Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon
211 ile 240 arası toplam 282 sonuç

Konu: TSL 4.Hafta | G.Birliği OFTAŞ-Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Selçuk Yula Fenerbahçe taraftarı olduğu için tarafsız yorum yapamıyor.Onu takmıyorum bile..

Egemen'in yazısını baştan sona okudum, kesinlikle hak veriyorum.Alex konusunda ise ciddi şüphelerim var.

Fenerbahçe'nin gidişatı hiç iyi değil.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Batuhan Oftaş'ın attığı golde gol atan oyuncu toptan geride idi zaten.Ofsayt değil GOL.

FB'nin attığı golde tartışılacak hiçbirşey yok.Çok net ofsayt.
    İlk çekilen şutta ofsayt vardı. Sonra dönen top ofsyat değildi. Ama ilk attıkları şut ofsayttı. Oftaş'lı oyuncularda itiraz etmediler.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    İlk çekilen şutta ofsayt vardı. Sonra dönen top ofsyat değildi. Ama ilk attıkları şut ofsayttı. Oftaş'lı oyuncularda itiraz etmediler.
    Selçuk Yula bunu diyor büyük ihtimalle izleyip görücez

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Oftasın golüde sayılmadı sanırım fenerin penaltısıda verilmedi
    Hakem ne güzel esitlemiş...

Mac saatine bu kadar tepkili olunurmu mesela dün besıktas bana göre daha erken mac yaptı fenerbahce ise 1 gün fazla dinlendi ama besıktaslı yönetici cıkıpta kimseyi suclamadı

Galatasarayın macıda 18:45 de oldu sadecebesıktasın macı olmadı sanırım

Bahaneler aranmasın nihat özdemir bahaneyi baskayerde arıyor bence

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    F.Bahçe'den çifte standart iddiası
    Fenerbahçe asbaşkanlarından Nihat Özbağı, G.OFTAŞ karşısında alınan 1-1'lik beraberliğin ardından yaptığı açıklamada, federasyonun kendilerine karşı çifte standart uyguladığını iddia etti.

Karşılaşmanın hakemi Barış Şimşek'in sıcak hava olmasına rağmen, su molası vermediğini ifade ederken, Türk Futbol Federasyonu'nun, Fenerbahçe'nin maçlarının özellikle erken saate aldığını iddia etti.

Yayıncı kuruluşun muhabirinin sorusu üzerine su molası verildiğinde mücadeleden galibiyetle ayrılacağını da ifade ederken, bunların bir bahane olmaması gerektiğini de sözlerine ekleyerek galip gelmeleri gerektikleri maçtan beraberlikle ayrıldığını söyledi.

Aziz Yılrıdım ve Yönetimi bunları kimse yemiyor kendinizi yormayın
    Tepki gecikmemiş..

Yazıklar olsun böyle yönetime, teknik heyete, futbolculara.Suçlusun, suçunu kabul edeceğin yerde başka kurumlara sataşıyorsun.Gerçekten çok yazık.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı izlemediğim için maç hakkında yorum yapmayacağım ama yazılardan takip ettiğim kadarı ile Fenerbahçe iyi oynamamış.İyi oynamadığı bir maçı kazanabilirdi ama olmadı.Rakip taraftarlar olarak sevindik bu skora.Ama daha sezonun başı telafi edilir bu kayıplar.
    So what?
    Saike

Selçuk Yula taraflı yorum yapamıyor.

Rıdvan Dilmen'i izleyin bu akşam, bakalım neler diyecek, epeyce sert ve güzel konuşur bence, öyle tahmin ediyorum.

Yarın da 6 Pas'ta Ahmet Çakar ve G.Bilgiç iyi konuşurlar bu konu hakkında...

Fenerbahçe Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta galip gelemiyor ya, bravo gerçekten.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Oftasın golüde sayılmadı sanırım fenerin penaltısıda verilmedi
    Hakem ne güzel esitlemiş...
    Buna eşitleme denirse. O zaman skor 2-0 olacaktı ve maç çok değişik boyutlara gidecekti. Ama bu futbol ile kazanamadığımız için ben mutluyum. Çünkü hak etmiyorduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Selçuk Yula taraflı yorum yapamıyor.

Rıdvan Dilmen'i izleyin bu akşam, bakalım neler diyecek, epeyce sert ve güzel konuşur bence, öyle tahmin ediyorum.

Yarın da 6 Pas'ta Ahmet Çakar ve G.Bilgiç iyi konuşurlar bu konu hakkında...

Fenerbahçe Beşiktaş'ın puan kaybettiği hafta galip gelemiyor ya, bravo gerçekten.
    "tarafsız" diyecektin sanırım ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Batuhan o posizyonu göremedim TV'de göstermedi galiba, eğer öyle diyorsan doğrudur.

2.Hamlede ofsayt yok çünkü.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Ridvan Dilmen gercek Fenerbahceli.Fenerbahceli dedigin bunun gibi olmali,takimin kötü yolda oldugunu üstüne basa basa söyler,gerektiginde cok sert konusur,ama bu takimin iyiligi icindir.Öyle Selcuk Yula gibi poliyanacilik yapmaz

Fenerbahce`nin basina Ridvan Dilmen gelmeli.Fenerbahce`yi cok iyi bilen,futbolu cok iyi bilen biri.Ama kendisi Fenerbahce`den gelen teklifi reddedecegini söylemisti

Evet, yanlış yazmışım Tarafsız yorum yapamıyor.

Nihat Özbağı'nın bahanesine bak Güldürücü.

Yönetimin derhal Zico'yu kovması gerek, eğer kovmazlarsa ŞL maçlarından sonra kendileri gitmek zorunda kalır, zira bu Fenerbahçe OFTAŞ gibi isimsiz oyunculardan kurulu bir takıma bile puan kaybediyorsa, Carvalho'lar, Love'lar, Koevermans'lar, Ibrahimovic'ler, Stankovic'lere karşı ne yapacak...

Bari ŞL'ye hiç katılmayalım, çekilelim bir bahane bulup, yoksa sıfır çeker, eksi averajla bitiririz, rezil oluruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Evet, yanlış yazmışım Tarafsız yorum yapamıyor.

Nihat Özbağı'nın bahanesine bak Güldürücü.

Yönetimin derhal Zico'yu kovması gerek, eğer kovmazlarsa ŞL maçlarından sonra kendileri gitmek zorunda kalır, zira bu Fenerbahçe OFTAŞ gibi isimsiz oyunculardan kurulu bir takıma bile puan kaybediyorsa, Carvalho'lar, Love'lar, Koevermans'lar, Ibrahimovic'ler, Stankovic'lere karşı ne yapacak...

Bari ŞL'ye hiç katılmayalım, çekilelim bir bahane bulup, yoksa sıfır çeker, eksi averajla bitiririz, rezil oluruz.
    Abartmayalımda Durum iç acıcı değil

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Oftaş'ın pozisyonunun gol olması gerektiğinde herkes hemfikir sanırım..
    bende bunu söyledim zaten..?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by EreN View Post
    bende bunu söyledim zaten..?
    Senle alakalı bir durum değil..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Egemen Fenerbahçe'nin büyük takımlara karşı daha iyi,daha derli toplu oynadığını unutmamak lazım.Misal aynı takım Süper Kupa maçında bize karşı böyle değildi.Şu an çok sinirli olduğun için böyle yazıyorsun bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer hala hakemi konuşacaksak Penaltımız verilmedi maç 2-0 olacaktı bu neden konuşulmuyor

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

OFTAŞ ?
    bilmiyorsunuz galiba 7 oyuncusu 7 yıldır beraber..

Ne penaltısı ya? Delirtmeyin adamı. Ben bir Fenerbahçeli olarak sizlerin bu yorumlarını anlayamıyorum.

YAHU RAKİP BİZİ SAHADA EZDİ, SİLDİ SÜPÜRDÜ, PENALTIMIZ VERİLSEYDİ DE HAKETMEDİĞİMİZ BİR GALİBİYET Mİ ALSAYDIK?!!! SİZİN GÖNLÜNÜZ RAZI OLUR MUYDU BUNA?

22 yaş ortalaması OFTAŞ sonuna kadar mücadele etti ve mücadelesinin karşılığını aldı.

Suç Fenerbahçe'de, başka suçlu aramayın. Ne hakemi, hakemin hatası olmayınca su molasına ve maç saatlerine sarmışlar, yazık...

Fenerbahçe iyi oynasaydı, dünkü Beşiktaş gibi oynasaydı, ve buna rağmen penaltısı verilmeseydi, o zaman itiraz ederdim ama sen mahkum oynamışsın, ne penaltısı?

OFTAŞ ?
    bilmiyorsunuz galiba 7 oyuncusu 7 yıldır beraber..
    Normalde 16 ama as olarak 7 futbolcusu

Bunu spiker macta söylemisti.22 yas ortalamasi olan bir takim.Genc,dinamik,mücadele eden.Eger Süper lige alisirlarsa böyle süpriz sonuclar almaya devam ederler

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Egemen'in yorumlarına katıldığım ender zamanlardan birisi..

Yine koşmayan, ruhsuz oynayan Alex, Fenerbahçe'yi kurtardı yenilgiden.Anlamak oldukça güç..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Batuhan o posizyonu göremedim TV'de göstermedi galiba, eğer öyle diyorsan doğrudur.

2.Hamlede ofsayt yok çünkü.
    O iki hamle olmadan önce şut çekiyor o zaman ofsayt.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne penaltısı ya? Delirtmeyin adamı. Ben bir Fenerbahçeli olarak sizlerin bu yorumlarını anlayamıyorum.

YAHU RAKİP BİZİ SAHADA EZDİ, SİLDİ SÜPÜRDÜ, PENALTIMIZ VERİLSEYDİ DE HAKETMEDİĞİMİZ BİR GALİBİYET Mİ ALSAYDIK?!!! SİZİN GÖNLÜNÜZ RAZI OLUR MUYDU BUNA?

22 yaş ortalaması OFTAŞ sonuna kadar mücadele etti ve mücadelesinin karşılığını aldı.

Suç Fenerbahçe'de, başka suçlu aramayın. Ne hakemi, hakemin hatası olmayınca su molasına ve maç saatlerine sarmışlar, yazık...

Fenerbahçe iyi oynasaydı, dünkü Beşiktaş gibi oynasaydı, ve buna rağmen penaltısı verilmeseydi, o zaman itiraz ederdim ama sen mahkum oynamışsın, ne penaltısı?
    Egemen Fenerbahçe 2 sene (daum zamanında) top oynamadan şampiyon oldu gönlün razı geldi mi ? geçen sene futbol izleyen var mıydı şampiyon olduk gönlün razı geldi mi ? LÜTFEN demogoji yapmayalım ayrıca bnm sölediğim örnek galatasaraylılara tepkiydi herkes ofsatyı konuşuyor ama kimse penaltıda söz etmiyor ben bundan bahsettim

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Egemen saçmalama..
    İYİ OYUN DEMEK sadece atak yapmak demek değil..
    İki takımda o kadar oynamadı..Son 4 dakikada oynanan oyuna bakmayın..
    Ayrıca bizim 2 net penaltımız onların çok net 1 golü verilmedi..

Off off.Kelimeler boğazıma dizildi,nutkum tutuldu.

Bugünkü oynanan futbolu görüyorumda çok zor işimiz hakikaten.

Sistemde ve futbolcularda adam akıllı bir devrim yapılması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Şimdi Oftaş'ı da kötü oynamakla suçluyorsunuz.İnanamıyorum..

OFTAŞ'ı Trabzonspor maçında izledim, Trabzonspor tek kale oynadı, Ferhat bir sürü topunu çıkardı Ceyhun'un. Bu OFTAŞ'ta HİÇBİR ŞEY YOK!!!

Küme düşer OFTAŞ bu sene, berbat bir takım. Sadece mücadele var o kadar, başka bir şey yok.

Fenerbahçe de gitti bu OFTAŞ'ı yenemedi

İBB bize karşı süper oynadı diye yorumlar çıkmıştı, EFE İNANÇ sahanın yıldızıydı, herkes abarttı EFE İNANÇ'ı, ben dedim abartmayın bu adamı, Fenerbahçe kötü olduğu için iyi gözüktü, yoksa iş yok dedim, görüyoruz EFE İNANÇ'ı, neden isminden bahsedilmiyor, neden milli takıma çağrılmıyor? Koşan, basmayan bir orta sahada tabii ki EFE İNANÇ yıldız olur.

Ben oynasam bugün Alex yerine, daha fazla koşar, daha çok mücadele ederdim, tekmeye kafamı uzatırdım ama işte...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

O iki hamle olmadan önce şut çekiyor o zaman ofsayt.

Batuhancım şimdi tekrarını izledim posizyonun ve haklısın

Şut çekerken ofsaytta kallıyor OLGAY galiba.

2 posizyonda ofsaytmış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Egemen saçmalama..
    İYİ OYUN DEMEK sadece atak yapmak demek değil..
    İki takımda o kadar oynamadı..Son 4 dakikada oynanan oyuna bakmayın..
    Ayrıca bizim 2 net penaltımız onların çok net 1 golü verilmedi..
    2.penaltiniz hangisi ?

Aurelio`nun korner kullanilirken ceza sahasi icinde düsürülmesi demeyecen herhalde O penalti fln degildi,ikili mücadele.

Baska da pozisyon yok zaten

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bazıları iyice saçmalamaya başladı.
    Hayatında kaç kere prof. sahada top oynadın egemen?
    25 derece sıcaklıkta bile top oynarken bir yerlerimizden buhar çıkıyordu bizim..
    36 derece ne demek?!
    Ayrıca DAUM zamanında çoğu maçta GERÇEKTEN ÇOK RAHAT bir futbol oynuyorduk.En azından 1-0 geriye düşsek bile rahattık takım öne hep geçerdi..

Sayfa 8 / 10 İlkİlk ... 678910 SonSon

Mesaj Yetkileri