Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
Şimdi neresinden tutsak elimizde kalıyor mevzu. Belkide küme düşüreleceğiz iki üç insan yüzünden. Ümit Karan, Bülent Uygun, Mehmet Yıldız, Sezer Öztürk. Sezer Öztürk'ten başlayalım;

Fenerbahçe maçının ilk yarısında Sezer var ama yok. Yokları oynuyor takımı durduruyor, topu eziyor, saçma sapan hatalar yapıyor ve ilk yarı skoru 2-1 bizim aleyhimize. İkinci yarının başında Sezer oyundan çıkınca takımda belli bir canlanma oluyor ve 60lı dakikalarda Batuhan'ın bir kafa topu direkten dönüyor. Hatta belkide inanılmaz bir olay oluyor Volkan golü sırtıyla kurtarıyor. Sonrasında Semih poposuyla gol atıyor ve maç 3-1 bitiyor. Sonraki Trabzonspor maçımızda ise tam anlamıyla Sezer Öztürk şov var. Herşeyi yapıyor, yaptırıyor. Taraftarları ayağa kaldırmaya çalışıyor. (Fenerbahçe maçında ise uyuyor sadece uyuyor.) Maç 0-0 sona erince en çok sevinen oyunculardan birisi Sezer Öztürk. Lig bitiyor ve Sezer daha transferi açıklanmadan basıp İstanbul'a gidiyor sanki Fenerbahçe ile anlaşmış gibi. 1 ay süren görüşmelerde geri adım atmıyor ben Fenerbahçe ile çoktan anlaştım geri dönmem diyor.

Bülent Uygun; Fenerbahçe maçında Alex'i birebir marke ettirmiyor ve Alex 3. golünde yaratıcısı. Gerçi Trabzonspor maçında Jaja'yıda marke ettirmemişti ama o ayrı konu. Ayrıca Fenerbahçe maçında sakat olan Diego'yu 22 dakika sahada tutuyor ve Diego'nun 2 hatasında gol yiyoruz.

Ümit Karan; Fenerbahçe maçında oyuna girdikten sonra yokları oynayanlardan biriside o ve üstelik takım kaptanı.

Şimdi birde Batuhan Karadeniz diyelim; "Nerden çıktı Batuhan?" diyebilirsiniz. Fenerbahçe maçında en çok oynama isteği içinde olanlardan birisi Batuhan. Bir gol atıyor birde kafa şutu direkten dönüyor ve lig bittikten sonra Bülent Uygun'da, Ümit Karan'da Batuhan'ı takımda görmek istemediklerini söylüyor. Ayrıca Sezer ile Batuhan'ın birbirlerini sevmediğide bir gerçek.

Dedimya olayı nerden tutarsak elimizde kalıyor. Şimdi ortada böyle meseleler varken; "Bizim küme düşürülmemiz biraz saçma olmaz mı?" sorusu aklıma geliyor benim. Çünkü takımda iyi oynayanda var kötü oynayanda var. Olmuş olaylardan yöneticilerin bundan haberi yok. (Şu ana kadar hiç bir yöneticimiz gözaltına alınmadı.) Ha eğer yöneticilerimiz ve başkan Halil Ünal'dan herhangi birisi göz altına alınmış olsa; "Bizi düşürsünler en azından içimizdeki pisliklerden kurtulalım." derim. Ama şimdi benim kafama şu takılıyor. Bu kişilerin yaptığı hareketlerden dolayı Eskişehirspor küme düşürülür mü?
yanlış anlaşılma