Suçu kanıtlanana kadar kimse suçlu değildir.
Şu an herkes yargısız infaz yapıyor.
Bu belgeler gizlidir, gizli belgeleri sızdırmak, yayınlamak suçtur. Yargılanmak istemiyorsanız yazdıklarınıza dikkat edin.
"Gizli" belgelerin dedikodusu bile olmaz.
Sözde bildikleri gizli belgeleri yayınlamaktan ötürü suç işliyorlar.
Site yönetimini ve kendinizi kanunlar karşısında zor durumda bırakmamak için yazmadan önce yazdıklarınızdan emin olun. Yeni yasa ile her şey mümkün artık.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Gizli olan birşey açıklanmış değil. Ne takım ne de kişi ismi geçiyor.
Fenerbahçe şikeyle aldı denemez şike yapan bi takım her maçı satın alır arkadaş işi sansa bırakmaz gerçek bu mesela fenerbahçe buca ile anlaştı bişeyler döndü o maçı aldı ama sonra ki maç ne olacak onuda alması lazım ama hatırlayalım ;
Fb-G.Antep : gaziantepde kaleci dahil 11 kişi kale önünde yatıyor herşeyi yapıyolar gene çıkıyor 3-5 kişi sattı antep maçı diyo stoch vuruyor direğe çarpıp santosa geliyor gol 90+4 yani kimsenin bilerek yapmış olduğu bişey yok.
Fb-Buca : bir takımın şike yapıpta 60.dakikaya 3-1 geride girme riskine katlanıcağını zannetmiyorum.
Fb-Karabük : karabük çanakkale taktiğiyle oynuyor gol yememek için herşeyi yapıyor 90+ da kaleci kupa finali maçında gibi açılıyor. (ayrıca emenike tsye karşıda oynamadı)
Fb-Galatasaray: Alex 90+da şikeyle atmıştı golü hakem falan burdada öyle diyolardı
Fb-Bjk : 2-1 den 4-2 oluyor hakem tuttu deniyor hakemler soruşturmada yok.
Fb-Ts : şike yapıyosunuz diyen en baş takım kendilerinin satıcak hali yok 2-0 yeniliyorlar.
Esk-Ts : bu maç baştan belliydi şampiyonluğa fenerde oynamasaydı gene defans yaparlardı bırakmazlardı köpek eskişehirliler diye laflar atan tsydi .
fb-sivas: 4-3 bitiyor selçuğun golüne takmışlar şimdi leo francoda maçı sattı o zmn geçen sene ne alakaysa havada yağmurlu top yerden geliyor sonuçta kalecide yedek kiralık bir kaleci .
olayın diğer kısımlarını takip etmedim ama fenerbahçe şampiyonluğu şikeyle almadı. hakem hataları olabilir ama o onların hatası .
diğer bi olayda küme düşme olayı bu sene olamaz bu mahkeme olayları 3-4 yıl devam edicek en az öyle basit bişey değil fenerbahçe bu sene gene süperligde yani.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Antep maçı bedavaya gelmiş bu arada, iyi.
CNN Türk'ün ciddi iddiaları var özellikle Emenike'nin oynatılmaması konusunda sanırsam , yani sözü geçen oyuncu büyük ihtimal odur.
cnn türk iyice sacmalamaya basladi olayi basbakana kadar bagladilar sunlarin haberlerini koymayin buraya...
CNNTÜRK:Şampiyonluk maçı için rakibine 800.000TL iletildignin goruntuleri mevcut
umutofkeli - Twitter
son 2 saattir cnni izliyorum öyle birsey söylenmedi..
SIKE OPERASYONU - Operasyonla ilgili sorusturma Aralik ayinda o dönem yetkili olan Zekeriya Öz tarafindan baslatilmis (AA)
Avukat Rezzan Epözdemir bile dosyanın mahiyeti hakkında tam bir bilgiye sahip değilken CNNTürk nerden bu görüntüleri görmüş de haber olarak servis ediyor? Sayın Epözdemir açıkladı, isnat edilen suçlar, dosya hakkında gizlilik ve kısıtlama kararı var. Bunların basına sızdırılması mümkün değil. Şu aşamada haberler tamamen yalandan ibaret.
Akla mantığa uymayan bir şey. Denizlispor ve Trabzonspor maçlarıyla şampiyonluğu son maçta kaybeden takımın aklına şike yapmak Sporda Şiddet Yasası yürürlüğe girdikten sonra mı geldi?
Bende Fenerliyimde niye bana yüklendiniz orasını anlamadım ben yazılanı yazdım buraya yanlış haberdir olabilir sileriz geçer![]()
Sana değil Cnn'e tepki![]()
Eğer öyle bir görüntü yoksa vay ki vay onu dile getiren cnn turk'ünde, muhabirinde haline.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şu anda gelen haberlerde bütün lig maçlarının incelendiği söyleniyor. 2-3 maç değilmiş
Şimdi neresinden tutsak elimizde kalıyor mevzu. Belkide küme düşüreleceğiz iki üç insan yüzünden. Ümit Karan, Bülent Uygun, Mehmet Yıldız, Sezer Öztürk. Sezer Öztürk'ten başlayalım;
Fenerbahçe maçının ilk yarısında Sezer var ama yok. Yokları oynuyor takımı durduruyor, topu eziyor, saçma sapan hatalar yapıyor ve ilk yarı skoru 2-1 bizim aleyhimize. İkinci yarının başında Sezer oyundan çıkınca takımda belli bir canlanma oluyor ve 60lı dakikalarda Batuhan'ın bir kafa topu direkten dönüyor. Hatta belkide inanılmaz bir olay oluyor Volkan golü sırtıyla kurtarıyor. Sonrasında Semih poposuyla gol atıyor ve maç 3-1 bitiyor. Sonraki Trabzonspor maçımızda ise tam anlamıyla Sezer Öztürk şov var. Herşeyi yapıyor, yaptırıyor. Taraftarları ayağa kaldırmaya çalışıyor. (Fenerbahçe maçında ise uyuyor sadece uyuyor.) Maç 0-0 sona erince en çok sevinen oyunculardan birisi Sezer Öztürk. Lig bitiyor ve Sezer daha transferi açıklanmadan basıp İstanbul'a gidiyor sanki Fenerbahçe ile anlaşmış gibi. 1 ay süren görüşmelerde geri adım atmıyor ben Fenerbahçe ile çoktan anlaştım geri dönmem diyor.
Bülent Uygun; Fenerbahçe maçında Alex'i birebir marke ettirmiyor ve Alex 3. golünde yaratıcısı. Gerçi Trabzonspor maçında Jaja'yıda marke ettirmemişti ama o ayrı konu. Ayrıca Fenerbahçe maçında sakat olan Diego'yu 22 dakika sahada tutuyor ve Diego'nun 2 hatasında gol yiyoruz.
Ümit Karan; Fenerbahçe maçında oyuna girdikten sonra yokları oynayanlardan biriside o ve üstelik takım kaptanı.
Şimdi birde Batuhan Karadeniz diyelim; "Nerden çıktı Batuhan?" diyebilirsiniz. Fenerbahçe maçında en çok oynama isteği içinde olanlardan birisi Batuhan. Bir gol atıyor birde kafa şutu direkten dönüyor ve lig bittikten sonra Bülent Uygun'da, Ümit Karan'da Batuhan'ı takımda görmek istemediklerini söylüyor. Ayrıca Sezer ile Batuhan'ın birbirlerini sevmediğide bir gerçek.
Dedimya olayı nerden tutarsak elimizde kalıyor. Şimdi ortada böyle meseleler varken; "Bizim küme düşürülmemiz biraz saçma olmaz mı?" sorusu aklıma geliyor benim. Çünkü takımda iyi oynayanda var kötü oynayanda var. Olmuş olaylardan yöneticilerin haberi yok. (Şu ana kadar hiç bir yöneticimiz gözaltına alınmadı.) Ha eğer yöneticilerimiz ve başkan Halil Ünal'dan herhangi birisi göz altına alınmış olsa; "Bizi düşürsünler en azından içimizdeki pisliklerden kurtulalım." derim. Ama şimdi benim kafama şu takılıyor. Bu kişilerin yaptığı hareketlerden dolayı Eskişehirspor küme düşürülür mü?
I'm back...
Halil Ünal gözaltına alınmadı. Ek olarak;
böyle bir açıklama yapıldı..Basın açıklaması
Bugün (3 Temmuz 2011) Teknik Direktörümüz, Sportif Direktörümüz ve futbolcumuzun gözaltına alınmasına ilişkin gelişmeleri medyadan öğrenmiş bulunuyoruz ve gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Kulübümüz ile ilgili olmayan bu gelişmelerle alakalı bilgilendirmeleri ilerleyen saat ve gunlerde sizlerle paylaşacağız.
Takımımız, Kartepe'de sezon hazırlıkları ve çalışmalarını sürdürmektedir. Yönetim Kurulumuz rutin çalışmalarına devam etmektedir.
Kamuoyuna duyurulur.
Erdal Şahbaz
Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü
Kaynak: Eskşehirspor Resmi Sitesi
I'm back...
Bekleyip görelim illaki açıklanacak birşeyler.Kimleri topladılar kimleri içeri aldılar Aziz Yıldırım'ımı alamayacaklar1-2 güne netleşir herşey.
eto'o bitmiş.