Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Bugün gittim Fenerium'dan yeni sezon formasını aldım, para verdim, kulübe destek için, şimdi de formamı giydim maçı izliyordum ama şoktayım, verdiğim paranın karşılığını ne futbolla ne skorla alabiliyorum.

Sahada sanki Fenerbahçe yoktu. Abdullah Avcı gerçekten çok iyi teknik direktörmüş, bu zayıf kadrosuyla rakibini iyi analiz edip önde pres yaparak Fenerbahçe'nin oyun kurmasını engelledi. Zico'nun beceriksizliği Fenerbahçe'ye çok pahalıya mal oluyor.

İlk golde Can'ın ıskası varü, rezalet bir hata. Bu Can'a nasıl sabrediliyor, anlamıyorum. Yasin Can'dan 100 kat daha iyi, neden o yok? Lugano Copa America'dan döndü, maşallah sanki adam 50 maç yaptı da yorgun, yahu Tello da döndü Copa America'dan ama adam takır takır 2 resmi maçta oynadı.

İkinci golde Uğur'un hatası var, bu Uğur'la Can'la olmaz koca sezon, hele Avrupa'da hiç olmaz, 3-4 tane atar Anderlecht.

Uğur geçen sezon da aynı savunma hatalarını yapıyordu, yine tekrarlıyor. Yazıklar olsun. Vederson gibi hem savunma hem hücum yönü olan adam varken Uğur oynuyor, gerçekten yazık.
Lugano geçen yaz tatil yapmadı Brazilya liginden gelip direk lige daldı