Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 335 sonuç

Konu: TSL 5.Hafta | Ankaraspor-Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Marseille'yi da gordun'uz' mu?
    Bakıcaz salı günü..Şansızlar ligde

Quote Originally Posted by welet View Post
    Saglam'ın bir bildigi var herke rahat olsun Marsilya macı cok daha önemli.Marsilya'nın bugun yenıldıgı takımı gorduk Marsilya'yı darmaduman edıcez.Sayılmayan gol net bi goldü ama vermedi hakem yapcak bişey yok.Arkadaslar Saglam'A tepkileriniz normal karsılıyorum ama onunda bir bildigi vardır.Yoksa cıkarmazdı böyle kadro.Diatta cok iyiydi begendım Huguain'i degerlendırmek için biraz erken.
    Marsilya'nın bugün yenildiği takım pek yabana atılacak bir takım değil darmanduman edeceğiz demişsin orası şampiyonlar ligi neyse......

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    2 takımda oynamıyor
    Bu gidişle beraberlik çıkabilir
    HigAin kötü Diatta ise iyi oynuyor
    Beyler daha 11 sayfa önce yani 5. sayfada söylemiştim beraberliği
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

4. Default

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Bakıcaz salı günü..Şansızlar ligde
    Kac macini izledin'iz' ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Marseille'nın yenildiği takımda ne varmış.Toulouse kötü takım mı?Çok küçümsüyorsunuz felaket yakındır..
    Kucumsemiyoruz ki. Bence 1 puan iyidir Marseille deplasmanindan. Ama oyle korkulacak bir rakip degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Marsilya'yı savunur olmussunuz..Görücez Marsilya'nızı ! Beşiktaş bugün sezonun en kötü topunu oynadı.Bunun nedenide Marsilya macıdır.Marsilya'yı yenemezsek şapkamı yiycem...

Marsilya'yı savunur olmussunuz..Görücez Marsilya'nızı ! Beşiktaş bugün sezonun en kötü topunu oynadı.Bunun nedenide Marsilya macıdır.Marsilya'yı yenemezsek şapkamı yiycem...
    Sence Bjk 3 haftadir top oynuyor mu ?Yani benim gördügüm kadariyla bu Bjk 3 haftadir ayni futbolu oynuyor.Ne ilerleme kaydetti,ne gerileme ! Marsilya macini falan düsünmüs futbolcular,kötü oynamis futbocular mis mis mis.Öbür 2 hafta neydi ?

Birakin bunlari,acik acik Bjk kötü futbol oynuyor,takimin biran evvel kendine gelmesi,Ertugrul Hocanin iyi bir taktik bulmasi gerek demiyonuz,sacma bahaneler üretiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sampiyonlar ligindeki her takım güclüdür..Onun için öncelikli hedef 1 puan bütün takımları bu kadar kücük düsürmeyin..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bazı arkadaşlar sanki ''Türk'' takımı olan Beşiktaş'ı değil ''Fransız'' takımı olan Marsilya'yı tutuyor gibi.. :S Şimdiden daha bu konuda tartışmalara başlarsa işimiz var..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Bazı arkadaşlar sanki ''Türk'' takımı olan Beşiktaş'ı değil ''Fransız'' takımı olan Marsilya'yı tutuyor gibi.. :S Şimdiden daha bu konuda tartışmalara başlarsa işimiz var..
    Kardes kalbimiz besıktasla tabiki..Ama rakibide küxük düsürmek hatalı..Her takım iddaalı bizim düsündüklermizi onlarda düsünüyordur..Neyse bu konuyu Avrupa konusunda konusuruz..

Kazanmamız lazımdı ama olmadı sağlık olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kardes kalbimiz besıktasla tabiki..Ama rakibide küxük düsürmek hatalı..Her takım iddaalı bizim düsündüklermizi onlarda düsünüyordur..Neyse bu konuyu Avrupa konusunda konusuruz..
    Biliyorum kardeş Ben sadece Bazı kişileri söylüyorum seni değil yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neyse konuyu degiştirmeyelım ben anladım anlıycagımı hepiniz Marsilya'lısınız.(Bazıları hariç) Marsilya macından sonra hepinize lafınızı yediririz inşallah.Beşiktaş bu mac hariç cok iyi top oynuyor hemde cok iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Welet beni kastetmiyorsun biliyorum amaburayı marsilya alanına cevirmeyin........Marsilyayı destekleyenler zaten cezasını alır.

Bazilari haric maric demeyin simdi.Konusacaksaniz isim verin ! Öyle ince mesajlar göndermenin manasi yok ! Yok birde benim Marsilyayi tuttugumu zannediyorsaniz,helal olsun size.

Baran'ında dediği gibi isim verin bakalım kimmiş içimizdeki Marsilyalılar....

Konuyu amacından saptırmayalım. Hepimiz yetişkin insanlarız çocuklar gibi kimseye faydası olmayacak tartışmalar yapmayız değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

"Gerekeni yaparız"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 0-0 sonuçlanan Ankaraspor maçının ardından yaptığı açıklamada, hem hakemlerin, hem de Futbol Federasyonu'nun dikkatli olması gerektiğini söyledi. Yıldırım Demirören, son dakikada attıkları bir golün geçerli sayılmadığı karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübü'nün çok büyük bir camiaya sahip olduğunu belirterek, ''Yumruğunu bir indirirse kimse altından kalkamaz. Hem federasyon, hem de hakemler dikkatli olmalı. Bu gidişata bir 'dur' denilmezse biz de gerekeni yaparız. Gerekirse takımı sahaya da çıkartmayız. Herkes haddini bilecek'' dedi.
    Ayrıca karşılaşmayı izleyen tüm futbolseverlerden özür dileyen Demirören, ''Her iki takım da kötü bir futbol sergiledi. Biz, böyle bir futbol oynamamalıyız. Avrupa Şampiyonlar Ligi veya benzeri hiçbir bahane bunu örtemez. Hocamızla ve futbolcularımızla görüşerek bu durumu çözeceğiz'' diye konuştu.

15.09.2007
    Kaynak : AA

Kocaman: "Net golmüş"
    Ankaraspor, Turkcell Süper Lig'in 5. Haftası'nda kendi sahasında Beşiktaş'ı konuk ederken, Ankaraspor çalıştırıcısı Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın gol sayılmayan vuruşunun net bir gol olduğunu söyledi.

Yayıncı kuruluşun canlı yayına katıln ve bu esnada pozisyonu izleme şansı bulan Aykut Kocaman, uzatma dakikalarında gol sayılmayan pozisyonun, gol olduğunu söyledi.

Her iki takımın da iyi bir oyun sergilemediğini ifade eden Kocaman, karşılaşmanın sadece son 20 dakikasında iki takımın da mücalede etmeye başladığını ifade etti.
    15.09.2007

Kaynak : Sporx.com

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Yan hakem gol vermedi mi yahu ?

Yan hakem ortaya koşuyordu, hatta BJK'li oyuncular yan hakemi gösterdi gol verdi diye.

Orta hakem golü vermedi tahminimce.Yan hakem golü verdi diye gördüm ben.

Bu resim galiba benim söylediğimi destekliyor.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Hakkımız yeniliyor yazık günah o kadar emek harcıyoz hakemler yiyor galiba ufak takımları ezdirmemek için efor harcıyorlar ama bizim golümüz boşa gidiyor bu sefer yazık..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Herkez gol demiş pozisyona hakkımız yenmiş adeta..

10 dk dinlenme molası.

Konu amacından bayağı bir sapmış. Şu 10 oldu mu 20.

60 mesaj silindi.
    Forum Kurallarını okuması için 6 kişiye uyarı gönderildi.
    4 kişiye de ceza puani verildi.
    Hem kural uyarısı hem de ceza puanı alan üyeler bundan sonra kural uyarısı almadan ceza puanı alacaktir bilginize.
    Seviyeli Mesajlarınız ile devam edebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Evet arkadaşlar sakince devam edelim tartışmaya

( Ben de dahil )

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yıldırım Demirören gerekeni yaparız derken neyi kastetti?Maçı mı tekrarlatıcak

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Öyle derken,

bizde sesimizi çıkaracağız demek galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Pozisyonu gördüğümde çıldırdım.Yahu bu kadar olamaz.Bu golü vermeyen adamda art niyet ararım.Yazıklar olsun be.İçimden gelenleri söylesem ceza alacağım için ben susuyorum.Yönetim gerekeni yapmalı!2 puanımızı gaspedenlere hakkımı helal etmiyorum...

Maçı seyrederken şok oldum.Kaleci topa zıplıyor fakat dengesini kaybedip yere düşüyor,top ağlara gidiyor.Fakat hakem faul veriyor...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ben maçı stadyumdan izledim ve ben bile kale arkası tribününden onun gol olduğunu anladım soruyorum hakeme nobre bu kaleciye nasıl dokundu? bu nasıl bir ofsayttı ? Nobremi topu eliyle içeri aldı kalecimi ? Hakem umarım izlemiştir ve yaptığı hatayı anlamıştır :@
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar youtube da bu golün videosunu buldum ama bir site adı var eğer reklam olmayacaksa buraya eklemek için sizlerden izin istiyorum

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Ben maçı stadyumdan izledim ve ben bile kale arkası tribününden onun gol olduğunu anladım soruyorum hakeme nobre bu kaleciye nasıl dokundu? bu nasıl bir ofsayttı ? Nobremi topu eliyle içeri aldı kalecimi ? Hakem umarım izlemiştir ve yaptığı hatayı anlamıştır :@
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar youtube da bu golün videosunu buldum ama bir site adı var eğer reklam olmayacaksa buraya eklemek için sizlerden izin istiyorum
    Eğer üyelik gerektiren bir site ise buraya ekleyemezsin.

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri