1 ile 30 arası toplam 335 sonuç

Konu: TSL 5.Hafta | Ankaraspor-Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Saglam'ın bir bildigi var herke rahat olsun Marsilya macı cok daha önemli.Marsilya'nın bugun yenıldıgı takımı gorduk Marsilya'yı darmaduman edıcez.Sayılmayan gol net bi goldü ama vermedi hakem yapcak bişey yok.Arkadaslar Saglam'A tepkileriniz normal karsılıyorum ama onunda bir bildigi vardır.Yoksa cıkarmazdı böyle kadro.Diatta cok iyiydi begendım Huguain'i degerlendırmek için biraz erken.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by welet View Post
    Saglam'ın bir bildigi var herke rahat olsun Marsilya macı cok daha önemli.Marsilya'nın bugun yenıldıgı takımı gorduk Marsilya'yı darmaduman edıcez.Sayılmayan gol net bi goldü ama vermedi hakem yapcak bişey yok.Arkadaslar Saglam'A tepkileriniz normal karsılıyorum ama onunda bir bildigi vardır.Yoksa cıkarmazdı böyle kadro.Diatta cok iyiydi begendım Huguain'i degerlendırmek için biraz erken.
    Bir maça bakıp yorum yapma istersen...Marsilyayı darmaduman edices falan beşiktaşıda gördük...

3. Default

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Bir maça bakıp yorum yapma istersen...Marsilyayı darmaduman edices falan beşiktaşıda gördük...
    Marseille'yi da gordun'uz' mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Marseille'yi da gordun'uz' mu?
    Bakıcaz salı günü..Şansızlar ligde

5. Default

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Bakıcaz salı günü..Şansızlar ligde
    Kac macini izledin'iz' ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Marseille'nın yenildiği takımda ne varmış.Toulouse kötü takım mı?Çok küçümsüyorsunuz felaket yakındır..
    Kucumsemiyoruz ki. Bence 1 puan iyidir Marseille deplasmanindan. Ama oyle korkulacak bir rakip degil.

Quote Originally Posted by welet View Post
    Marsilya'nın bugün yenildiği takım pek yabana atılacak bir takım değil darmanduman edeceğiz demişsin orası şampiyonlar ligi neyse......

Mesaj Yetkileri