Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Kırmızı Kart Hatalıydı ama Bana Kalırsa Daha Çok Kırmızı Kart Çıkabilirdi. Hakem Fazla Taviz bile gösterdi.

Ne kadar meraklısınız kırmızı kartlara, bence bu kadar kolay olmamalı kırmızı kart çıkarmak...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Son resimd Hasan Kabze'yi kastediyor herhalde .Ayrıca Tomas'ın ve Altıntop'un gollere sevinmesi beni çok mutlu etti
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    G.Saray'ın gollerinin hepsi faul degil mi sana göre
    Evet.
    .....
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Ne kadar meraklısınız kırmızı kartlara, bence bu kadar kolay olmamalı kırmızı kart çıkarmak...
    Kerem bencede bu kural olmamalı ama gidipte.Tozo'ya,Meira'ya ve Lincoln'e veriyorsa,Delgado'yada verilmeli ama kural olarak saçma bi kural.Kural oldugu için uygunlanmak zorunda

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Son resimd Hasan Kabze'yi kastediyor herhalde .Ayrıca Tomas'ın ve Altıntop'un gollere sevinmesi beni çok mutlu etti
    K' uA karşı olması gerekiyor. O pankartta BJK'nin tezahüratına yapılan kontranın küfürsüz tek kısmı oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçın ilk yarısını fazla izleyemedim.2.yarının tamamını seyretme imkanı buldum.Öncelikle maçtan önce dileklerim arasında zevkli,heyecanlı bir maç olmasıda vardı.Bu dileğim yerine geldi diyebilirim..

Maça Rüştü gibi tecrübeli bir kalecinin yapmaması gereken basit bir hata yüzünden 1-0 geride başladık.Bu gole cevap sayımız gecikmedi.Daha golün sevincini atlatamamışken Galatasaray penaltı kazandı.Holosko ceza sahasında hiç gerek yokken Arda'ya müdahalede bulununca Galatasaray tekrardan öne geçmenin sevincini yaşadı.Holosko burada çok hatalıydı;fakat onada fazla kızamıyorum.Çünkü asıl işi savunmada Arda'yı durdurmak değil.Neyse bu golle Galatasaray bizim beraberlik golüyle hareketlenmemizi engellemiş oldu.İlk yarının sonuna kadarda bu golden sonra pek tempo olmadı..

2.yarıya topa hakim taraf olarak başladık.Galatasaray kalesine yavaş yavaş yüklenmeye başlayacaktıkki Delgado'nun kırmızı kart pozisyonu meydana geldi.Pozisyon hakkındaki yorumum ise;Delgado'nun hakemden kart istemediği yönünde.Bildiğim kadarıyla hakemden kart istediğin zaman sarı kart ile cezalandırılıyorsun.Delgado orada benim pozisyonumda sarı kart göstermiştiniz diyor.Hakem sarı kart işaretini görünce direk kırmızıyı yapıştırdı.Göstermeyebilirdi diye düşünüyorum ama göstermesinede yanlıştı diyemiyorum.Neyse bu kırmızı kart bizim için büyük dezavantaj oldu.Üstüne birde Galatasaray'ın golü geldi. 3.golde Lincoln'ün araya çok iyi hareketlenen Baros'u iyi gördü.Burada Gökhan Zan'ın Baros'u takip etmede her zamanki gibi hantal kalınca golü yedik.3.golü yiyince tamam bu iş bitti dedim.Fakat Holosko Tello'nun pasıyla ceza sahasına iyi girdi ve çok iyi bir vuruşla tekrardan umutlarımızı tazeledi.Bu golden hemen sonra Mustafa hoca oyuna müdahale etti.Fakat bu müdahalesi pek etkili olmadı.Çünkü 10 kişi olmamız bizi çok zorluyordu.Derken Galatasaray bir kez daha penaltı kazandı.Penaltı hakkındaki düşüncem şöyle;Evet orada Uğur'un müdahalesi var.Fakat Lincoln'ünde eli Uğur'un vücudunda.Uğur'un bu hareketi Lincoln'ü tutup indirecek şiddette değildi.Lincoln istese çok rahat kurtulabilirdi.Fakat o kendisini yere bırakmayı tercih etti.Hakemde penaltıyı verdi.Bu kararındada hakeme %100 yanlış karar verdi diyemiyorum.Vermeyebilirdi demekle yetinebiliyorum sadece.Bu golden sonra tekrar pozisyonlar bulmaya başladık.Bobo,Holosko ve Zapo ile 3 kere önemli pozisyonlar bulduk farkı tekrardan 1'e indirebilmek adına ama değerlendiremedik.Maçın sonlarında iyice oyundan düştük 10 kişi olduğumuz için.Galatasaray 5.golü bulabileceği pozisyonlar buldu değerlendiremedi.Ve böylece maçtan önce büyük kesimin beklediği gibi Galatasaray maçı kazanmasını bildi.Tebrik ediyorum..

Mustafa hocanın bu maçtaki tercihlerinde fazla hata olduğunu düşünmüyorum.Sivok'un eksikliğini hissettik.Holosko ve Tello bizde göze batan isimlerdi.Galatasaray'da ise Arda,Lincoln ve Baros göze batan isimler oldu.Ayrıca Skibbe'nin maçı iyi yönetemediğini düşünüyorum.Yapacağı bir kaç hamle ile daha farklı bir skor elde edebilirdi.Açıkcası bu akşam Mustafa Denizli'den şanslıydı.Takımı 2 kere kritik anlarda penaltı kazanarak bu maçı kazanmasını bildi.Tekrar tebrik ediyorum Galatasaray'ı galibiyetinden ötürü..
    So what?
    Saike

Sheriff Misafir

Servet ve Holosko arasındaki hız-hızlanma farkınıda görmüş olduk bir pozisyonda, GS lehine faul çalındı pek alakası yoktu faulle ama neyse anlatmak istediğim o değildi..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    K' uA karşı olması gerekiyor. O pankartta BJK'nin tezahüratına yapılan kontranın küfürsüz tek kısmı oluyor.
    O tezahüratı biliyordumda .Onun için oldugunu tahmin etmemiştim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

evet uA Karşının K sı. uA kareografilerinin yüzde 95 inde K harfini görmek mümkün
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Servet ve Holosko arasındaki hız-hızlanma farkınıda görmüş olduk bir pozisyonda, GS lehine faul çalındı pek alakası yoktu faulle ama neyse anlatmak istediğim o değildi..
    Hızdan kastın Servet'in hızlı oldugu mu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Evet.Ve bu pozisyonun bir kere bile tekrarı gösterilmedi.Ne oldu orada anlamış değilim.İkisi aynı topa koşup omuz omuza vurdular ve Servet yıkıldı,faul çaldı.Burada Holosko'nun gücüde çok iyiydi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Servet o pozisyon da hızlı davrandı ve topu taça vurdu. Topa vurmak için duraklamak zorundasınız... Depar atarken aniden duraklamak kolaymıdır? Arkasında kalan holoskoysa ARKADAN Servet'e çarptı. Servet'te zaten ayakta zor durabileceği durumda yere düştü. Faul çalındı.

Bu at gözlüğü nedendir? Kendi görüşlerinizi dikte ettirmek için çaba sarfetmen nedendir?
    Evet Holosko daha iyi hızlanır aşikar. Belki bir iki adım da daha hızlı koşar o da tamam. Ama bu pozisyon örnek verilecek pozisyon değil ki...
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

uA Karşı - uA'nın alt kolu. Anadolu yakasından gelen taraftarlar.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Valla Servet ile Holosko'nun mücadelesinde ayıboğan lakaplı Servet'in yere yıkılması ve Galatasaray'ın ilk golünün Nobre'nin İBB'ye attığı ve sayılmayan golle arasındaki benzerlikler çok dikkatimi çekti nedense , hakemlerimiz iyi yapıyor bu işi Mustafa Denizli ve YD de devam etsinler alkışlasınlar masaya yumruklarını vursunlar ama bu takıma sahip çıkacak biri gelsin artık..

Harika bir galibiyet aldık... Beşiktaşlı arkadaşlar bence hakeme yükleneceğine takımlarının oynadığı berbat oyuna baksınlar... Penaltılara laf eden kişi bence futboldan zerre kadar anlamıyor... Ayrıca servet-holosko arasında ki mücadeleye takmak ayrı bir gariplik... Ondan daha önemlisi ozaman gökhan zan niye hiç kart görmedi? hakemi dövmesi mi gerekiyordu anlamadım... Neyse bunlara takılmamak gerek mükemmel bir oyun oynadık... Özellikle attığımız 3. gol tam bir futbol dersiydi... Galibiyeti hak ettik... Bence bunu hazmetip rakibi tebrik etmek gerekir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Macta benim gözüme carpan ve begendigim 4 isim; Servet, Arda, Lincoln ve Baros. Baros'un golünde; Lincoln & Baros AŞ dedik ama orada Arda'nın oyuncuları üstünne cekip Bjk defansını boşaltması 1. hareket, Barosun ck geriden oraya koşu yapması 2, Lincolnün harika pası 3, Baros kontrol ve gol nokta. Gercekten mükemmeldi.

Servet gol attı, 2 gol daha atabilirdi. İlk yarı 6 pasda bomboş kafa vuruşu auta gitti birde direkten dönen topu var. Savunmada da cok iyi kademeye girdi. Arda da inanılmaz koştu. Bi ara düşüp bayılacak diye korktum, Hele ilk yarı. Oyunda da gayet etkiliydi. Son haftalarda olan düşüklüğü bu macta gitmiş gibiydi. Lincoln ve Baros da bildigimiz gibi

Devreyi 3 puan ile kapatmamız sevindirici...

Bu arada Tomas tribündeydi, gollerden sonra yasadığı sevinc gercekten bizi duygulandırdı. Onu da seviyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bencede hakeme bu kadar yüklenmenin bir manası yok.Kararları yanlış veya doğru.Bunu burada tartışmamız bu maçın sonucunu değiştirmeyecek maalesef.Ki bence hakemin verdiği kararlara %100 yanlış diyebilmekte mümkün değil..

Galatasaray savunmasında bugün araya atılan toplarda çok etkili pozisyonlar bulduk.Skibbe takımını bu yönde daha iyi çalıştırması gerekiyor diye düşünüyorum.O zaman Galatasaray Avrupa'da ileriki turlarda fazla zorlanmaz..

Bu mağlubiyet ile zirve yarışında ağır bir yara almış olduk.Fakat yarıştan koptuğumuz söylenemez.Devre arasında Mustafa hoca takımı daha iyi hazırlayabilirse şansımız olur.Ayrıca 17.haftada üstümüzdeki 4 takımın birbirleriyle maçları olması farkı azaltabilmemiz için büyük şans..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Arda istedi mi oynuyor yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bu arada Tomas tribündeydi, gollerden sonra yasadığı sevinc gercekten bizi duygulandırdı. Onu da seviyoruz...
    Oda sizi seviyor
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Oda sizi seviyor
    eheheh sagolsun.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Delgado’nun Açıklaması
    21.12.2008 21:24
    Arjantinli Futbolcumuz Delgado, Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart için şunları söyledi:
    Bana yapılan faul sonrasında hakeme İngilizce olarak ‘Yaptığım ilk faulde bana kart gösterdin burada rakibe niye göstermiyorsun’ diye sordum. Amacım kesinlikle rakibe kart gösterilmesini istemek değildi. Pozisyon sonrasında rakip için kart isteme hareketini yapmadım. Çünkü bu hareketin kart gerektirdiğini biliyorum. Sadece bana gösterilen kartı sorguladım. Ama hakemin duyduğunu sanmıyorum.”
    kırmızıya boyadığım cümle kart istemek değilse ben de dinozorum. yeşil ise aklının ne kadar karışık olduğunu ortaya koyuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    kırmızıya boyadığım cümle kart istemek değilse ben de dinozorum. yeşil ise aklının ne kadar karışık olduğunu ortaya koyuyor.
    Kendi kendine çelişiyor yahu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@Belgorth

Sen kendini aşmıssınya Her şeyi bu kadar rahat anlıyabiliyomusun konuşmadan?

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Baros geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şimdi posizyonu izledimde aslında Delgado'nun art niyeti yok ama işte anlık bir karar geriye çeviremiyorsun ne olursa olsun..

Denizli bile sari kart yapmaman lazimdi diyor delgadoya... tecrubeli bir oyuncuysan yapmayacaksin o hareketi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Baros her hafta böyle.Allah nazarlardan saklasın

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya ben anlamıyorum Tecrübeyle ne alakası var adam kart felan istemiyor adama 2 kere faul yapılıyor ben 1 kere yaptım sarı kart gösteriyorsun diyor kart istemişmi oldu? Ha buna sarı kart diye ısrar edenler neden Ardayada sarı kart demiyorlar?

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Ya ben anlamıyorum Tecrübeyle ne alakası var adam kart felan istemiyor adama 2 kere faul yapılıyor ben 1 kere yaptım sarı kart gösteriyorsun diyor kart istemişmi oldu? Ha buna sarı kart diye ısrar edenler neden Ardayada sarı kart demiyorlar?
    ardaya niye kart gostercek?????

Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri