Çok doğru takımımızın üstünde 101.yılından beri bir şansızlık var.İyi oynasakta hep bu şansızlık bizi engelliyor..
Printable View
Çok doğru takımımızın üstünde 101.yılından beri bir şansızlık var.İyi oynasakta hep bu şansızlık bizi engelliyor..
Forvetin gol atması için pas alması lazım,pas..Oyun kurucu yok doğru söylüyorsun,Delgado'ya git forvette oyna ara sıra da gel top al orta sahadan deniyor herhalde ama o adam o kadar sorumluluk alamaz.Takımının orta sahası takır takır işliyorsa koyarsın takıma o da kendi başına takılır bazı maçlarda da ekstra işler yapar,fırsat bulursa gol atar ama öyle sorumluluk verirsen hele Türkiye liginde sert futbol karşısında Delgado sadece faul kazandırır takımına o da bazen.Rico'ya bakıyorsun adam tam yerinde oynuyor,topu alıyor,gole gidecek yada topu götürecek adam arıyor.Ama o sırada diğer arkdaşları oyalanmakla meşgul,adam sağa bakıyor yok sola bakıyor yok.Zaten Delgado oynadığı zaman tek forvet oynuyoruz,o tek adam savunma arasında kayboluyor.Kanatlara bakıyoruz pas almak yerine gidip savunmanın yanına yerleşiyorlar,Rico çevik değil kaybediyor topu doğal olarak ondan sonra..
Bobo,Nobre'de istediği pasları alamayınca gol atamıyor doğal olarak.Ailton'a da hiç pas atmamışlardı.Gerçi Porto maçında Delgado'nun müthiş pasında Higuain o kadar müsait pozisyonda atamadı ama neyse artık..
Şefe katılıyorum,diğer futbolcular nerde duracaklarını bilmiyorlar..
Doğru diyorsun Delgado sorumluluk alabilecek bir isim değil.Ayrıca oyuncuların takım halinde oynayamamalarıda büyük sorun.
Yıldırım Demirören hala nasıl o koltukta oturabiliyor, anlayamıyorum. 30 milyon dolar borçla aldığı takımı 100-120 milyon dolar borca çıkardı, sportif hiçbir başarı yok, kurumsal hiçbir başarı yok, ama hala koltuğunda oturabiliyor. Başarısızlıklar sonucu teknik direktörler gidiyor, geliyor ama başkan hep aynı. Del Bosque, Rıza Çalımbay, Tigana, Ertuğrul Sağlam gibi birçok isim getirildi ama istenilen başarı hala sağlanamadı. Bence yönetimin komple değişmesi, başkanın değişmesi lazım, Beşiktaş için en hayırlı çözüm bu olur.
Tamamen katılıyorum.Yıldırım Demirören döneminde bırak şampiyon olmayı,lider bile olamadık.Uefa'da gruplardan bile çıkamadık:icon_confused:.Del Bosque'den kazık yedik.Rıza Çalımbay'a kendi evladımıza sabredemedik.Del Bosque'yi gibi dünya markasını sonunu düşünmeden kovduk.Borçlar desen aldı başını gitti.Kurumsallaşma adına bişey yok.Fulya Projesinden haber yok.Her sene Diatta,Higuain,Ailton gibi transferler yapıldı.Carew gibi bir yıldız satıldı:icon_redface:.Yeter artık başkan:mad:
Bir Beşiktaş'lı olarak bu futboldan utandım. Lucescu döneminde Milan gibi top oynardık. Maç boyu sadece bir tane pozsyonumuz var. Onat Sağlam, kontra atak oynat, biz ufak takımız...
Anlamıyorsun Sağlam, elinde Ünal yok, Topuz yok, yenilme şansın da yok. Kesin kazanmak zorundasın Sağlam...
Eğer kazanma mantalitesini sokamazsan, gidersin Kontra-Sağlam....