Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
Lugano Sevet'ten beter?? Fener Lugano'yu biraksa avrupanin önde gelen kulüpleri siraya dizilir o adami almak icin, Lugano ile Edu size gol atinca sevmezsiniz kötü oyuncu dersiniz tabi normal karsiliyorum.. Birde benim yaptigim yorumlar isinize gelmeyince bana fanatik dersiniz bana fanatik diyen arkadaslar simdi kendi yaptiklari bu yorumlari görmezden geliyorlar nedense normal karsiliyorlar
Defanslarinizin gol atmasi forvetlerinizin ne kadar beceriksiz olduğunu gösterir...Luganoyu serbest bıraksanız hangi takım alacağını çok merak ediyorum..Copa Americada yaptığı kazmalıkları görmeyen var mı?..Edu gibi defansın Beşiktaş maçında yaptığı hatayı gördük..Gerçekçi olalım arkadaşlar şu anda Türkiyenin en iyi defansı Servettir katılmayan var mı?.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
Puhahaha.Konuştukça batıyorsun.Bu kadar fanatiklik olmaz.Emre Aşık ve Servet demek.Toraman ve Zan da çağırlmıycakmış.Başka bir isteğin var mı?İstersen Bouzid de Türk yapılsın bu iki oyuncunun yedeği de o olur
Bundan daha iyi bir önerin varsa buyur söyle arkdaşım benimki sadece bir öneriydi ve de mantıklı olduğunu düşünüyorum...Servetin bazı hatalarını Emre gibi çabuk müdaheleci birisi lazım..Bu ne Toraman ne Gökhan Zanda var..