Erkan Batuhan'ın ekstrası Anıl. :D 2.100'ün 100'ü Erkan için verildi. :D En fazla 500.000 verilir. :)
Erkan Batuhan'ın ekstrası Anıl. :D 2.100'ün 100'ü Erkan için verildi. :D En fazla 500.000 verilir. :)
Geçen sezon Bursa'da oynarken de maaşını Beşiktaş vermemiş miydi, ben öyle hatılıyorum da. Eğer seneye sözleşmesi sona erecekse Zapo'nun, Beşiktaş yıllık alacağından vazgeçip, bedavaya bırakabilir, Zapo da Beşiktaş'ta alacağı paranın altına gitmemiş olur hem. Ama sözleşmesi seneye sona ermeyecekse, bedava olmasını ben de düşünmüyorum.
Eskişehir Tello'ya da teklif götürecek..
Avrupadan bir oyuncu istiyormuşuz. Bakalım kim acaba? :)
Pelé satın alma opsiyonu olmak üzere kiralık olarak Eskişehirspor'da!
çok iyi bir önlibero bence. eskişehirspor'un ortasahasına level atlatır.
Çok yararlı olur Eskişehir'e.. Hayırlı olsun..
Vítor Hugo Gomes Passos Pelé;
3 yıllık sözleşme imzalandı. 420.000€ bonservis bedeli. Sonraki satıştan %30 pay alacak Porto. 5 milyon €'dan düşük olursa satılamayacakmış. Artı olarak Pelé yıllık 600.000 € alacakmış...
Zapo transferinde son durum nedir acaba ?
Zapo'nun kalması yönünde rapor verdiği konuşuluyor Schuster'in. Ama transfer büyük olasılıkla bitmişti. Ben 2 gündür giremedim son haberleri alamadım. Alınca size bilgileri aktaracağım...
batuhan cok hirsli görünüyor seneye bu adam ligde sov yapar yanina youla tarzi süratli ona top cikarabilecek bir oyuncu alirsalar cosar batuhan :)
Bu oyuncuyu izlemiştim bi kaç Zaragoza maçında. Fena oyuncu değil gibi gözüküyodu. Ayrıca transfer hakkında en ufak bir duyum dahi yok. :)Quote:
Es Es La Liga'dan transfer yaptı
Eskişehirspor, Zaragoza ile sözleşmesi sona eren defans oyuncusu Ruben Pulido ile sözleşme imzaladı.
Eskişehirspor, İspanyol savunma oyuncusu ile savunmasına güç kattı...
İsmi Real Betis ile de anılan futbolcu, Eskişehirspor'un teklifi daha cazip olunca kırmızı siyahlı takımla anlaşmaya vardı.
31 yaşındaki oyuncu, Real Madrid altyapısında yetişmiş ve daha önce Conquense, Sporting Gijon, Rayo Vallecano, Getafe, Almeria ve Zaragoza formaları giymişti
Kaynak: İnternetspor.com
Tello Eskişehirspor'a hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Tello.Çok şeyler katacaktır Eskişehir'e...
Hayırlı olsun , eskişehir Milan'la anltlaşma imzalamamışmıydı ? neden Milan'ın altyapısından oyuncu getirilmiyor ?
Hayırlı olsun Eskişehir'e.İyi bir transfer yaptılar,çok faydalı olacaktır bence.Quote:
Tello Eskişehir'e gidiyor!
SON DAKİKA... Lig TV'nin son dakika bandı ile verdiği habere göre; Eskişehirspor Beşiktaşlı Tello'yu renklerine bağladı. Şilili futbolcu yarın kampa katılacak...
Ayrıntılar birazdan...
20.07.2010
Kaynak : Lig TV
Hayırlı olsun.
güzel transfer.. HAyırlı olsun.. TSL sınıf atladı.. Tello bir Anadolu takımında :)
Eskişehirspor için çok önemli bir transfer. Hayırlı olsun.
Zapo'da yoldaymış...
El Saka'nın gidişinden sonra bir tane stoper ihtiyacı var zaten Eskişehir'in.Zapotocny transferi çok yerinde olacaktır bu yüzden.
Tello,Zapo,Ali Kuçik Eskişehir'e,Batuhan Beşiktaş'a...:D
Zapo Eskişehir'e transfer olursa, bu sezon şampiyon olacaklarından korkuyorum. Herif nereye gitse takım şampiyon oluyor. :icon_biggrin:
Bakarsınız 3'te 3 yapar.
Riza Calimbay Bjk den vazgecmiyor, Yildirim Demirorende sagolsun anadolu icin cok hayir islerinde bulunuyor :)
Eskisehir icin cok iyi transfer , hayirli ugurlu olsun
Batuhan'in geri donecegini hic zannetmiyorum. Tello hayirli ugurlu olsun Eskisehir'e, Zapo'yu da alirlarsa cok iyi is cikarmis olurlar, seneye ust siralari kesinlikle zorlayacak bir takim. Uc buyuk disinda Antep, Gencler, Bursa, A.Gucu, Eskisehir oldukca guclu, cok cetin bir lig olacak, coooook. (O.Urundul tarzi bitireyim dedik)
Batuhan geri dönecek tarzında bi saçmalık gördüm bugün. Doğru değildir herhalde??
Batuhan BJK'ye dönmez artık bence..Zaten bu saatten sonra forma şansı bile bulamaz BJK'de..Yalandır büyük ihtimal o haberler..Tello Eskişehirspor için çok iyi bir transfer olmuş.Zapo'da yolda heralde..
ama bilemezsin şimdi teknik adam değişti.. Batuhan'da gitmek istemediğini belirtmiş.. Ama demiş eğer Eskişehir'in menfaatine olacaksa dönebilirim.. Adam futbolu Eskişehir'de bırakmak istiyormuş :D Öyle diyor bir raportajına rastlamıştım..
Batuhan evlerden uzak olsun.
Dün Eskişehir basın sözcüsü radyoda Batuhan'la ilgili transfer söylentileri doğru değil; bizim ondan büyük beklentilerimiz var, gol kralı olacak falan dedi.
Batuhan'ın Beşiktaş'a geri dönmesi haberleri sadece bir medya hamlesidir. :) Batuhan en azından bu sezon Eskişehirspor'da oynayacak...
Batuhan daha gecen hafta Besiktas Ibrahimovic'i felan alacak galiba diyerek dalga gecmisti sanmiyorum Besiktas'in bu sözlerden sonra Batuhan'i geri isteyecegini
TSL güçleniyor telloyu almak başarıdır tebrikler.
Hayir ama en azindan senin gibi simarik olmayan karakterli birini bulabiliriz. Hocasina televizyondan laf atmayan, antrenmanlara en azindan cikan, takim arkadaslari kamptayken tatil yapmayan birini bulabiliriz herhalde. Batuhan bize uzak Allah'a yakin olsun, futbolculuguna ve yetenegine kimse laf edemez, ancak bu kutsal formayi giyebilmek icin baska seyler de gerekli, Eskisehir'de basarilar dilerim.....