Bakıcaz salı günü..Şansızlar ligde
Printable View
Marsilya'yı savunur olmussunuz..Görücez Marsilya'nızı ! Beşiktaş bugün sezonun en kötü topunu oynadı.Bunun nedenide Marsilya macıdır.Marsilya'yı yenemezsek şapkamı yiycem...
Sence Bjk 3 haftadir top oynuyor mu ?Yani benim gördügüm kadariyla bu Bjk 3 haftadir ayni futbolu oynuyor.Ne ilerleme kaydetti,ne gerileme ! Marsilya macini falan düsünmüs futbolcular,kötü oynamis futbocular mis mis mis.Öbür 2 hafta neydi ?
Birakin bunlari,acik acik Bjk kötü futbol oynuyor,takimin biran evvel kendine gelmesi,Ertugrul Hocanin iyi bir taktik bulmasi gerek demiyonuz,sacma bahaneler üretiyonuz ;)
Bazı arkadaşlar sanki ''Türk'' takımı olan Beşiktaş'ı değil ''Fransız'' takımı olan Marsilya'yı tutuyor gibi.. :S Şimdiden daha bu konuda tartışmalara başlarsa işimiz var..
Kazanmamız lazımdı ama olmadı sağlık olsun..
Neyse konuyu degiştirmeyelım ben anladım anlıycagımı hepiniz Marsilya'lısınız.(Bazıları hariç) Marsilya macından sonra hepinize lafınızı yediririz inşallah.Beşiktaş bu mac hariç cok iyi top oynuyor hemde cok iyi.
Welet beni kastetmiyorsun biliyorum amaburayı marsilya alanına cevirmeyin........Marsilyayı destekleyenler zaten cezasını alır.
Bazilari haric maric demeyin simdi.Konusacaksaniz isim verin ! Öyle ince mesajlar göndermenin manasi yok ! Yok birde benim Marsilyayi tuttugumu zannediyorsaniz,helal olsun size.
Baran'ında dediği gibi isim verin bakalım kimmiş içimizdeki Marsilyalılar....
Konuyu amacından saptırmayalım. Hepimiz yetişkin insanlarız çocuklar gibi kimseye faydası olmayacak tartışmalar yapmayız değil mi?
"Gerekeni yaparız"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 0-0 sonuçlanan Ankaraspor maçının ardından yaptığı açıklamada, hem hakemlerin, hem de Futbol Federasyonu'nun dikkatli olması gerektiğini söyledi. Yıldırım Demirören, son dakikada attıkları bir golün geçerli sayılmadığı karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü'nün çok büyük bir camiaya sahip olduğunu belirterek, ''Yumruğunu bir indirirse kimse altından kalkamaz. Hem federasyon, hem de hakemler dikkatli olmalı. Bu gidişata bir 'dur' denilmezse biz de gerekeni yaparız. Gerekirse takımı sahaya da çıkartmayız. Herkes haddini bilecek'' dedi.
Ayrıca karşılaşmayı izleyen tüm futbolseverlerden özür dileyen Demirören, ''Her iki takım da kötü bir futbol sergiledi. Biz, böyle bir futbol oynamamalıyız. Avrupa Şampiyonlar Ligi veya benzeri hiçbir bahane bunu örtemez. Hocamızla ve futbolcularımızla görüşerek bu durumu çözeceğiz'' diye konuştu.
15.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : AA
Kocaman: "Net golmüş"
Ankaraspor, Turkcell Süper Lig'in 5. Haftası'nda kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ederken, Ankaraspor çalıştırıcısı Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın gol sayılmayan vuruşunun net bir gol olduğunu söyledi.
Yayıncı kuruluşun canlı yayına katıln ve bu esnada pozisyonu izleme şansı bulan Aykut Kocaman, uzatma dakikalarında gol sayılmayan pozisyonun, gol olduğunu söyledi.
Her iki takımın da iyi bir oyun sergilemediğini ifade eden Kocaman, karşılaşmanın sadece son 20 dakikasında iki takımın da mücalede etmeye başladığını ifade etti.
15.09.2007
Kaynak : Sporx.com
http://www.sporx.com/images/1/29/973...3_3135_013.jpg
Bu resim galiba benim söylediğimi destekliyor.
Hakkımız yeniliyor yazık günah o kadar emek harcıyoz hakemler yiyor galiba ufak takımları ezdirmemek için efor harcıyorlar ama bizim golümüz boşa gidiyor bu sefer yazık..
Herkez gol demiş pozisyona hakkımız yenmiş adeta..
10 dk dinlenme molası.
Konu amacından bayağı bir sapmış. Şu 10 oldu mu 20.
60 mesaj silindi.
Forum Kurallarını okuması için 6 kişiye uyarı gönderildi.
4 kişiye de ceza puani verildi.
Hem kural uyarısı hem de ceza puanı alan üyeler bundan sonra kural uyarısı almadan ceza puanı alacaktir bilginize.
Seviyeli Mesajlarınız ile devam edebilirsiniz.
Evet arkadaşlar sakince devam edelim tartışmaya
( Ben de dahil :) )
Yıldırım Demirören gerekeni yaparız derken neyi kastetti?Maçı mı tekrarlatıcak :p
Öyle derken,
bizde sesimizi çıkaracağız demek galiba :)
Pozisyonu gördüğümde çıldırdım.Yahu bu kadar olamaz.:mad:Bu golü vermeyen adamda art niyet ararım.Yazıklar olsun be.İçimden gelenleri söylesem ceza alacağım için ben susuyorum.Yönetim gerekeni yapmalı!2 puanımızı gaspedenlere hakkımı helal etmiyorum...
Maçı seyrederken şok oldum.Kaleci topa zıplıyor fakat dengesini kaybedip yere düşüyor,top ağlara gidiyor.Fakat hakem faul veriyor...
Ben maçı stadyumdan izledim ve ben bile kale arkası tribününden onun gol olduğunu anladım soruyorum hakeme nobre bu kaleciye nasıl dokundu? bu nasıl bir ofsayttı ? Nobremi topu eliyle içeri aldı kalecimi ? Hakem umarım izlemiştir ve yaptığı hatayı anlamıştır :@
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar youtube da bu golün videosunu buldum ama bir site adı var eğer reklam olmayacaksa buraya eklemek için sizlerden izin istiyorum