugano Copa America'dan döndü, maşallah sanki adam 50 maç yaptı da yorgun, yahu Tello da döndü Copa America'dan ama adam takır takır 2 resmi maçta oynadı.
İkinci golde Uğur'un hatası var, bu Uğur'la Can'la olmaz koca sezon, hele Avrupa'da hiç olmaz, 3-4 tane atar Anderlecht.
Uğur geçen sezon da aynı savunma hatalarını yapıyordu, yine tekrarlıyor. Yazıklar olsun. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan adam varken Uğur oynuyor, gerçekten yazık.
Colin,Ali ya da İlhan'dan birini alsa oyunda birşeyler değişebilir...
Skoru daha yeni gördüm ve şoktayım:DTabi doğal olarak sevindim:p.Bence ön liberolardan biri çıkmalı.Sağ kana oyuna alınıp Deıvıd forvete geçmeli.Bu alıncak isim bence Ali Bilgin olur;)
Ummadık taş baş yarar...
Daha devre arası ama hiç beklemiyodum skoru...
Fenerbahçeliler sakin olun.
İBB gerçekten iyi oynuyor, ilk maçlar FB'de kötü olabilir, ilk maçlar her zaman sürpriz olur.
Ancak sahada öyle bir isim varki ağzım açık izliyorum... Kaptan Efe İnanç... Kesinlikle bu adama dikkat edin.
Bence taktik açıdan birşeyler yapılmalı.Oyuncu değişimiyle olmaz bu iş.Fazla hafife alınmış belli.
Ben diyorum bu takımda Vederson ve ALi biLgin oynamadıkça hücum varyasyonu oLmaz.Bu ikisinin kesin oynaması gerek.İki maç ta bir kaç bişey yaptı diye Uğuru Santraforda Kezman dan daha verimLi olacak Deivid i sağ da oynatırsan atak feLan da yapamazsın.
Abdullah Avcı'yı tebrik etmek lazım.İyi analiz etmiş Fb'yi.