son 2 saattir cnni izliyorum öyle birsey söylenmedi..
Printable View
son 2 saattir cnni izliyorum öyle birsey söylenmedi..
SIKE OPERASYONU - Operasyonla ilgili sorusturma Aralik ayinda o dönem yetkili olan Zekeriya Öz tarafindan baslatilmis (AA)
Avukat Rezzan Epözdemir bile dosyanın mahiyeti hakkında tam bir bilgiye sahip değilken CNNTürk nerden bu görüntüleri görmüş de haber olarak servis ediyor? Sayın Epözdemir açıkladı, isnat edilen suçlar, dosya hakkında gizlilik ve kısıtlama kararı var. Bunların basına sızdırılması mümkün değil. Şu aşamada haberler tamamen yalandan ibaret.
Akla mantığa uymayan bir şey. Denizlispor ve Trabzonspor maçlarıyla şampiyonluğu son maçta kaybeden takımın aklına şike yapmak Sporda Şiddet Yasası yürürlüğe girdikten sonra mı geldi?
Bende Fenerliyimde niye bana yüklendiniz orasını anlamadım ben yazılanı yazdım buraya yanlış haberdir olabilir sileriz geçer :)
Sana değil Cnn'e tepki :)
Eğer öyle bir görüntü yoksa vay ki vay onu dile getiren cnn turk'ünde, muhabirinde haline.
Şu anda gelen haberlerde bütün lig maçlarının incelendiği söyleniyor. 2-3 maç değilmiş
Şimdi neresinden tutsak elimizde kalıyor mevzu. Belkide küme düşüreleceğiz iki üç insan yüzünden. Ümit Karan, Bülent Uygun, Mehmet Yıldız, Sezer Öztürk. Sezer Öztürk'ten başlayalım;
Fenerbahçe maçının ilk yarısında Sezer var ama yok. Yokları oynuyor takımı durduruyor, topu eziyor, saçma sapan hatalar yapıyor ve ilk yarı skoru 2-1 bizim aleyhimize. İkinci yarının başında Sezer oyundan çıkınca takımda belli bir canlanma oluyor ve 60lı dakikalarda Batuhan'ın bir kafa topu direkten dönüyor. Hatta belkide inanılmaz bir olay oluyor Volkan golü sırtıyla kurtarıyor. Sonrasında Semih poposuyla gol atıyor ve maç 3-1 bitiyor. Sonraki Trabzonspor maçımızda ise tam anlamıyla Sezer Öztürk şov var. Herşeyi yapıyor, yaptırıyor. Taraftarları ayağa kaldırmaya çalışıyor. (Fenerbahçe maçında ise uyuyor sadece uyuyor.) Maç 0-0 sona erince en çok sevinen oyunculardan birisi Sezer Öztürk. Lig bitiyor ve Sezer daha transferi açıklanmadan basıp İstanbul'a gidiyor sanki Fenerbahçe ile anlaşmış gibi. 1 ay süren görüşmelerde geri adım atmıyor ben Fenerbahçe ile çoktan anlaştım geri dönmem diyor.
Bülent Uygun; Fenerbahçe maçında Alex'i birebir marke ettirmiyor ve Alex 3. golünde yaratıcısı. Gerçi Trabzonspor maçında Jaja'yıda marke ettirmemişti ama o ayrı konu. Ayrıca Fenerbahçe maçında sakat olan Diego'yu 22 dakika sahada tutuyor ve Diego'nun 2 hatasında gol yiyoruz.
Ümit Karan; Fenerbahçe maçında oyuna girdikten sonra yokları oynayanlardan biriside o ve üstelik takım kaptanı.
Şimdi birde Batuhan Karadeniz diyelim; "Nerden çıktı Batuhan?" diyebilirsiniz. Fenerbahçe maçında en çok oynama isteği içinde olanlardan birisi Batuhan. Bir gol atıyor birde kafa şutu direkten dönüyor ve lig bittikten sonra Bülent Uygun'da, Ümit Karan'da Batuhan'ı takımda görmek istemediklerini söylüyor. Ayrıca Sezer ile Batuhan'ın birbirlerini sevmediğide bir gerçek.
Dedimya olayı nerden tutarsak elimizde kalıyor. Şimdi ortada böyle meseleler varken; "Bizim küme düşürülmemiz biraz saçma olmaz mı?" sorusu aklıma geliyor benim. Çünkü takımda iyi oynayanda var kötü oynayanda var. Olmuş olaylardan yöneticilerin haberi yok. (Şu ana kadar hiç bir yöneticimiz gözaltına alınmadı.) Ha eğer yöneticilerimiz ve başkan Halil Ünal'dan herhangi birisi göz altına alınmış olsa; "Bizi düşürsünler en azından içimizdeki pisliklerden kurtulalım." derim. Ama şimdi benim kafama şu takılıyor. Bu kişilerin yaptığı hareketlerden dolayı Eskişehirspor küme düşürülür mü?
Halil Ünal gözaltına alınmadı. Ek olarak;
böyle bir açıklama yapıldı..Quote:
Basın açıklaması
Bugün (3 Temmuz 2011) Teknik Direktörümüz, Sportif Direktörümüz ve futbolcumuzun gözaltına alınmasına ilişkin gelişmeleri medyadan öğrenmiş bulunuyoruz ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kulübümüz ile ilgili olmayan bu gelişmelerle alakalı bilgilendirmeleri ilerleyen saat ve gunlerde sizlerle paylaşacağız.
Takımımız, Kartepe'de sezon hazırlıkları ve çalışmalarını sürdürmektedir. Yönetim Kurulumuz rutin çalışmalarına devam etmektedir.
Kamuoyuna duyurulur.
Erdal Şahbaz
Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü
Kaynak: Eskşehirspor Resmi Sitesi
Bekleyip görelim illaki açıklanacak birşeyler.Kimleri topladılar kimleri içeri aldılar Aziz Yıldırım'ımı alamayacaklar :) 1-2 güne netleşir herşey.
Bir an önce şu konu sonuçlansa da tüm takımlar nasıl bir politika izleyeceklerini bilseler.Yapmamız gereken bir ön libero transferi var sonuçta. Ya da olaylar tamamen bizim takımın alehine gelişirse ona göre ne yapılacağına karar vermek gerekir.
Bu sitede bazı yazarların çok yetersiz ve gereksiz olduğunu gösteriyor bu olaylar şu an için.Bazıları olayın giresunspor ile başladığını da görmezden geliyor. Daha ne olduğunu bile bilmedikleri halde beddua ediyor ne diyelim, susalım mecburen.
Bunun dışında CNN konusunu anlamamış renkdaşlarım ve diğer arkadaşlar için kendi yorumumu yapmak istiyorum.CNN'de belge yok ama CNN çok kesin bir kaynaktan(yüksek ihtimalle polis teşkilatı içerisindeki muhbirlerinden) poliste kesin belgeler olduğu haberini almış ve buna güvenerek haber yapıyor. Umarım yanılan CNN olur ya da bahsettikleri takım Fenerbahçe değildir en azından.
Somut sonuçların çıkması Türk futbolunu ve diğer takımları ileriye götürmeyecek aksine olmayan imajımızı da yerle bir edecektir. Ayrıca diğer takımlarda o kadar masum değil.
Fenerden de eskişehir taraftar topluluğunun yaptığı açıklamayı beklerdim.Eskişehir taraftarı bunlara adlarının karışmasına bile karar verilmiş kadar üzülmüş ve kişilere güzel çıkışmışlar.
O insanlar tamamen suçsuz çıkarsa ne yapacakmış o eskişehir taraftar topluluğu.Yaptıkları takdir edilecek bir şey değil aksine "çamur at izi kalsın" yöntemine çanak tutmaktır. Bekleyip göreceğiz, kötü sonuç çıkarsa tepkimizi vereceğiz. merak etmeyin Fenerbahçe taraftarı nasıl davranması gerektiğini bilir.
Bakalım herkes tepkisini koyacakmı öyle bir durumda yoksa bize komplo yapıldı,zaten 17 takım bize karşı,biz bize yeteriz tarzında şeyler mi gelicek merak ediyorum. İzleyip görelim.
800 bin TL gibi büyük bir paranın elden teslimi mümkün olabilir mi? 800 bin TL gibi büyük bir para, elden teslim edilmez, banka üzerinden gerçekleşir. Mafya filmleri sanki :) Şaka gibi. Komplo kuruyorsunuz, bari mantıklı haber yapın. CNN Türk Fenerbahçe aleyhine yayın yapmaktan vazgeçmeli.
Hüseyin Ersan Topbaş ve Cihan Kamer. Birisi, Sayın Kadir Topbaş'ın oğlu, diğeri Sayın Başbakan'ın yakın dostu. İkisinin bulunduğu bir yönetimin böyle bir işe kalkışmaları düşünülemez.
Şuanda zaten çoğunluk bu olaylardan Fenerbahçe'nin en büyük cezayı almasını istiyor. Bu su götürmez. Ancak daha öncede belirttiğim gibi koyarsın video görüntüsünü elindeki belgeyi hiç kimse itiraz edemez. Etmemelide zaten. Ne diyebilir ki? Aziz başkan şaka yapmıştır mı diyecekler...
arkadaşlar kimse burada elinde kanıt olmadan, o şike yaptı bu şike yaptı gibi söylemlerde bulunmasın.
sonuçları vahim olabilir.
Eskişehir taraftarlar birliğinin yaptığı açıklamayı çok beğendim helal olsun valla.Suçun olur veya olmaz fakat böyle birşey ile anılmakda kötü bir durumdur.
tribundergi: SON DAKİKA: Eskişehirspor'da Bülent Uygun, Ümit Karan ve Mehmet Yıldız'ın sözleşmeleri askıya alındı.
Takımların küme düşürülmesi için yönetimin işin içinde olması lazım, Eskişehirde bu yok şu anda. Juventusta teknik ekip ve oyuncuların yüzde 90'ının haberi yokken olaylardan küme düşürüldü. Yönetim belirleyici oluyor bu durumda. Ben Eskişehir'in problemi olduğunu düşünmüyorum.
Ben de bunu yazmak için girmiştim. Enteresan bir olay. Es-Es yönetimi tedbir amaçlı mı yaptı acaba böyle birşeyi ?
Allah'tan bu sene şampiyonluğa oynamamışız, yoksa bi Adalı bi Zülfikaroğlu adı geçebilirdi belki de bu listelerde :) Herşeyde bi hayır varmış :)