Jaja'yı almanın anlamı yok. Aynı bölgede oynayabilecek 3-4 tane oyuncumuz var. Satabiliyorlarsa önce bunları satsınlar. Türkten çok yabancı olacak takımda.
Serhat, oyun kuracak adamda yok takimda. Soner oynuyordu bi anda kesti hoca ne oldugunu anlamadim. Colman'i severim ama oda artik pek nazlandi. Oynamayacaksa yollasinlarr. Sapara desen arada bi saman alevi gibi parliyor. Takimi ataga kaldiracak adam yok orta sahada.Zokorayi zatrn sayma adam defansa gomulup kaliyor. Ama su savunma veforvet isi daha onemli orta alana bu isimlerin formu arttirilarak care bulunabilir.
Trabzon'da üç tane ofansif orta saha (Sapara, Adrian, Alanziho) bir Jaja kadar oynayamazlar. Şu an takıma ne kadar katkı sağlar bilmiyorum ama adam takımın sıkıştığı bütün maçlarda defansı açıp ya harika gol atıyodu ya da attırıyodu. Şu an takımda 3 yabancı ofansif orta saha üç tane yabancı forvet var ve hepsini toplasan birer tane Burak ve Jaja etmiyorlar.
Hazırlık maçında Emerson rezalet oynadı, Trabzon oraya her sene yeni bir yabancı alıyor ve hersene alınan bir öncekinden daha kötü çıkıyor. Ama takım 1-2 transferle düzelecek gibi de durmuyor, ciddi bir revizyon gerekli bu kadar çok yabancı ile takım oyunu oynamak imkansız diye düşünüyorum.
Jaja bizden gittiginden beri 26 resmi maca cikmis deniliyor ne derece dogru bilemiyecem ama 1.5 sene icin cok az bir rakam.
Bende isterim Jaja'nin gelmesini, Janko'yu kazanmak adina gelmeli. Janko'ya suandaki ofansif oyuncular pek destek veremiyor.
Ama transfer olmaz, yonetim istemiyor. Taraftarin istedigi herhangi bir oyuncuyuda bugune kadar almadilar.
Jaja bize dönerse eskisi gibi olacağının bir garantisi yok.Bizden gittikten sonra pek verim alınmadı ondan. Ayrıca sende söylüyorsun o mevkide Alan,Sapara,Adrian hatta Olcan oynayabiliyor.Bu adamlar hala elde dururken o mevkiye transfer yapmak israftan başka birşey değil.Satsınlar Adrianı aldıkları paraya,Alanı ve saparayıda şöyle 2^ye 3'e ozaman alınmasın demem zaten.
Aslinda yapilabilecek hamleler var ama yonetim beceremez orasi bask
Biz Aykut, Alper ve Cenki istiyoruz onlarin oynadigi takimlarda bizden futbolcu istiyor.
Cenk = Sapara + £
Aykut = Henrique
Alper = Alan + £
Boyle bi hamle yapip hem yerli oyuncu katacaksin kadrona hemde kadroda yer bulamayan yabancilardan kurtulmus olacaksin.
Jaja'nın o dönem hazır takıma geldi. O dönemki kadroya Jaja yerine Adrian'ı koysak şu an hepimiz ona tapıyor olabilirdik.
Trabzon'un köklü bir değişime ihtiyacı var 1-2 iyi oyuncu gelse bile takımı yukarı çok çekemez.Bu değişim de anca sene sonu olur devre arası seneyi kurtarmalık 1-2 transfer yapılabilir anca.
juhazla prensipte anlaşmışız(trtspor)
ferhat ordusporda
Kac senedir bizde 2 mac izlemedim ama bosuna para alan oyuncularin en basinda oda vardi.
sapara , alanzinho gitmeli kesinlikle adrian konusunda katilmiyorum yukardaki arkadaslara oynadigi gunden beri cok katkisi var trabzonun kazandigi maclarin %80"inde etkisi var adamin surekli oynarsa kendini bulcaktir. kisaca trabzonda cok gereksiz var adam en az 6-7 tanesi gitmeli
janko-vittek-sapara-alanzinho-emerson-henrique,colman
Maçı biraz izledim de, takım bangır bangır "forvet lazım" diye bağırıyor. Aksi gibi transfer konusunda da çok sessiz görünüyor Trabzon. Neden acaba?
heralde Jaja Metaliste dönmüş.Umarım taraftar tutar artık çenesini.
Sapara ve Adrian varken Jaja ekstra olurdu zaten. Alanzinho'da var. Trabzonspor'un transfer yapmaması transfer yaptığından daha hayırlı. İlk önce o takımdan gönderilecekler var. Kadro çok şişik. Şenol Güneş'in yapması gereken ileri ki sezonlar için artık genç oyunculara fırsat vermesi olacaktır. Halil ve Henrique gibi oyuncular zaman kaybı sadece. Ayrıca hazırlık ve kupa maçlarında Trabzonspor gayet iyiydi bence.
12 tane yabancı var takımda. Daha 1 tanesşni yollamadan Jaja'yı istemeleri saçma birde o bölgede 3 tane oyuncu olması ayrı bir olay. Hemde Şenol hocanın dediğine göre Jaja Hazirandan beri maç oynamamış.
Önce Cech,Vittek,Henrique,Sapara,Alanzinho,Janko falan yollanmalı ki oyuncu alınsın.
Henrique'yi Lisbon istiyormus ama o gitmek istemiyormus :D Lisbona hangi videolarini yolladilar bu adamin :D
TRT SPOR @TRT3SPOR
SON DAKİKA! Trabzonspor Barış Özbek'in sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
yanlışlıkla geri almayalım :D
Cok sukur kurtulduk 1.1m euro kazaniyormus bu adam :)
Trabzonspor un transferden önce sistem oturtması gerekiyor. Henrique'de, Adrian'da, Alanzinho'da, Janko'da oldukça kaliteli isimler yoksa. :)
Örneğin:
Onur (Tolga)
Serkan Balcı (Zeki)
Sol Bamba (M. Yumlu)
Celustka (Giray)
Emerson ki ben Emerson'u beğenmiyorum. Cech çok daha iyi bir oyuncu bence.
Zokora (Colman)
Adrian (Sapara)
Soner (Aykut)
Henrique (Alanzinho)
Janko (Emre G. - Vittek)
Olcan (Volkan Şen)
Böyle bir sistem oturtsa Trabzonspor çok daha etkili olur. Hem yerden hem de havadan tehlike yaratırlar. Oyuncu seçimleri de böyle olmalı. Futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan Halil oynamamalı mesela. :) Ama nerdeeeeeeee
''Galatasaray Transfer Haberleri'' başlığına ''Sneijder Galatasaray'da'' eklentisi yapılmış, bizimkine de ''Tık yok'' şeklinde bir eklendi bekliyorum.
Sorun bir kere sistemde,sistemimiz ne ben onu anlamadım bu yıl.Geçen sene Burak vardı geriyi sağlama al Burak'ı savunma arkasına kaçır oda gol yapsın. O taktiği uyguladığın forvet gidiyor belli aynı oyunu oynayacaz gidip kule gibi yavaş adamı alıyorlar. Sonrada bizim onu kanatlardan besleyecek sistememiz yok,oyuncumuz yok. Eee nıye alıyorsun o zaman arkadaş bu adamı?
Bu yetmezmiş gibi alakasız adamları alakasız yerlerde oynatma sevdeası devam ediyor Şenol hocanın. Geçen sene Serkan'ı orta alanda oynatıyordu şimdi Alanı, Celuyu farklı farklı yerlerde oynatıyor. 11 sayamaz olduk takıma. Her maç farklı bir 11,buda bir düzene girmeli artık.Bu takım bu sezon ligde birşey yapamayacak anlaşıldı. Ben Şenol hocadan gençleri oynatmasını ve kazanmasını bekliyorum.En azındn seneye bir iskelet oluşturursalar transfer yaması daha kolay olur.Yenilirse bu adamlar yenilsin ya. Halil,Vittek,Sapara,Alan,Serkan oynayıp saçmalayacağına bunlar oynasın.
0nur,Zeki,Bamba,Mustafa,Emerson,Zokora,Soner,Colma n,Adrian,Olcan,Emre 11 ile her maç sahada olmalarını isterim.
Trnsfer yapacaksakta eldekileri takasta kullanarak yapsınlar.Hiç yabancı almayada gerek yok.Alacaksalar yerli oyuncu alsın.
82 puanla şampiyon olunan yıla bakıyorsun.Kadroda 3 tane yabancı var. Jaja,Colman,Cale gerisi yerli oyuncular. Bizim her zaman yerlilerimiz iyi olmuştur yabancılarda arada sırada çok iyi isabet tutturuyoruz.
https://twitter.com/bordomavinet/sta...061184/photo/1
Azerbaycandan iki topçu denemeye gelmiş.
Mahkeme oyle soyluyor (simdilik) futbol federasyonuda diyorki sahaya yansimamis.
Kizma yazmissin bence kizilmazki boyle soruya anca gulersin :D hangi sezondan bahsediyor arkadas gayet acik.
Henrique Belcika yolcusuymus umarim fazla zarar etmeyiz.
Ne yazikki takimin suan sprinter bir forveti yok, en kivrak forvetimiz Vittek gerisini siz dusunun.
Ha bide cidden soruyorsan gundemden uzak kalmissan :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=99910
arkdsm gündemden uzak kalmadımda sonucta sampiyon ilan edilmediniz kndnz o kafayla yasıyorsunuz ilan edilsin tamam o zaman knsn bndn dolayı kzma demek istedim:)
Ilan edilmesekte olur bizim icin hem bunu konusmak icin sanami soracaz ? Resmiyette sampiyon edilen Fenerbahceli bunu sorgulamiyor sen niye sorguluyorsun :)
mahkeme sureci bitti, simdi yargitay ozamana kadar susmak lazim bence. Konuda amacindan sapmasin
1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giyerken geçtiğimiz günlerde PTT 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'a satılan Sercan Kaya ve Eren Albayrak'tan kulübün kasasına ne kadar gireceği belli oldu. Trabzonspor'dan yapılan açıklamaya göre Çaykur Rizespor, sözleşme fesih bedeli olarak bordo-mavililere 4 milyon 206 bin 936 lira ödeyecek.
Tolunayı'ın ilk icraatı Henrique'yi geri döndürmek olmuş. Kalitesi belliymiş. Biz göremedik o kaliteyi ama hoca ne gördüğümün farkındadır umarım.
Okadarda sevinmistim Henri gidiyor diye :)
Alim Ozturku almisiz, gurbetci oyuncu. Herhangi bilgisi olan varmi oyuncu hakkinda
http://www.yetenekliturkfutbolcu.de....NINGEN-k2-.htm
Az biraz fikir sahibi olduk.
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Hollanda'nın SC Cambuur-Leeuwarden BVO kulübü profesyonel oyuncusu Alim Öztürk'ün kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre; SC Cambuur-Leeuwarden BVO kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 125.000.-EUR ödenecektir.
Profesyonel futbolcu Alim Öztürk ile 3,5 yıllık (2015-16 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya;
2012-13 futbol sezonu için 50.000.-EUR garanti ücret,
2013-14 futbol sezonu için 106.000.-EUR garanti ücret,
2014-15 futbol sezonu için 126.000.-EUR garanti ücret,
2015-16 futbol sezonu için 146.000.-EUR garanti ücret ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=258277
Tolunay Kafkas'ın takıma en önemli katkısı yapacağı bu tarz transferler olacaktır. Sezon sonuna kadar takımda kalabilirse yaptıracağı transferler ile gelecek yıllar için bir kemik kadro oluşturabiliriz.
Ugur Dundar isminde bi gurbetci daha almisiz :S
Sirada Ali Kirca var