Emre transferi gerçekleşmese bile davranış ve sözleri belli etti Galatasaray için olmadığını. Favori oyuncular bölümünden çıkarılsın..
Printable View
Emre transferi gerçekleşmese bile davranış ve sözleri belli etti Galatasaray için olmadığını. Favori oyuncular bölümünden çıkarılsın..
bencede cıkarılmalı.....
Araştırma dışı bir konu ama Emre'nin (Okan'la beraber) kulübe kazık atarak gittiklerini düşünmüyorum. Emre ile Okan kulübe kendilerinin Inter'den teklif geldiğini, kulüpte kalmak istediklerini, Inter'in verdiği paranın altına imza atabileceklerini söylemişler; Faruk Süren ve yöneticiler de yüksek bir melbağ talep ettiklerini düşünerek bunun bir blöf olduğunu değerlendirip umursamamıştır.
Tabi bunu ifade ederek Emre'nin favori kişi listesinden çıkarılmaması için bir neden olarak sunmuyorum.
Emre´nin manageri Ahmet Bulut Emrenin Intere transferini 3 ay gizlediklerini söylemisti.Kendisi zaten gitmek istiyordu,firsati bulunca hemen kulübü birakip gitti.Okan Buruk hakkinda zaten konusmaya gerek yok,sirf 400.000 dolar fazla verdi diye Besiktas´a gitti.
Emre de sirf para icin Fenerbahce´ye gidiyor.
Ama yoook,bunun adi PROFESYONELLIK !
Emre'nin favori personelde yer aldıgını bilmiyordum.Altyapıdan cıkan her yıldızı favori personele eklemenin bi mantıgı olamaz.Kişisel olarak sevilio olabilir ama favori personelde yer alanlar çok özel kişiler olmalı. Ör:Metin Oktay,Hakan Sukur,Turgay Seren,..
Ya ne satıcılıkmı? Profesyonel oyuncu her kulüpte oynar.. Yok ben GSliyim FBde oynamam gibi birşey olamaz.. Tümer üstüne basa basa söylediği halde geldi.. Ki daha evvel FB formasıyla resim bile çektirmiş.. Sen şimdi tutup 4 yıllık başarılarınızın ardından gelen uefa kupasının ardından, katkısı tartışılmayacak Emre'nin favori oyuncunuz olmadığını söylüyorsan bu işe duygusal bakıyorsun demektir.. Favori personelden çıkarılabilir, ama bu oyuncu avrupadayken gururumuz Emre onu oraya biz gönderdik diyen adamlar, bugün FB'ye transfer oldu diye lanet olsun sana sen adam değilsin vs. gibi cümleler kullanılmamalı.. Unutmayınki Emre'nin size katkısı tartışılmaz..
Yahu Emrenin bize ne katkisi olmus ? Bi bakin bizde kac mac oynamis,kac macta bizi kurtarmis ? Sanki ezbere konusuyorsunuz gibime geliyor.Emre bizde gelisimini tamamlamadan gitti,Hagi onu özel egitiyordu ama o sirf para,avrupada futbol oynayacam ayagina gitti intere.Rezil oldu Avrupada,simdi Newcastle da forma sansi bulamiyor.En istikrarsiz futbolcudur Emre.Bu sene söyle bir istatistik var bilmem bilirmisin,Emre Milli takimda Newcastle da oynadigindan daha fazla oynamis bu sene...
Ayrica favori personelin ne anlama geldigini ya ben bilmiyorum,ya sizin gibi düsünenler.
Ali Sami Yen,Metin Oktay,Hakan Sükür,Bülent Korkmaz,Turgay Seren,Coskun Özari,Fatih Terim vs. gibilerdir Galatasarayin efsaneleri.
16 yasinda gelipte 4 sene yedek bekleyip,yildiz olacak diye bekleyip,kulübe para kazandirmadan kacan kisi degildir.
Emre eğer fb gelirse kesinliklikle favori personellerden çıkarılmalı hatta disliked a eklenebilir
Emre Fenere giderse üzülürüz elbet ama adam deilsin falan demek gs etigine ters düşer.Diyenin de Galatasaraylılıgından şüphe edilir.Tabi Profesyonellik kapsamında bir Gslinin Fbde oynaması ayrıca degerlendirilmesi gerekir.Ne olursa olsun bana ters geliyor.Gerçek Gs'li bir oyuncu kolay kolay gitmez.Örn: Hakan Şükür,Tugay,Metin Oktay,..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Özellikle Hakan ve Metin Oktay Gs için büyük paraları defalarca geri çevirmiş gerçek gslilerdir.
fenerden,beşiktaştan,galatasaraydan başka hiç bir takımda oynamam deyip 2 gün sonra rakip takımla sözleşme imzalayan insan ikiyüzlüdür profesyonel değil.. eğer her takıma açıksan adam gibi çıkar söylersin, her takıma kapım açık kim daha çok para verirse kim daha iyi seçenekler sunarsa oraya giderim diye..
4 yıl oynayıp oynamamasından çok GSlının bir futbolcuyu sevmesi için onun en başta fenere gitmemesi lazım. Yani emre fenere gidiyorsa GSye hizmet etmiştir laf atmayız, nankörlük etmeyiz ama o futbolcuyu da artık kolay kolay sevemeyiz. Fovorimiz olmaz. Tanjunun o kadar hizmetine rağmen çok sevilememesi gibi..
CA'nin dusmesi DR pozisyonunu bilgi seviyesinin yukseltilmesi. SI'in sisteminde bu konuda ufak bir sorun var. Bazi pozisyonlarda oynayan oyunculara ikinci bir pozisyon ekleyince daha dusuk CA ile oyuncunun ayni ozelliklere sahip olmasi saglanabiliyor.
PA konusunda Sabri'nin gelisiminin kisitli, oldugunu dusunuyorum.
Emre konusuna gelince, ne olacagini gelecek bir kac haftada gorup degerlendirecegiz.
Bunu Ankaraspor mu yoka Rizespor topigine mi yazmam gerekir di artik onu bilemicem ama Ferdi Elmas Galatasaray'a 3 yillik imza atmak uzere. Transfer gerceklesse de gerceklesmese de Ferdi'nin profili yeniden gozden gecirilmeli diye dusunuyorum.
Simdi eger derseniz ki bu sene dogru duzgun ma oynamamis ben de olayin perde arkasaini bilmeyenlere aciklarim. Ferdi gecen sene gostermis oldugu performans ile A milli takima kadar yukseldi dogrudur forma sansi bulamadi ama kaliteli gelecek vaad eden bi isim oldugunu gosterdi. Bu sezon Saffet Susic diye bi sanssizlik yasadi ki belki bu sanssizligi Galatasaray'in sansi olucak yoksa dogru duzgun forma sansi bulabilseydi fiyat 2-3 milyon avrodan baslar ve bu transfer gerceklesmezdi. Sezona Rize'de baslayan Susic kisisel sebepleren Ferdi'yi Ankaraspor'a kiralik yolladi sonra da Rize'yi birakip kendisi Ankaraspor'un basina gecti ve bu sefer Ferdi'yi kadro disi birakti. Ferdi'nin bu seneki az mac sayisinin sebebi budur yoksa Adnan Sezgin enayi degil 3 tane genc oyuncuyu verip hele ki Ugur Akdemir gibi hic te fena sayilmicak bi genc oyuncuyu verip Ferdi'yi alsin. Zaten simdilik Ferdi sol kanat'a alternatif olarak aliniyor.
Ozellilerinden en cok goze batan hizi ve hizlanmasi 15 ve 14 olarak girilmis oyuna fena sayilmaz ama Ferdi en az Sabri kadar hizlidir. Bu degerleri Sabri'denn kesinlikle asaga olmamali. Su anda Sabri icin hizlanma 17 ve hiz 16 girilmis. Sanirim gelecek versiyonda bunlar bi puan articak yani 18/17 olucak, bu degerler Ferdi icin de uygundur. Technique 14, Dribbling 14-15, Crossing 14, ve Flair 14-15 olabilirler. Aslinda bence genel olarak yeniden gozden gecirilmeli.
CA 118 bence 120 olabilir cunku Saffet Susic'e kurban gitmese idi Rize'nin en iyi oyuncusu idi ki su anda oyunda en iyisi 125 CA'lik Altan aslidan Carrusca'da 125 Ca ise Ferdi de almali Carrusca ile benzer oyuncular ama Ferdi hizi ile hafifligini kapatiyor. PA de 140 simdilik uygun gibi ama belki 145'e cikartilabilir. Bunlar transfer olsa da olmasa da gecerlidir benim icin.
Son olarak tahmin edeceginiz gibi Saffet Susic disliked people listesine yuksek bi deger ile girilmelidir. Saffet Susic'in disliked listesine Ferdi'nin eklenmesi de dogru olur.
Ferdi'yi pekala takip ettik.. :)
Susic, sezonun son 2 ayinda Ankaraspor'da idi. Yani butun sezon Ankaraspor'da pek oynamamis Ferdi'nin bu nedenle forma giyememis olmasini aciklamaz.
Biz Ferdi'yi oldugu gibi degerlendirdik. Galatasaray'a transferinden sonra farkli performans gosterirse, pekala bu degerlendirme yukariya veya asagiya dogru degisebilir. Hic oynamamis bir Ferdi'nin CA ve PA olarak yukseltilmesininne gibi baska sorunlar dogurabilecegini saniyorum ki tahmin edebilirsin. Ingilizce bildigini bildigim icin "Wishful thinking" yazarak Ferdi konusunda baska bir sey yazmiyorum. :)
Ferdi'nin türkcesi cok zayıf.çok önemli değil belki ama proficiency aşagıya çekilirse iyi olur.Ingilizce yabancı dil olarak eklenebilir.
Bir de türk oyuncuların tersten isim soyadları bu sene düzeltilcekmi? Çok gereksiz bi uygulamaydı Türker Bey'in icadı olsa gerek.
Tersten isimleri düzeltildi diye biliyorum. Murat çok uğraştı onlara :)
Yapildi bile.
Turk oyuncularin isimlerinin ters yazilmasi, sahada oyuncularin ilk isimleri ile gosterilmesi icin zamaninda gerekli idi. SI'in isimleri duzgun yazabilmemizi saglayan bir yeni sistemi var bir kac senedir ve bu sistemi kullanmak icin calisiyoruz.Quote:
Bir de türk oyuncuların tersten isim soyadları bu sene düzeltilcekmi? Çok gereksiz bi uygulamaydı Türker Bey'in icadı olsa gerek.
Ancak isimlerin hepsi duzeltildi diyemeyiz simdilik. Yaklasik yarisi duzeltilmis durumda, diger yarisi ise daha duzeltilecek. Maalesef oldukca zaman alan bir calisma cunku her oyuncuyu TFF'den kontrol etmek gerekiyor. Ancak umuyoruz ki tam olarak FM 2009 icin yetisecek.
http://forum.turksportal.net/vb/show...0&postcount=41
zamanında bu adamı savunduğu şey yüzünden harcamıştınız. eğer olurda emre'nin fenerbahçe'ye transferi gerçekleşirse bence siz bu işi bırakın.
Gerçekleşti ve bırakmıyor bu işi. Emre Galatasaray'ın favori personellerindendir. Galatasaray'ı satmıştır satmamıştır orasına karışmam ama Emre camiada çoğu kişi tarafından sevilen ve Galatasaray'a futboluyla çok şeyler katan bir oyuncu. Emre'yi siz bile seviyordunuz eminim ki Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce. Ama sevginiz nefrete dönüştü. Doğaldır.;;)
Valla hiçbir zaman camia tarafından favori personel olacak kadar çok sevilen biri değildi Emre (en azından taraftarlar açısından). Yani belki Inter'e transferine kadar "favori personel" olarak değerlendiremesek bile sevilirdi futboluyla, 12 yaşından beri altyapıda olması nedeniyle falan. Fakat Inter'e gitmeden önce Ankaragücü maçında: "Ben sağlıklı yaşam için spor yapmıyorum." demesi, akabinde Okan'ı da ayartarak Galatasaray'ı satmasından sonra ona en ufak bir sempati duyan Galatasaray taraftarı varsa helal olsun derim.
Oyuncular kontratı bitince çekip gidebilir. Tamam normal ama bu şekilde değil; 12 yaşından beri onu eğiten kulube ihanet ederek gidemez bence. Şu ana kadar kaç tane oyuncumuz olmuştur kontratı bitince giden ama hiç biri bu kadar sinirlendirmemişti beni.
O Ömer abinin bileceği iş Anılcığım çıkartılır veya çıkartılmaz ben ona karışamam. Ben sadece yoruma cevap verdim.:)
Yani butun bi arastirma Emre'nin favori personel'e eklenip eklenmemesi uzerine kurulu oyle mi? :icon_razz: 2 satirlik aptalca yorumu yazan biri harcanmis aman ne uzuldum ama sen buraya gelip belki de SI'in elinde bulunan en iyi arastirmaciyi harcamaktan bahsediyorsun :icon_biggrin:
Omer abi demedimi gelecek haftalarda olucaklara gore durumu degerlendiricek. Bu konuyu artik uzatmayin enrejisini harcayip burada gereksiz yer kaplamayin.
Ne bicim bir usluptur bu?
Yorumlariniza saygi gosterilmesini istiyorsaniz, saygi gosterilmeye layik yorumlar yapin. Veya arastirma bolumunun sizin icin olmadigi kararina kendi kendinize varin ve burada yazmamayi tercih edin.
Bu muhtemel transfere bir cok Galatasaray taraftarinin tepki gostermesi bile, o donemde Emre'yi favori personeller arasina yazmanin ne kadar dogru oldugunu gostermiyor mu zaten? Yine sevilenler listesindeki Souness Fenerbahce'ye teknik direktor olsa ayni tepki gosterilecekmiydi, Souness'in sevilenler listesinde olmasi nedeniyle bu isi birakmamiz istenecekmiydi acaba?
galatasaray ilk takım hocası cevat gülerin cası arttıralabilir.. pressure özelliğide random bi değer olmamalı takımın başına çok zor bi dönemde geçti ve başarılı oldu. ayrıca takım içinde çok sevilen ve gençlere cok önem veren bir hoca olduğunuda bi yazıda okumuştum.. saygılar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yazmayı unutmuşum bununla birlikte burak sadık dilmen Nezih Ali Boloğlu calarıda bir miktar attıralabilir.. oyunda scout olarak görünen ali yavaşın ise istifa ettiğini duymuştum, oda artık bi sonraki oyunda olmamalı..
öncelikle üslubum adına çok özür dilerim, bir anlık sinirle yazılmış bir mesajdı. üstteki arkadaşın da dediği gibi emre hiçbir zaman favori personellere girecek kadar sevilmedi, asla o kadar özel olamadı. gösterdiğimiz tepki emre'yi sevdiğimizden değil, 12 yaşından beri galatasaray'ın altyapısından yetişme, en azından galatasaray'lı diyebileceğimiz bir futbolcu olmasından kaynaklanmasıydı. hiç değilse, bu tür tartışmaya açık konular hakkında site çapında bir anket düzenlemeliydiniz diye düşünüyorum. yok galatasaray, emre ile tarihi başarılar elde etti diyorsanız oyuncusundan teknik kadrosuna o dönemde galatasaray'la kontratı bulunan herkesi favori personellere yazsaydınız keşke. onun dışında emre o dönemde galatasaray'dan kaçmasaydı belki sevilebilirdi ancak o kredisini zaten 2000 yılında tüketti. bazı durumlar vardır ki insanı çileden çıkartır, oyunda galatasaray'ın bilgilerine baktığımda emre'yi görmem gibi. bunların yanı sıra şu bir gerçek ki emre'nin profesyonelliği 20 yapsanız sanırım buna kimse itiraz etmez.
saygılar.
Oyunda tüm stafflar kanayan bir yara zaten.Büyük takım coachları da dahil birçogu sallama veya çok yetersiz yapılmış.Stafflar konusunda SI'ın getirdigi bazı kısıtlamalar olsa gerek yoksa koskoca Besiktas'ın 2.lig ayarında hocalarla dolu olmasını mantık çerçevesinde açıklayamayız.
Türkiye genel anlamda hem altyapı hemde a takım düzeyinde hocalar bakımından zayıf olabilir ama en azından bariz olarak takımların standartları gözönünde bulundurularak bir ca ve pa girilmeli.Kişinin eger o takımın seviyesinden daha asagıda olduguna inanılıyorsa ona göre istisnalar yapılabilir.
Asagıdaki degerler bazı hocaların kendilerine verilen orjinal degerlerin tarafımdan elden geçirilmiş halleri:
Ahmet Akcan: CA:115 PA:120
Nezih Baloglu: CA:125-PA:140
Burak S.Dilmen: CA:115-PA:130
Halim Fıçıcı: CA:125-PA:135
Cevat Güler: CA:135-PA:140
Recep Yazıcı: CA:135-PA:145
Bu degerlerin abartılmış oldugunu düşünen çıkarmı bilmem ama bazıların olması gerektiginden bile mütevazi degerlendirmişim diyebilirim özellikle de ca bakımından.
Özellikle Gs'nin altyapı hocaları gayet bilinen,tanınan ve basarılı hocalar.oyuna yansıtılırken dikkatli olunmalı.Gs için geçerli degil ama bir takımda eger hocalar iyi tanınmıyorsa ca ve pa degerleri "0" girilmeli.en azından oyun onları kulübün seviyesinde makul bi coach yapacaktır.
Ömer abi oyunda bu stafflara verilen calar,palar konusunda SI'ın belli bir sınırlaması varmı ve degerlendirilirken neden bu kadar özensiz yapılıyor? Kişilerin tüm bilgileri dogru olsun demiyorum ama örnek vermek gerekirse 3 büyükler seviyesinde 90palı birsürü hocanın olması ne kadar gerçekçi? hoca hakkında elde hiç bilgi yoksa böyle düşük degerler vermek yerine almanların yaptıgı gibi "0" bırakılması yada takımın seviyesine uygun bir deger girmek daha dogru olmazmı?
Simdi lik olarak favori personel olmanin onemi, yarari nedir?
Favori personeller listesindeki kisiler, oyun ilerledikce bu takima transfer edilmek istenecek oyuncular, teknik ekiplerdir. Emre'de bu profile uyan bir oyuncu idi. Ama mesela ayni kadroda bulunan Ahmet Yildirim, veya Mehmet Yozgatli veya Capone veya Marcio icin ayni seyler gecerli degil. Adnan Polat kendisi demedi mi, sartlar uygun olursa ileri bir tarihte Emre'yi Galatasaray'a getirmek isteriz diye? Bu hala mumkunmu? Evet ilerki tarihlerde mumkun. Ama gerceklesme ihtimali cok daha dusuk.
Ikinci olarak profesyonellik ozelliginin tanimi, bir oyuncunun isini ciddiye almasi ve profesyonel bir hayat yasamasi, antrenmanina, gidasina cok dikkat ederek formunun zirvesinde uzun sure kalmasidir. Emre Turk futbolcular arasinda belki de profesyonellik ozelligi 20 olacak en son oyunculardan birisidir. Zira 20 yasindaki yetenegini cok daha yukarilara cikartabilecekken, bunu yapamamis ve kendine var olan yetenegi daha ust seviyelere cikartamamamistir. Profesyonellik, Turkiye'de bir cok oyuncunun agizindan dusmeyen tanim degildir, takimdan takima atlamak degildir.
Emre'nin sadakat ozelliginin dusuk olmasi gerektigini soyleseniz, katilirdim.
Aksine staff'larin cogu bilerek zayif yapiliyor.
Ulkemizde kaliteli antrenor/egitmen eksikligi olmasa cok daha fazla kaliteli oyuncu cikartabilirdik nufusumuza ve genc milli takimlardaki yetenekli oyuncularimiza bakarak. Bunlarin arasinda istisnalar var, ancak genelde Turkiye'de antrenor kalitesi, olmasi gerektiginin oldukca altinda.
Teknik ekiplere CA/PA olarak sifir girilmemesinin nedeni de, bu yapildigi takdirde, bu teknik ekiplerin olmasi gerektiginden cok daha yuksek CA/PA alacak olmasi (takiminin rep'ine gore). Tabii staff'lari 0/0 olarak yapip, ayni zamanda buyuk boyutlu rep indirimi de yapilabilir.....
Dediğin gibi Emre'nin sadakat özelliği düşük. Inter'e kontratı bitince Okan'ı da alıp gitti. Giderken de bir söz söyledi, yukardaki bi mesajımda yazmıştım. Sadakat eksikliğini zaten o an anladık. Hiçbir camia da sadakat özelliği eksik olan, takımına bağlı olmayan bir oyuncuyu favori personeli olarak göstermez. Tabi çok üstün bir performans sergileyip takımına kupalar vs. kazandırmadığı sürece. Emre'nin de Galatasaray geçmişinde bu tarz bir başarıya da doğrudan bir katkısı yok.
Neyse kısacası Emre, FM 2009 Galatasaray'ın favori personel listesinde olmayacak değil mi? Hatta bence yıllar öncesinden olması gereken yerde; sevilmeyen personel listesinde olucaktır.
Türkiyedeki antrenör profilini biliyorum ama dedigin gibi istisnalar da oluyor hem de hiç akla gelmeyecek takımlarda.O yüzden fikir sahibi olmadıgımız hocaları cok düşük degerlerle sınırlamamalıyız."0" bırakıldıgında her seferinde cok aşırı yüksek cıkıyorsa o zaman "-7" gibi negatif degerler girilebilir bazı durumlarda.
Yeni teknik kadro daha şekillenmedi ama Gs'deki şuanki antrenörlerin de kısmen devam edecegini düşünürsek geliştirme yapılacaklar isimler varmı? Özellikle Nezihi Hoca'yı futbolculugundan tanıyorum.Çok iyi bir gs taraftarı oldugunu da biliyorum.Futbolculugu zamanında vasat bir kaleciydi ama antrenörlük kariyerinde her geçen gün daha da üstüne koyarak ilerledi.Yıllar önce Eser hoca ayrıldıgında Nezih hocanın yapabilecekleri konusunda çekincelerim vardı ama günümüzde çok begenilen ve takdir toplayan bir hoca oldu.Özellikle onunla ilgili bir geliştirme bekliyorum FM09'da.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/113242/
bir emre gitti bir emre geliyor..
gs alt yapısınıdaki emre çolak kardeşimiz yazıdanda anlaşılacağı üzere baya bi hırslı kişilğe sahip olduğunu belli ediyor..
bu arada yazıdaki beyanatına göre disliked person olarak emre belözoğlu eklenebilir :) bu arada kendisine mutlaka flair 16-17 sol ayak 20 hız ve hızlanma 13-14 eklenebilir..
emre harıka bı oyuncu ......boyle genclere guvenılmelı omer abı emrenın belırlı ozellıklerı oyuna yansıldımı?
Servet,Emre Güngör,Hakan Balta gibi futbolcuların PA özellikleri arttırılabilir.
Ama Lincoln,Hasan Şaş,Hakan Şükür gibi futbolcuların PA özellikleri düşürülebilir.
Birde Ümit Karan çok abartılı olmuş bence
Hakan Sükür ve Hasan gibi oyuncuların PA'larının ilerlemiş yaşlarından dolayı oyuna bi etkisi yok.CA açısından bahsediyorsan ayrıca tartışılır. Ümit Karan'ın nesi abartılı onu da anlamadım.Oyunda denk gelip iyi performans gösterdiyse ona bakarak konusuyorsun sanırım.Ümit Karan oyunda fazla istikrarlı olmayan bir oyuncu ve gayet gerçekçi yapılmış olan özelliklerini maçların cogunda tam olarak gösteremiyor bile.Fazla oldugunu düşündügün özellikleri varsa onları belirtebilirsin.Ümit Karan abartılı olmuş diye bir açıklama malesef araştırmaya fazla birşey katmıyor.Özellikler bakımından somut tespitlerin varsa paylaşabilirsin.
emre belözoğlu konusunda daha fazla söyleyecek birşeyim kalmadı, yorumlarımı ciddiye alıp değerlendirdiğiniz için teşekkür ederim.
emre çolak'ı milli takımda gerçekten beğendim. özellikle yaratıcı ara pasları ve tekniği beni çok şaşırttı. tam bir maestro gibi oynuyor. belki PPM listesine "Dictates Tempo" eklenebilir.
emrah yollu bu oyunda 49 ca ya sahipti sanırsam.. mutlaka ca sının yükseltilmesi gerekiyor kendisi u-17 mili takımının en iyilerinden biriydi ca sı 70 seviyelerine pasıda -7 olabilir. alt yapıdaki diğer oyuncular gökhan öztürk murat akça ve erhan şentürkün calarındada iyileştirme yapılması gerekir kanımca, özellikle erhan şentürkte kendisi u-19 milli takımı oyuncusudur. pasıda -6 verilmiş, fiziksel olarak çok kötü olduğu için mi bu pa verildi ömer abi ? saygılar..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
[QUOTE=licentia;1136199]Yani butun bi arastirma Emre'nin favori personel'e eklenip eklenmemesi uzerine kurulu oyle mi? :icon_razz: 2 satirlik aptalca yorumu yazan biri harcanmis aman ne uzuldum ama sen buraya gelip belki de SI'in elinde bulunan en iyi arastirmaciyi harcamaktan bahsediyorsun :icon_biggrin:
hey dostum licentia.. 2 satirlik aptalca bi yorum üslubun hiç hoş değil. o yazıyı ben yazmadım fakat yazan şu aralar forumda olmadığı için cevap verme gibi bir his uyandı içimde.. sakın yanlış anlama kızgınlık gibi bi olay yok ortada fakat, yorumu yazan kişi hiçte fena sayılmayacak yorumlarını olan biri. sonra mesajı birleştirip düzeltirsin die bekledim açıkcası.. son olarak licentianın mesajının ve bu mesajın silinmesini talep ediyorum. o yüzden buraya yazıyorum. saygılar..
Şu zamana kadar Gs'li oldugu bilinen ve bunu kendi agzından da deklara eden oyuncuları listeledim.FM09'da eksik girilmiş oyuncu kalmaması dilegiyle..
Arda Turan
Aykut Erçetin
Barış Özbek
Çagrı Yarkın
Cem Sultan
Emre Çolak
Hasan Şaş
Irfan Basaran
Sabri Sarıoglu
Ugur Uçar
Ümit Karan
Volkan Yaman
unuttuklarım veya bilmediklerim varsa diger arkadaslar eklerse sevinirim.