Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
Trabzonspor un transferden önce sistem oturtması gerekiyor. Henrique'de, Adrian'da, Alanzinho'da, Janko'da oldukça kaliteli isimler yoksa.

Örneğin:

Onur (Tolga)

Serkan Balcı (Zeki)
Sol Bamba (M. Yumlu)
Celustka (Giray)
Emerson ki ben Emerson'u beğenmiyorum. Cech çok daha iyi bir oyuncu bence.

Zokora (Colman)
Adrian (Sapara)
Soner (Aykut)

Henrique (Alanzinho)
Janko (Emre G. - Vittek)
Olcan (Volkan Şen)

Böyle bir sistem oturtsa Trabzonspor çok daha etkili olur. Hem yerden hem de havadan tehlike yaratırlar. Oyuncu seçimleri de böyle olmalı. Futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan Halil oynamamalı mesela. Ama nerdeeeeeeee
Sorun bir kere sistemde,sistemimiz ne ben onu anlamadım bu yıl.Geçen sene Burak vardı geriyi sağlama al Burak'ı savunma arkasına kaçır oda gol yapsın. O taktiği uyguladığın forvet gidiyor belli aynı oyunu oynayacaz gidip kule gibi yavaş adamı alıyorlar. Sonrada bizim onu kanatlardan besleyecek sistememiz yok,oyuncumuz yok. Eee nıye alıyorsun o zaman arkadaş bu adamı?

Bu yetmezmiş gibi alakasız adamları alakasız yerlerde oynatma sevdeası devam ediyor Şenol hocanın. Geçen sene Serkan'ı orta alanda oynatıyordu şimdi Alanı, Celuyu farklı farklı yerlerde oynatıyor. 11 sayamaz olduk takıma. Her maç farklı bir 11,buda bir düzene girmeli artık.Bu takım bu sezon ligde birşey yapamayacak anlaşıldı. Ben Şenol hocadan gençleri oynatmasını ve kazanmasını bekliyorum.En azındn seneye bir iskelet oluşturursalar transfer yaması daha kolay olur.Yenilirse bu adamlar yenilsin ya. Halil,Vittek,Sapara,Alan,Serkan oynayıp saçmalayacağına bunlar oynasın.

0nur,Zeki,Bamba,Mustafa,Emerson,Zokora,Soner,Colma n,Adrian,Olcan,Emre 11 ile her maç sahada olmalarını isterim.

Trnsfer yapacaksakta eldekileri takasta kullanarak yapsınlar.Hiç yabancı almayada gerek yok.Alacaksalar yerli oyuncu alsın.

82 puanla şampiyon olunan yıla bakıyorsun.Kadroda 3 tane yabancı var. Jaja,Colman,Cale gerisi yerli oyuncular. Bizim her zaman yerlilerimiz iyi olmuştur yabancılarda arada sırada çok iyi isabet tutturuyoruz.