Gökhan Zan daha yavaş, hantalın hantalı Gökhan oluyor senin tabirinle.. Emre'nin oynaması da saçma olur, en iyi ikili İbrahim Toraman - Servet ikilisidir..
Printable View
Gökhan Zan daha yavaş, hantalın hantalı Gökhan oluyor senin tabirinle.. Emre'nin oynaması da saçma olur, en iyi ikili İbrahim Toraman - Servet ikilisidir..
Romanya kazanir.
Arkadaşım niye dokundu..Edu Luganoya tonlarca para döktünüz sonuç Lugano Servetten beter çıktı...Eduyu zaten hiç sorma bende söylemiyim..Bunun üstüne Yasin Çakmak geldi malesef onunda Fener sayesinde ufku kapanacak..Servet konusuna gelince tekrardan söylüyorum Serveti teknik direktörler ateşe attı..Gittiler ağır Servete kuş gibi hafif Shevayı tut dediler..
Lugano Sevet'ten beter?? :confused: Fener Lugano'yu biraksa avrupanin önde gelen kulüpleri siraya dizilir o adami almak icin, Lugano ile Edu size gol atinca sevmezsiniz kötü oyuncu dersiniz tabi normal karsiliyorum.. Birde benim yaptigim yorumlar isinize gelmeyince bana fanatik dersiniz bana fanatik diyen arkadaslar simdi kendi yaptiklari bu yorumlari görmezden geliyorlar nedense normal karsiliyorlar :)
Turkıyede BuLent Korkmazdan Sonra Defans Oyuncusu Cıkmadı
N İbrahim Toraman N Gökhan Zan Nede Yasin Çakmak
Servete Topcu Dien Adamın AkLından Suphe Ederim Ztn
Turkıyenın En Dandik BöLqesi Defans
Bıde Sabri DüşmanLığı BasLadı Hakandan Sonra Bjk'LiLer Serdar Demiş Paso N GuzeL Dvm BoLe GaLatasarayLıLar Ayhan Desin FenerLiLerde Deniz Barış Desin Sabri Yerine
Bence Sabride Bıraksın MiLLi Takımı Totti Motti 30 Yasında Bıraktı Ztn
Sabri milli takımda oynar, ama şu anda form düşüklüğü yaşıyor.. Mehmet Topuz'un oynaması lazım.. İbrahim Üzülmez'in yerine de, Volkan Yaman oynamalı.. İsimlere değil, performanslara göre 11 belirlemeli Fatih Hoca..
yahu Servet mi yoksa Gökhan mı daha hızlı Lugano mu daha iyi adam döver yoksa Servet mi Edu mu milli takıma seçilir yoksa Servet mi gibi tartışmalarınızı burada konuyu dağıtarak değilde arkadaşlar BAKIN! KAFE FUTBOL'da konuyu konuşabilirsiniz benim güzel arkadaşlarım :)
http://forum.turksportal.net/vb/show...t=47466&page=3
Onu o yorumu yapan arkadasa söyleyin ozaman ;) tek yorumu bu degil ayrica 2,3 sayfa boyunca sürekli ayni seyleri söylemis.
Fatih hocanın fün açıkladığı kadroda hakan şükür yok sevindim.Yalnız orta saha çok ofansif olmuş
Hakan ilk 11'de yok.İyi futbol bekliyor bizleri..
Bu Topuz'a yazik yahu GS'de olsaydi banko oynatirdi, Sabri'den neyi eksik ?
Sabri kötü oyuncu değil ama MC de v Sağ bekte oynayamıyor bence... Ztn sağ bekte Hamit var ama M.Topuz daha iyi oynar sağ kanatta Hamit ile sağ tarafta süper ikili olur... Hamit i orta Alana çekip Serdar ı beke kaydırılsada olur...Serdar v M.Topuz bence oynatılmalı...
Defanslarinizin gol atmasi forvetlerinizin ne kadar beceriksiz olduğunu gösterir...Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..Edu gibi defansın Beşiktaş maçında yaptığı hatayı gördük..Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bundan daha iyi bir önerin varsa buyur söyle arkdaşım benimki sadece bir öneriydi ve de mantıklı olduğunu düşünüyorum...Servetin bazı hatalarını Emre gibi çabuk müdaheleci birisi lazım..Bu ne Toraman ne Gökhan Zanda var..
Sabri Fatih Terim'in Gs de 2. döneminde parlamıştı.Diyorum acaba bundan dolayımı hep onu seçiyor.
Tamam Sabri kötü değil ama şu an çok formsuz ve yerine oynayabilecek daha formda oyuncular var.Koy Topuz'u oraya sallasın 30 metreden coştursun bizi.Sabri bir vuruyor dağlara taşlara zaten dökülmekte olan saçları yola yola saç kalmıyor sonra.Koy Serdar'ı oraya.Sabri'nin ön libero olmadığını bilmeyen mi var? Hadi elinde iyi adam olmaz koyarsın oraya ama iyi adamlar varken Sabiri'yi orada oynatmak hak yemekten başka bir şey değildir.
attilla ben sana katılmıyorum.Türkiye'nin en iyi defansı Servet falan değildir.En iyi olsa o her insan hata yapabilir diye geçiştirilen hataları yapmaz.Bir birini tanıyan Zan-Toraman ikilisi daha faydalı olur.Ayrıca Toraman'dan gol bile gelebilir bu maçta.
:) size attiklari goller serbest vurustandi bunu unutma..
kazmalik yapmis he, adam 1,2 hata yapti ya artik koca bi sezon onlari söyler durursunuz Villarreal ilgileniyordu zaten kendisi ile bilmiyorum ne oldu galiba reddedildi. Ayrica Lugano sadece Copa Amerika'da kazmalik yapmis Servet Fenerde oynadigi 3 sezon boyunca ne kazmaliklar yapti onlardan haberin varmi :)Quote:
Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..
Vallahi burdaki kimse sana katilmiyor, anlasilan böyle düsünen birtek sen varsin..Quote:
Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
Hala katılmayan var mı diyorsun ya?Şaka mısın sen?Var tabi?Ben de soruyorum katılan var mı bu arkadaşa?Toraman çabuk değilmiş:DPehhhEmre Aşık Puyol'dan bile çabuk zaten.Vallahi ben hayatımda böyle bişey görmedim.İnsan istese bu kadar fanatiklik yapamaz.Bir daha sana cevap vermiyeceğim.Sen de sus artık!.Servet diye diye kafamızı şişirdin sabahtan beri
pardon ya bi karisiklik oldu :D ondan direk alinti yapmadim dolayli yaptim ama senin ismin kalmis
Gökhan,Toraman,Servet,Yasin bunlar Milli Takım'a yakışan stoperler... Zaten Türkiye'de stoper kıtlığı var bunlarda çağrılmazsa artık ne olur bilemiyorum :(