Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
67. You may not vote on this poll
  • İstanbul B.Ş.B.

5 7.46%
  • Fenerbahçe

53 79.10%
  • Berabere biter

9 13.43%
Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 534 sonuç

Konu: TSL 1. Hafta | Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe SK

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk yarı 2-0 bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkinci yarı takım kendine gelir inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helal olsun Belediye'ye gerçekten çok iyi oynuyorlar Efe ile Rızvan'ı çok beğendim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu takım çok can yakar....

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İlk Yarı Sonucu

İBB 2 - FB 0

Fenerbahçe bu maçtan sonra muhtemelen transfer yapacaktır. Klasik Fenerbahçe başlangıcı diyebiliriz.

Skor sizi korkutmasın bu maç her an dönebilir. Yalnız ikinci yarı FB rüzgarı arkasına alacak ve ilk yarıda olduğu gibi yine benim gözlerim Tuncay'ı arayacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Anderlecht maçında böyle oynayacığımızı düşünenler varsa Newcastle,Celta Vigo,Palermo maçlarına baksın akıllar Anderlecht'te
    Haklısın her takım avrupada baska oynar........Örnekleri mevcut..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Umarım 2.Yarıda Fb coşmaz.Yapmadıkları şey değil. Ama bu sefer Tuncay yok..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

güzelll... Turksportal tahminde İBB'ye vermiştim. 1'de 1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Küçük takımlara karşı oynamayı beceremiyoruz bu senede de bu var

deivid'in formu yerinde galiba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Fenerbahçe bu maçtan sonra muhtemelen transfer yapacaktır. Klasik Fenerbahçe başlangıcı diyebiliriz.

Skor sizi korkutmasın bu maç her an dönebilir. Yalnız ikinci yarı FB rüzgarı arkasına alacak ve ilk yarıda olduğu gibi yine benim gözlerim Tuncay'ı arayacak...
    Aynen katılıyorum her sene aynı başlangıç.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İkinci yarıya ofansif bir oyuncu sokarak başlamamız gerek...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Maçla ilgili mesajlar atın,siz yaptınız biz yapmadık mesajlarını devam ettirmeyin.
    Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Bu son tartışmam maç dışı. Hiç birşekilde cevap yazmayacam, o yüzden sizde yazmayın.

Denilmiş.
    O zaman bu söz yargısız infaz oluyor.
    Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Ortamı germeyin beyler...Kimsenin üstüne gelinmiyor...Rakibi oldugu takımın yenilmesine seviniyor yani bunda tahriklik bişey yok bence...
    yapacaz zaten merak etme
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar ben kac defa gördüm hatta atılan bazı arkadaslarda oldu avrupa maclarında bile bazıları terbiyesizlik yaptı........
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Takımınıza karşı olan öfkenizi, transfer yapmayan yönetimizden.. Deivid'i göndermeyen teknik direktörünüzden çıkartın.. Forumdaki Galatasaraylı yada Beşiktaşlılardan değil..
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadasım ben yapmayalım diyorsun sen yapıcaz diyorsun..........Bana şimdi burda bld tezaruhatı yaptırma...
    Anderlecht maçında böyle oynayacığımızı düşünenler varsa Newcastle,Celta Vigo,Palermo maçlarına baksın akıllar Anderlecht'te
    Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Onu burda yaparsak eminim bütün Fb'liler banlanırzuhaha
    En üstteki mesaja hiç dikkat etmemişsiniz.Bundan sonra maç ile alakasız yazanlara direk uyarı geliyor.Diğer konularda tartışmak için msn i kullanabilirsiniz yada özel mesajı.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Belediye'yi çok beğendim,umarım böle devam eder

bu gidişle zor...
    Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Takımların performansını bilmediğim için bu hafta iddaa oynamadım iyikide oynamamışım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Savunma dökülüyor.......

Bugün gittim Fenerium'dan yeni sezon formasını aldım, para verdim, kulübe destek için, şimdi de formamı giydim maçı izliyordum ama şoktayım, verdiğim paranın karşılığını ne futbolla ne skorla alabiliyorum.

Sahada sanki Fenerbahçe yoktu. Abdullah Avcı gerçekten çok iyi teknik direktörmüş, bu zayıf kadrosuyla rakibini iyi analiz edip önde pres yaparak Fenerbahçe'nin oyun kurmasını engelledi. Zico'nun beceriksizliği Fenerbahçe'ye çok pahalıya mal oluyor.

İlk golde Can'ın ıskası varü, rezalet bir hata. Bu Can'a nasıl sabrediliyor, anlamıyorum. Yasin Can'dan 100 kat daha iyi, neden o yok? Lugano Copa America'dan döndü, maşallah sanki adam 50 maç yaptı da yorgun, yahu Tello da döndü Copa America'dan ama adam takır takır 2 resmi maçta oynadı.

İkinci golde Uğur'un hatası var, bu Uğur'la Can'la olmaz koca sezon, hele Avrupa'da hiç olmaz, 3-4 tane atar Anderlecht.

Uğur geçen sezon da aynı savunma hatalarını yapıyordu, yine tekrarlıyor. Yazıklar olsun. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan adam varken Uğur oynuyor, gerçekten yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bugün gittim Fenerium'dan yeni sezon formasını aldım, para verdim, kulübe destek için, şimdi de formamı giydim maçı izliyordum ama şoktayım, verdiğim paranın karşılığını ne futbolla ne skorla alabiliyorum.

Sahada sanki Fenerbahçe yoktu. Abdullah Avcı gerçekten çok iyi teknik direktörmüş, bu zayıf kadrosuyla rakibini iyi analiz edip önde pres yaparak Fenerbahçe'nin oyun kurmasını engelledi. Zico'nun beceriksizliği Fenerbahçe'ye çok pahalıya mal oluyor.

İlk golde Can'ın ıskası varü, rezalet bir hata. Bu Can'a nasıl sabrediliyor, anlamıyorum. Yasin Can'dan 100 kat daha iyi, neden o yok? Lugano Copa America'dan döndü, maşallah sanki adam 50 maç yaptı da yorgun, yahu Tello da döndü Copa America'dan ama adam takır takır 2 resmi maçta oynadı.

İkinci golde Uğur'un hatası var, bu Uğur'la Can'la olmaz koca sezon, hele Avrupa'da hiç olmaz, 3-4 tane atar Anderlecht.

Uğur geçen sezon da aynı savunma hatalarını yapıyordu, yine tekrarlıyor. Yazıklar olsun. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan adam varken Uğur oynuyor, gerçekten yazık.
    Lugano geçen yaz tatil yapmadı Brazilya liginden gelip direk lige daldı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Colin,Ali ya da İlhan'dan birini alsa oyunda birşeyler değişebilir...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Skoru daha yeni gördüm ve şoktayımTabi doğal olarak sevindim.Bence ön liberolardan biri çıkmalı.Sağ kana oyuna alınıp Deıvıd forvete geçmeli.Bu alıncak isim bence Ali Bilgin olur

Ummadık taş baş yarar...

Daha devre arası ama hiç beklemiyodum skoru...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçeliler sakin olun.

İBB gerçekten iyi oynuyor, ilk maçlar FB'de kötü olabilir, ilk maçlar her zaman sürpriz olur.

Ancak sahada öyle bir isim varki ağzım açık izliyorum... Kaptan Efe İnanç... Kesinlikle bu adama dikkat edin.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Egemen cok haklısın.....Bld savunmasının yapacagı hataları fenerbace yapıyor....Bld savunması kerim haric 2.ligdeki adamlar..

Abdullah insallah ilerde Galatasaray a da gelecek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence taktik açıdan birşeyler yapılmalı.Oyuncu değişimiyle olmaz bu iş.Fazla hafife alınmış belli.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Skoru daha yeni gördüm ve şoktayımTabi doğal olarak sevindim.Bence ön liberolardan biri çıkmalı.Sağ kana oyuna alınıp Deıvıd forvete geçmeli.Bu alıncak isim bence Ali Bilgin olur
    Maçı izlemeden bu yorumu nasıl yapabildin?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben diyorum bu takımda Vederson ve ALi biLgin oynamadıkça hücum varyasyonu oLmaz.Bu ikisinin kesin oynaması gerek.İki maç ta bir kaç bişey yaptı diye Uğuru Santraforda Kezman dan daha verimLi olacak Deivid i sağ da oynatırsan atak feLan da yapamazsın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Lugano geçen yaz tatil yapmadı Brazilya liginden gelip direk lige daldı
    İyide Türkiye ligi zaten cennet Premier ligde takımlar avrupa maçlarıyla birlikte 3 maç yapıyorlar Türkiye'de ise bu sayı 1 avrupa maçlarıda 2 haftada bir oluyor yani 1 haftada 1,5 maç demek bence hiçte zor degil...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Abdullah Avcı'yı tebrik etmek lazım.İyi analiz etmiş Fb'yi.
    So what?
    Saike

Sayfa 8 / 18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri