1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor un transferden önce sistem oturtması gerekiyor. Henrique'de, Adrian'da, Alanzinho'da, Janko'da oldukça kaliteli isimler yoksa.

Örneğin:

Onur (Tolga)

Serkan Balcı (Zeki)
    Sol Bamba (M. Yumlu)
    Celustka (Giray)
    Emerson ki ben Emerson'u beğenmiyorum. Cech çok daha iyi bir oyuncu bence.

Zokora (Colman)
    Adrian (Sapara)
    Soner (Aykut)

Henrique (Alanzinho)
    Janko (Emre G. - Vittek)
    Olcan (Volkan Şen)

Böyle bir sistem oturtsa Trabzonspor çok daha etkili olur. Hem yerden hem de havadan tehlike yaratırlar. Oyuncu seçimleri de böyle olmalı. Futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan Halil oynamamalı mesela. Ama nerdeeeeeeee
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Trabzonspor un transferden önce sistem oturtması gerekiyor. Henrique'de, Adrian'da, Alanzinho'da, Janko'da oldukça kaliteli isimler yoksa.

Örneğin:

Onur (Tolga)

Serkan Balcı (Zeki)
    Sol Bamba (M. Yumlu)
    Celustka (Giray)

Zokora (Colman)
    Adrian (Sapara)
    Soner (Aykut)

Henrique (Alanzinho)
    Janko (Emre G. - Vittek)
    Olcan (Volkan Şen)

Böyle bir sistem oturtsa Trabzonspor çok daha etkili olur. Hem yerden hem de havadan tehlike yaratırlar. Oyuncu seçimleri de böyle olmalı. Futbolculukla uzaktan yakından alakası olmayan Halil oynamamalı mesela. Ama nerdeeeeeeee
    malkoçoğlu style hepsini Türk yaparsan olur bence

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

Örneğin:

Onur (Tolga)

Serkan Balcı (Zeki)
    Sol Bamba (M. Yumlu)
    Celustka (Giray)

Zokora (Colman)
    Adrian (Sapara)
    Soner (Aykut)

Henrique (Alanzinho)
    Janko (Emre G. - Vittek)
    Olcan (Volkan Şen)

Sorun bir kere sistemde,sistemimiz ne ben onu anlamadım bu yıl.Geçen sene Burak vardı geriyi sağlama al Burak'ı savunma arkasına kaçır oda gol yapsın. O taktiği uyguladığın forvet gidiyor belli aynı oyunu oynayacaz gidip kule gibi yavaş adamı alıyorlar. Sonrada bizim onu kanatlardan besleyecek sistememiz yok,oyuncumuz yok. Eee nıye alıyorsun o zaman arkadaş bu adamı?

Bu yetmezmiş gibi alakasız adamları alakasız yerlerde oynatma sevdeası devam ediyor Şenol hocanın. Geçen sene Serkan'ı orta alanda oynatıyordu şimdi Alanı, Celuyu farklı farklı yerlerde oynatıyor. 11 sayamaz olduk takıma. Her maç farklı bir 11,buda bir düzene girmeli artık.Bu takım bu sezon ligde birşey yapamayacak anlaşıldı. Ben Şenol hocadan gençleri oynatmasını ve kazanmasını bekliyorum.En azındn seneye bir iskelet oluşturursalar transfer yaması daha kolay olur.Yenilirse bu adamlar yenilsin ya. Halil,Vittek,Sapara,Alan,Serkan oynayıp saçmalayacağına bunlar oynasın.

0nur,Zeki,Bamba,Mustafa,Emerson,Zokora,Soner,Colma n,Adrian,Olcan,Emre 11 ile her maç sahada olmalarını isterim.

Trnsfer yapacaksakta eldekileri takasta kullanarak yapsınlar.Hiç yabancı almayada gerek yok.Alacaksalar yerli oyuncu alsın.

82 puanla şampiyon olunan yıla bakıyorsun.Kadroda 3 tane yabancı var. Jaja,Colman,Cale gerisi yerli oyuncular. Bizim her zaman yerlilerimiz iyi olmuştur yabancılarda arada sırada çok iyi isabet tutturuyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    82 puanla şampiyon olunan yıla bakıyorsun.Kadroda 3 tane yabancı var. Jaja,Colman,Cale gerisi yerli oyuncular. Bizim her zaman yerlilerimiz iyi olmuştur yabancılarda arada sırada çok iyi isabet tutturuyoruz.
    kızma ama arkadasım trabzonspor ne zaman 82 puanla sampiyon oldu?

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    Onlar o seneye şampiyonuz diye bakıyorlar ya takip etmiyor musun futbol gundemini

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    Mahkeme oyle soyluyor (simdilik) futbol federasyonuda diyorki sahaya yansimamis.
    Kizma yazmissin bence kizilmazki boyle soruya anca gulersin hangi sezondan bahsediyor arkadas gayet acik.

Henrique Belcika yolcusuymus umarim fazla zarar etmeyiz.

Ne yazikki takimin suan sprinter bir forveti yok, en kivrak forvetimiz Vittek gerisini siz dusunun.

Ha bide cidden soruyorsan gundemden uzak kalmissan

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=99910
    Last edited by Bordo61Mavi : 24.Ocak.2013 at 18:34

Mesaj Yetkileri