Selçuk Yula Fenerbahçe taraftarı olduğu için tarafsız yorum yapamıyor.Onu takmıyorum bile..
Egemen'in yazısını baştan sona okudum, kesinlikle hak veriyorum.Alex konusunda ise ciddi şüphelerim var.
Fenerbahçe'nin gidişatı hiç iyi değil.
Printable View
Selçuk Yula Fenerbahçe taraftarı olduğu için tarafsız yorum yapamıyor.Onu takmıyorum bile..
Egemen'in yazısını baştan sona okudum, kesinlikle hak veriyorum.Alex konusunda ise ciddi şüphelerim var.
Fenerbahçe'nin gidişatı hiç iyi değil.
Oftasın golüde sayılmadı sanırım fenerin penaltısıda verilmedi:)
Hakem ne güzel esitlemiş...
Mac saatine bu kadar tepkili olunurmu mesela dün besıktas bana göre daha erken mac yaptı fenerbahce ise 1 gün fazla dinlendi ama besıktaslı yönetici cıkıpta kimseyi suclamadı
Galatasarayın macıda 18:45 de oldu sadecebesıktasın macı olmadı sanırım:)
Bahaneler aranmasın nihat özdemir bahaneyi baskayerde arıyor bence:)
Maçı izlemediğim için maç hakkında yorum yapmayacağım ama yazılardan takip ettiğim kadarı ile Fenerbahçe iyi oynamamış.İyi oynamadığı bir maçı kazanabilirdi ama olmadı.Rakip taraftarlar olarak sevindik bu skora.Ama daha sezonun başı telafi edilir bu kayıplar.
Selçuk Yula taraflı yorum yapamıyor.
Rıdvan Dilmen'i izleyin bu akşam, bakalım neler diyecek, epeyce sert ve güzel konuşur bence, öyle tahmin ediyorum.
Yarın da 6 Pas'ta Ahmet Çakar ve G.Bilgiç iyi konuşurlar bu konu hakkında...
Fenerbahçe Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta galip gelemiyor ya, bravo gerçekten.
Ridvan Dilmen gercek Fenerbahceli.Fenerbahceli dedigin bunun gibi olmali,takimin kötü yolda oldugunu üstüne basa basa söyler,gerektiginde cok sert konusur,ama bu takimin iyiligi icindir.Öyle Selcuk Yula gibi poliyanacilik yapmaz ;)
Fenerbahce`nin basina Ridvan Dilmen gelmeli.Fenerbahce`yi cok iyi bilen,futbolu cok iyi bilen biri.Ama kendisi Fenerbahce`den gelen teklifi reddedecegini söylemisti ;)
Evet, yanlış yazmışım :) Tarafsız yorum yapamıyor.
Nihat Özbağı'nın bahanesine bak :) Güldürücü.
Yönetimin derhal Zico'yu kovması gerek, eğer kovmazlarsa ŞL maçlarından sonra kendileri gitmek zorunda kalır, zira bu Fenerbahçe OFTAŞ gibi isimsiz oyunculardan kurulu bir takıma bile puan kaybediyorsa, Carvalho'lar, Love'lar, Koevermans'lar, Ibrahimovic'ler, Stankovic'lere karşı ne yapacak...
Bari ŞL'ye hiç katılmayalım, çekilelim bir bahane bulup, yoksa sıfır çeker, eksi averajla bitiririz, rezil oluruz.
Egemen Fenerbahçe'nin büyük takımlara karşı daha iyi,daha derli toplu oynadığını unutmamak lazım.Misal aynı takım Süper Kupa maçında bize karşı böyle değildi.Şu an çok sinirli olduğun için böyle yazıyorsun bence.
Eğer hala hakemi konuşacaksak Penaltımız verilmedi maç 2-0 olacaktı bu neden konuşulmuyor
OFTAŞ ?
bilmiyorsunuz galiba 7 oyuncusu 7 yıldır beraber..
Ne penaltısı ya? Delirtmeyin adamı. Ben bir Fenerbahçeli olarak sizlerin bu yorumlarını anlayamıyorum.
YAHU RAKİP BİZİ SAHADA EZDİ, SİLDİ SÜPÜRDÜ, PENALTIMIZ VERİLSEYDİ DE HAKETMEDİĞİMİZ BİR GALİBİYET Mİ ALSAYDIK?!!! SİZİN GÖNLÜNÜZ RAZI OLUR MUYDU BUNA?
22 yaş ortalaması OFTAŞ sonuna kadar mücadele etti ve mücadelesinin karşılığını aldı.
Suç Fenerbahçe'de, başka suçlu aramayın. Ne hakemi, hakemin hatası olmayınca su molasına ve maç saatlerine sarmışlar, yazık...
Fenerbahçe iyi oynasaydı, dünkü Beşiktaş gibi oynasaydı, ve buna rağmen penaltısı verilmeseydi, o zaman itiraz ederdim ama sen mahkum oynamışsın, ne penaltısı?
Egemen'in yorumlarına katıldığım ender zamanlardan birisi..:)
Yine koşmayan, ruhsuz oynayan Alex, Fenerbahçe'yi kurtardı yenilgiden.Anlamak oldukça güç..
Egemen Fenerbahçe 2 sene (daum zamanında) top oynamadan şampiyon oldu gönlün razı geldi mi ? geçen sene futbol izleyen var mıydı şampiyon olduk gönlün razı geldi mi ? LÜTFEN demogoji yapmayalım ayrıca bnm sölediğim örnek galatasaraylılara tepkiydi herkes ofsatyı konuşuyor ama kimse penaltıda söz etmiyor ben bundan bahsettim
Egemen saçmalama..
İYİ OYUN DEMEK sadece atak yapmak demek değil..
İki takımda o kadar oynamadı..Son 4 dakikada oynanan oyuna bakmayın..
Ayrıca bizim 2 net penaltımız onların çok net 1 golü verilmedi..
Off off.Kelimeler boğazıma dizildi,nutkum tutuldu.
Bugünkü oynanan futbolu görüyorumda çok zor işimiz hakikaten.
Sistemde ve futbolcularda adam akıllı bir devrim yapılması lazım.
Şimdi Oftaş'ı da kötü oynamakla suçluyorsunuz.İnanamıyorum..
OFTAŞ'ı Trabzonspor maçında izledim, Trabzonspor tek kale oynadı, Ferhat bir sürü topunu çıkardı Ceyhun'un. Bu OFTAŞ'ta HİÇBİR ŞEY YOK!!!
Küme düşer OFTAŞ bu sene, berbat bir takım. Sadece mücadele var o kadar, başka bir şey yok.
Fenerbahçe de gitti bu OFTAŞ'ı yenemedi :)
İBB bize karşı süper oynadı diye yorumlar çıkmıştı, EFE İNANÇ sahanın yıldızıydı, herkes abarttı EFE İNANÇ'ı, ben dedim abartmayın bu adamı, Fenerbahçe kötü olduğu için iyi gözüktü, yoksa iş yok dedim, görüyoruz EFE İNANÇ'ı, neden isminden bahsedilmiyor, neden milli takıma çağrılmıyor? Koşan, basmayan bir orta sahada tabii ki EFE İNANÇ yıldız olur.
Ben oynasam bugün Alex yerine, daha fazla koşar, daha çok mücadele ederdim, tekmeye kafamı uzatırdım ama işte...
Bazıları iyice saçmalamaya başladı.
Hayatında kaç kere prof. sahada top oynadın egemen?
25 derece sıcaklıkta bile top oynarken bir yerlerimizden buhar çıkıyordu bizim..
36 derece ne demek?!
Ayrıca DAUM zamanında çoğu maçta GERÇEKTEN ÇOK RAHAT bir futbol oynuyorduk.En azından 1-0 geriye düşsek bile rahattık takım öne hep geçerdi..