Hızdan kastın Servet'in hızlı oldugu mu :D
Printable View
Servet o pozisyon da hızlı davrandı ve topu taça vurdu. Topa vurmak için duraklamak zorundasınız... Depar atarken aniden duraklamak kolaymıdır? Arkasında kalan holoskoysa ARKADAN Servet'e çarptı. Servet'te zaten ayakta zor durabileceği durumda yere düştü. Faul çalındı.
Bu at gözlüğü nedendir? Kendi görüşlerinizi dikte ettirmek için çaba sarfetmen nedendir?
Evet Holosko daha iyi hızlanır aşikar. Belki bir iki adım da daha hızlı koşar o da tamam. Ama bu pozisyon örnek verilecek pozisyon değil ki...
uA Karşı - uA'nın alt kolu. Anadolu yakasından gelen taraftarlar.
Valla Servet ile Holosko'nun mücadelesinde ayıboğan lakaplı Servet'in yere yıkılması ve Galatasaray'ın ilk golünün Nobre'nin İBB'ye attığı ve sayılmayan golle arasındaki benzerlikler çok dikkatimi çekti nedense , hakemlerimiz iyi yapıyor bu işi :) Mustafa Denizli ve YD de devam etsinler alkışlasınlar masaya yumruklarını vursunlar ama bu takıma sahip çıkacak biri gelsin artık..
Harika bir galibiyet aldık... Beşiktaşlı arkadaşlar bence hakeme yükleneceğine takımlarının oynadığı berbat oyuna baksınlar... Penaltılara laf eden kişi bence futboldan zerre kadar anlamıyor... Ayrıca servet-holosko arasında ki mücadeleye takmak ayrı bir gariplik... Ondan daha önemlisi ozaman gökhan zan niye hiç kart görmedi? hakemi dövmesi mi gerekiyordu anlamadım... Neyse bunlara takılmamak gerek mükemmel bir oyun oynadık... Özellikle attığımız 3. gol tam bir futbol dersiydi... Galibiyeti hak ettik... Bence bunu hazmetip rakibi tebrik etmek gerekir
Macta benim gözüme carpan ve begendigim 4 isim; Servet, Arda, Lincoln ve Baros. Baros'un golünde; Lincoln & Baros AŞ dedik ama orada Arda'nın oyuncuları üstünne cekip Bjk defansını boşaltması 1. hareket, Barosun ck geriden oraya koşu yapması 2, Lincolnün harika pası 3, Baros kontrol ve gol nokta. Gercekten mükemmeldi.
Servet gol attı, 2 gol daha atabilirdi. İlk yarı 6 pasda bomboş kafa vuruşu auta gitti birde direkten dönen topu var. Savunmada da cok iyi kademeye girdi. Arda da inanılmaz koştu. Bi ara düşüp bayılacak diye korktum, Hele ilk yarı. Oyunda da gayet etkiliydi. Son haftalarda olan düşüklüğü bu macta gitmiş gibiydi. Lincoln ve Baros da bildigimiz gibi :)
Devreyi 3 puan ile kapatmamız sevindirici...
Bu arada Tomas tribündeydi, gollerden sonra yasadığı sevinc gercekten bizi duygulandırdı. Onu da seviyoruz...
Bencede hakeme bu kadar yüklenmenin bir manası yok.Kararları yanlış veya doğru.Bunu burada tartışmamız bu maçın sonucunu değiştirmeyecek maalesef.Ki bence hakemin verdiği kararlara %100 yanlış diyebilmekte mümkün değil..
Galatasaray savunmasında bugün araya atılan toplarda çok etkili pozisyonlar bulduk.Skibbe takımını bu yönde daha iyi çalıştırması gerekiyor diye düşünüyorum.O zaman Galatasaray Avrupa'da ileriki turlarda fazla zorlanmaz..
Bu mağlubiyet ile zirve yarışında ağır bir yara almış olduk.Fakat yarıştan koptuğumuz söylenemez.Devre arasında Mustafa hoca takımı daha iyi hazırlayabilirse şansımız olur.Ayrıca 17.haftada üstümüzdeki 4 takımın birbirleriyle maçları olması farkı azaltabilmemiz için büyük şans..
Arda istedi mi oynuyor yahu :D
@Belgorth
Sen kendini aşmıssınya Her şeyi bu kadar rahat anlıyabiliyomusun konuşmadan?
Baros geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı.
Şimdi posizyonu izledimde aslında Delgado'nun art niyeti yok ama işte anlık bir karar geriye çeviremiyorsun ne olursa olsun..
Denizli bile sari kart yapmaman lazimdi diyor delgadoya... tecrubeli bir oyuncuysan yapmayacaksin o hareketi
Baros her hafta böyle.Allah nazarlardan saklasın :)
Ya ben anlamıyorum Tecrübeyle ne alakası var adam kart felan istemiyor adama 2 kere faul yapılıyor ben 1 kere yaptım sarı kart gösteriyorsun diyor kart istemişmi oldu? Ha buna sarı kart diye ısrar edenler neden Ardayada sarı kart demiyorlar?
Delgado'nun kırmızı kart yediği pozisyonun videosu :
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50188
Kendini yere attığı için kart gösterilmesi lazım ama gösterilmedi.
kart istemiyor fakat o hareketi yapması ne kadar doğru? madem böyle bir hareket yapacaksın ilk faulde zaten görmüşün sarı kartı orda yap, niye burada yapıyosun?
ilk hareketi sarı kart, ikincisinde ise öyle bir hareket yaptığı için sarı kart.
penaltılara gelince ikiside doğru, ilkinde direk ayağa müdahale var, ikincisinde ise Lincoln arkadan çekiliyor.
Denizlinin delgadoya yaptığı hareketi görünce bana yapılmış gibi üzüldüm , içim bir tuhaf oldu :)
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50182 Servet'in Golü.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?...&r=1&hid=45145 Nobre'nin Golü.
Delgado kendi açıklamasını da yapmış. Yani kırmızı kart doğru karar.
Ancak Delgado' nun aklı sahiden karışık, o söylediği "cümle" sarı karttır. Futbolcu: -Hakemi yönlendiremez. -Hakeme hesap soramaz.
Cüneyt Çakır, Degado' nun "söylediklerine" ya da "kart hareketine" sarı kart çıkarmış olabilir. Sonuç olarak kart kararı doğru, gerisi önemsiz.
Hayır, Arda hakemi aldatmaya çalışmadı. Topu çekip oyuncudan kurtulmaya çalışırken yere düştü. Heycanla ayağa kalkıp, "Yok, bişey yok, faul yok" deyip oyununa devam etti. İzleyen izledi, Arda bütün hareketlerinde samimi. Hakemi aldatmak isteyen adam, yerden "henüz düşerken" kalkar mı?Quote:
Hakemi aldatmaya çalıştı
Arda düşüyor veya atıyor kendini hakeme faul diye bagırmıyor ki özür iyor itiraz etse sarı kart.Farzet ayagı kaydı düştü .Anlamıssındır umarım olayı..
ilkinde nie yapmıyor ikincisinde nie yapıyor diyosun. 1. harekette sarı kartlık pozisyon yoktu cunku ondan bısey dememiştir 2. pozisyon zaten 10 saniye sonra geldi 2 kere yapıldı dio nie vermiosun diyo. Normal bisey demesi cunku 10sn icinde 2 kere faul yapılıyor ve oda sinirleniyor. Böyle pozisyonlar çok yaşantı ligde ama sarı kart gösterilmedi.
Arda'nın bu pozisyondan önce sarı kartı varmıydı acaba ?Quote:
Hayır, Arda hakemi aldatmaya çalışmadı. Topu çekip oyuncudan kurtulmaya çalışırken yere düştü. Heycanla ayağa kalkıp, "Yok, bişey yok, faul yok" deyip oyununa devam etti. İzleyen izledi, Arda bütün hareketlerinde samimi. Hakemi aldatmak isteyen adam, yerden "henüz düşerken" kalkar mı?
Yoktu abi..
Ya Galatasarayli arkadaslarim evet diyin ve gecin bence tartismak gereksiz burada tartisacaginiza gidin super galibiyetimizi kutlayin... Yazdiklariniza son bir cevap vericem sonra yazmayacagim...
1) Rustu topu daha tutamadan servet vurdu faulun f si yok... Ve bunu herkes soyluyor bir tek siz bjklliler kabul edemiyorsunuz...Hatta tvdeki fanatik bjkliler bile gol diyorlar
2) Tecube olayini denizlide soyledi yani sadece ben soylemedim... Yaptigi harekete kart verse de vermese de kimse birsey diyemez...
3) Arda kendini yere atmiyor dusuyor ve hemen kalkiyor daha hakem orda faul bile calamaz okadar cabuk kalkiyor ve yok diyor... Lig tv de bile ornek hareket olarak gosterildi. Ama siz bazi seylerde illa kusur arayacaginiz icin kart diyorsunuz... Takdir edin bence...
4)Gokhan zani niye kimse konusmuyor! 15 kere itiraz etti ve bir kere kart yemedi...
5) Galibiyetimizi golgelemeye bosuna calismayin cunku hak ederek catir catir oynayarak yendik...Bu saatten sonra size dusen sadece tebrik etmektir :)
Baros'un 3. golündeki mükemmel organizasyonu Demirören de alkışlamış. Şimdi özetlerde gördüm :)
Delgadonun 2. sarıkartına laf ediyorsunuz . Neden ilk kartını tartışmıyorsunuz. bence ilk kartı direk kırmızı karttı. Topla alakası olmadan ayağa hedef alıyor. Top orda olsabile topa öyle girilirmi topa ayıp :)