Originally Posted by Batuhan Önder İlk çekilen şutta ofsayt vardı. Sonra dönen top ofsyat değildi. Ama ilk attıkları şut ofsayttı. Oftaş'lı oyuncularda itiraz etmediler. Batuhan o posizyonu göremedim TV'de göstermedi galiba, eğer öyle diyorsan doğrudur. 2.Hamlede ofsayt yok çünkü.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Originally Posted by Murat Özdemir Batuhan o posizyonu göremedim TV'de göstermedi galiba, eğer öyle diyorsan doğrudur. 2.Hamlede ofsayt yok çünkü. O iki hamle olmadan önce şut çekiyor o zaman ofsayt.
Originally Posted by Batuhan Önder O iki hamle olmadan önce şut çekiyor o zaman ofsayt. Batuhancım şimdi tekrarını izledim posizyonun ve haklısın Şut çekerken ofsaytta kallıyor OLGAY galiba. 2 posizyonda ofsaytmış.
Originally Posted by Murat Özdemir Batuhancım şimdi tekrarını izledim posizyonun ve haklısın Şut çekerken ofsaytta kallıyor OLGAY galiba. 2 posizyonda ofsaytmış. Zaten o şut gol olsa bile ofsayt sayılacaktı. Bırakın ofsyatı penaltıyıda maç zaten çok kötüydü iki takım içinde. Böyle bitmesi daha iyi oldu.
Forum Rules