Sorunun cevabını beklemeye gerek yok. Bir Öğretmen bu olaylardan bu sonucu çıkarıyorsa üzülenek lazım. Olay İçki,Sigara değil dendikçe anlamamaya devam ediyor insanlar.
Printable View
Hocam yapmayın lütfen. Sizin burada ortamı yumuşatmanız, ayrımcılığa son vermeniz gerekiyor. Bir 80'ler daha yaşamamalı bu ülke.
Ayrıca sağcı/solcu öğretmen de hiç çekilmiyor. İki kesimden de öğretmenim oldu. İkisinin de propaganda tipi konuşmaları yüzünden dersten soğudum, dinlemeyi bıraktım. Umarım bu tavrınızı derste de sürdürmüyorsunuzdur.
'O ÇAPULCULARIN YAPTIĞINI YAPMAYIZ'
Biz o birkaç çapulcunun yaptıklarını yapmayız. Onlar yakarlar, onlar yıkarlar çapulcunun tanımı budur zaten. Onlar kamunun mallarını yakıp yıkarlar. Sivil vatandaşın, esnafın dükkanlarını tarumar ederler. Onlar sivil vatandaşın araçlarını da yakarlar, yıkarlar. Onlar bu ülkenin başbakanına küfredecek kadar alçaktırlar.
Eğer inancınıza güveniyorsanız inanç özgürlüğünden korkmayın. Eğer fikrinize güveniyorsanız fikir özgürlüğünden korkmayın. Söyleyeceğiniz bir şey varsa; eğer çevreciyseniz bu ülkede çevreci bir başbakan var, gelirsiniz başbakanla bunu görüşürsünüz.
Hala inada devam.
Başbakan'ın Adana mitinginden.
ab ile ilgili bir sempozyum vardı Başbakan orada makule yakın konuşmuştu yine çapulcuya bağlamış ne de olsa kendi seçmenine konuşuyor istediği kadar rahat olabilir. Avrupa'lı varsa dikkat etmesi gerekiyor:)
Nannar nickli üyeye ise girmeye gerek yok her zamanki hali,illaki kendisinin de haklı sebepleri vardır ama sahip olduğu profile ters düşen bir dili var. 15 yaşında ergen üslubu ile konuşuyor.
Hadi biz başbakana küfredecek kadar alçağız , sen , koskoca Türkiye Cumhuriyeti başbakanı , kendi halkına demediğin kalmadı , bir çapulcu olduk bir ayyaş olduk bir terörist olduk bir kindar olduk. Senin sıfatın nedir bir söylesene hele.
Bunca zamandır bu insanların kendisinden yana şikayet ettiği ne varsa beyefendi bize yüklemeye çalışıyor her seferinde. Hala inada devam diyor. Yahu bunca insan sen inadından bir kez olsun geri adım atmadın diye patlamadı mı artık?
http://www.odatv.com/n.php?n=bikini-...uz--0806131200
Adiniz Mehmet Şevket Eygi mi?
Yine savaş açtı başbakan. Hiçbir zaman akıllanmayacak.
Onca fukarayı babasının hayrına ülkeye almadı ya zaten. Biz buna kızıyoruz işte , insanların duygularını sömüre sömüre iktidar oluyorlar.
"Biz Suriye'deki kardeşlerimizin gördüğü zulme sessiz kalamayız , onlara kucak açacağız" voooaaavvv bravoo şak şak gözyaşları.
Amerikan askeri senelerdir milyon tane müslümanı katletti hunharca , kadına kıza tecavüz etti , yaktı yıktı. "ABD askerlerinin sağ salim şekilde evlerine dönmelerini diliyorum" diyordun. Ne oldu Irak'tan oy çıkmaz diye mi yoksa ABD'nin dizine oturmak için mi?
Bu ülke böylesini bir daha görmez , tarihe tanıklık ediyoruz arkadaşlar.
Yakmıyorsan yıkmıyorsan küfretmiyorsan yağmalamıyorsan kamu malına zarar vermiyorsan polise taş atmıyorsan çapulcu lafından neden rahatsız oluyorsun
Yakıp yıkanlara karşı kullanılmış bi sözden rahatsız olan mantıken ya o eylemleri yapmıştır yada o eylemleri yapana sempati duyuyodur
Dış siyaset politikamız mı varmış bizim :D
yolcu :) 13. gün oldu, anlatmaktan sıkılmadık ama siz de anlamamaktan sıkılmadınız :)
başbakanınız çapulcu lafıyla genelleme yaptı. sonra olayları chp'ye yanlamaya çalıştı.
ve sonra (sonra dediğim 5-6 gün. hemen ertesi gün değil. nasıl ilk başta avm yapılacak oraya dendi, sonra geri vites yaptı her zamanki gibi) hükümet kanadından açıklama gelmedi mi "başbakan orada çapulcu olarak herkesi kastetmedi" diye falan.
Artık paralel evrenlerde yaşadığımıza inanıyorum. Siyasi görüşlerimiz olayları farklı yorumlamamıza sebep oluyordur, bunu anlayışla karşılarım ama bu kadarına da pes yani.
RTE: Mersin'i istiyorum diye bir açıklamada bulundu mu ? Dinleyen varsa doğrulasın.
Mersin'in takımı olan Mersin İdman Yurdunu siyasi oyunlarınıza alet ederek küme düşürmediniz mi.. Bu sezon nasıl bir alt lige düştüyse MİY gelecek sezon geri bir üst lige çıkartılacak. Amaç , bakın biz çıkarttık demek zaten.
Polis'in yaptıkları nedir ?
Yakalım yıkalım diyen kendi yandaşlarının resmi nedir ?
Herşeyi boşver tamam..
3.Köprü'nün yapılmasını İngiltere istemiyor şunu istemiyor bunu bu istemiyor.Her ülke her ülkenin kaşına gözüne hayran değil cıkarları için hareket eder.Yoksa Amerika bizi cok sevdiğinden müttefikimiz değil.Arap ülkerleri bizi cok sevdiğinden 10 Milyar Dolar vermedi.Her ülkenin başka ülke hakkında istemediği şeyler vardır.
Yani bunlar olağan şeyler.Millete öyle bir empoze edildi ki sanki hiç kimse büyümesini istemiyor.Bizim'de uyguladığımız baskılar vardır her ülkenin olduğu gibi..
Hadi bunlar dış güçlerin oyunu.Diyelim Dış güçler mi sana dedi ? Köprünün adını "YAVUZ SULTAN SELİM" yap diye ?
Bilmiyormusun bu ülkenin %20'si alevi onlar Padişahımızı sevmiyor ? Zaten yaptığın acıklamalar vs. onları tahrik ediyorsun ara sıra..
Bazı şeyleri doğru değerlendirmek lazım..
Yiğit Bulut o kadar iyi gözlemciyse..Misal Almanya'nın İngiltere'de yaptırmak istemediği şeyleri anlatsın.
Yani devlet işleri kahve işlerine benzemez.
Bugün Borsa %70 yabancı şirketlerin elinde deseki o devletler cıkın borsa'dan ülke ekonomisi ne olur biliyormusun ?
Yani Kahve işlerine benzemez bu işler.
Kimse kimseye bir fikir veya görüşü kabul ettirmek zorunda değil ki.Zaten şu ortamda olacağı varsa da olmaz.İlk güne göre takip ettiğim az da olsa tansiyon sokaklarda düşmüşken burada milletin bu kadar hararet yapması çok garip geliyor.Kimsenin aşırı tepki vermesi fayda da etmeyecek şu 13 günde gözlemim bu.
"BAŞBAKAN'A KÜFÜR EDEN BİRE GENÇLİK BENİM GENÇLİĞİM OLAMAZ"...
Bu Ego niye Anlamadım..Gitti Başbakan'da..
AKP'liler olayları sırf kendi kanallarından, muhalefet de Halk TV'den vs. takip ettikçe kimse kimseyi anlayamayacak.
Şu konu iyice horoz dövüşüne dönmüş kimse kusura bakmasın. 1yıldan az bir süre sonra seçim var, orda gösterirsiniz desteğinizi,tepkinizi.
Apolitik olmaktan çok mutlu oluyorum sizleri gördükçe.
Direnişe ne zamanki CHP,BDP yandaşları sahip çıkmaya,destekleme başladı, o da düştü gözümden. Oysaki çok masum ve temiz sebeplerle başlamıştı.
Oy atmamak en büyük rahatlık. Her iki tarafa da gönlünüzce sövebiliyorsunuz. Tavsiye ederim.
Petrol kardeşim burda yazdıklarımla derdimi çok net anlattım konuyu mezhep olayına kadar çekmişsin :)
Yavuz meselesi başka konu onu ayrı bi platformda konuşuruz çünkü yavuzu kulaktan dolma bilgilerle yanlış biliyor halkımız ben araştırıyorum sizin de araştırmanızı tavsiye ederim yavuzu da kimseye yedirmeyiz :D
hilelerle dolu seçimlerde oy atsan nolur , baraj düşmeden seçim yapsan nolur ?
ayrıca iki sayfa önce bir yok bilinçli müslümanların çoğu akp'ye oy atıyor falan lafı geçmiş yani ne diyeceğimi bilemedim , camilere vip yapan , başörtüsü sorununu hala kullanmak için çözmeyen , kendi halkını öldüren , diğer canlıları öldüren partinin müslümanlıkla uzaktan yakından alakası yoktur.daha da isterserniz yazalım siz de söyleyin neyi müslümanmış bunların ?
@_yoLcu_
Yavuz kötü bir lakap hocam,araştırıyorsan onu da biliyorsundur :)
Neyse senin bahsettiğin şeyleri yapanlara deniyor çapulcu haklısın ancak Taksim'de ki herkese,sokağa çıkan herkese çapulcu dedi Başbakanımız.Sokağa çıkan herkes mi yıkıp yakıyor,döküp kırıyor ?
Öğretsene bize Gezi Parkını Tayyip :)Quote:
Erdoğan: Yüzde 95’i Gezi’yi bilmez
Adana’da AK Partililere seslenen Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı için eylem yapanlara yönelik bir kez daha “çapulcu” ifadesini kullandı. Eylemlere katılanların Gezi'yi bilmediklerini savunan Erdoğan, “Yüzde 95’i Gezi Parkı’nı bilmez, hayatlarında gitmediler. Ama ben orada doğdum büyüdüm” dedi. Erdoğan, polisi yedirtmeyeceklerini de ifade etti.
Kendisi de olaylardan önce Çapulcuları tanımıyordu, şuan çok iyi biliyor. Öğrenmenin yaşı yokmuş demek ki :)
İnsan doğup büyüdüğü yeri yıkar mı peki ?
Ben cevaplayayım sorduğum gibi; Adı Recep Tayyip Erdoğan ise babasının evini bile yıkar.
Erdoğan'ın amacını anlamadım hala, halk isyanda neden durdurmak için adım atmıyor? Halk ile çatışacağına bir çözüm yolu üretsin artık
Bu arada ultrAslan siyasi taraf değiliz diyerek Çarşı'ya ayıp etmiştir.Çarşı'nın da siyasi bir tarafı yok ancak halka yapılan zulme karşı geliyor.Açıklama yapmasalar daha iyi olurdu.Taraf değiliz diyerekten taraflarını belli etmiş oldular ultrAslan'ın başındakiler.Siyasi bir tarafı yok bu olayın,toplumsal bir direniş bu isteyen katılır isteyen katılmaz ancak ultrAslan konuyu siyasi taraflara çekip biz taraf değiliz diyerekten üzücü bir açıklama yapmıştır.Ben şahsım adına çok üzüldüm.
Ultraslan bir tarafa, bir de böyleleri var: :k:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...25554469_n.jpg
Bir Galatasaraylı olarak Ultraslan'ın bu açıklamasından utanıyorum gerçekten.Ayıp size be.
Herkes kendi penceresinden bakmakta özgür. Ayrıca özgürlükler icin sokağa dökülen bu iyi niyetli ve siyasi bir iradeye mensup olmayan vatanseverler bundan 13 yıl önce falan dershaneler basıldığında ya da sırf dini inancının emrettiği icin başörtüsünü çıkarmayanların eğitim hakkı elinden alındığında neredeydi acaba?