Sayfa 82 / 163 İlkİlk ... 3272808182838492132 ... SonSon
2,431 ile 2,460 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ankara polisinin derdi nedir? Neden rahatsız oldular acep? Taksim şenlik havasında geçerken oradakilerin sıkıntısı nedir? "Gerçekten yol kapanıyor" uyarısına inanalım mı yani?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Vapur seferlerini iptal ediyorlar ya orada ki binler yüzerek karşıya geçer. Biz bu kadar inanıyoruz bu devrim başladı.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Vapur seferlerini iptal ediyorlar ya orada ki binler yüzerek karşıya geçer. Biz bu kadar inanıyoruz bu devrim başladı.
    Cebime mesaj geldi, vapur seferleri 4'e kadar uzatılmış

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Cebime mesaj geldi, vapur seferleri 4'e kadar uzatılmış
    Bana çeyrek altın veriyorlar gitsem mi acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Taksim şaşırma sabrımızı taşırma..

Nesil
    2006

O değilde yarın şu tüy dökücü krem reklamı yüzünden sırf taksime gideceğim, Allah aşkına şu Halk TV'ye bir haftadır reklam vermeyen firmalar neyin ticaretini yapıyor anlamıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Apo ve PKK bayraklarını asan yere adam sokmuyorlarmış. Gidip indirmeye çalışanları engelliyorlarmış. TD forumunda okudum ne kadar doğru, yanlış bilinmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Tamam ama böyle bir mesajı ben de yazıp, internete yükleyebilirim. Belki buna benzer mesajlar gönderilmiştir; lakin, bu örnek pek inandırıcı gelmedi bana.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

O foto bana da hiç inandırıcı gelmedi. Doğruluğu kesin olmadığı için de siliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Vallahi Ankara'yı bilemem ama Adana'da Belediye başkanı Azim Öztürk millete bedava mesaj yolluyor. Yarın Tayyip Adana'ya inecekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    O foto bana da hiç inandırıcı gelmedi. Doğruluğu kesin olmadığı için de siliyorum.
    Anlıyorum abi..

Lakin geçen gün greve cıkan işcelere cıkmayın kovarım diyen bir adamdan beklenir..

Ankara ! Taksiciler Toma'nın Önünü Kesiyor..

Last edited by petrol_fb12 : 09.Haziran.2013 at 03:05

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Melih Gökçek çok tehlikeli bir adam. O adamdan her şey beklerim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Taksiciler Yan Yolları Kapamış..

Ankara !

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Melih Gökçek çok tehlikeli bir adam. O adamdan her şey beklerim.
    Bir kişi düşün, sırf başkan olabilecek için parti değiştirebilinen. Ben makine mühendisliği okuyorum, büyük ihtimalle hayatımı siyasete adayacağım mesleğimide yapmayacağım; ama sırf torpilim olmasına rağmen şuan karşıt ideolojide ki bir partiye girmiyorum teklifler gelmesien rağmen. O sebeple sırf koltuk için parti değiştirenden korkacaksın. Kaldı ki M.Gökçeç bir elektirik kesimi sonrası başkan olabildi. Ben sanmıyorum ki bir sonraki seçimi kazanabilsin.

Nesil
    2006

Bu arada taksime çıkmak amma pahalıymış, her gün yol için 12 TL para gidiyor, bu işten en karlı dolmuş şöförleri çıktı. Yeşilköy - Taksim hattı ile samimi olacağım aklıma gelmezdi.

Nesil
    2006

İşte AKP nasıl yüzde50 aldı izle izlet:

https://www.facebook.com/video/video...=4989574981517

Bir kişi düşün, sırf başkan olabilecek için parti değiştirebilinen. Ben makine mühendisliği okuyorum, büyük ihtimalle hayatımı siyasete adayacağım mesleğimide yapmayacağım; ama sırf torpilim olmasına rağmen şuan karşıt ideolojide ki bir partiye girmiyorum teklifler gelmesien rağmen. O sebeple sırf koltuk için parti değiştirenden korkacaksın. Kaldı ki M.Gökçeç bir elektirik kesimi sonrası başkan olabildi. Ben sanmıyorum ki bir sonraki seçimi kazanabilsin.
    Ben sana şöyle söyleyeyim, Gökçek Ankara'da hangi partiden girerse girsin, hangi seçim olursa olsun belediye başkanlığı garantidir.
    Burak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ben sana şöyle söyleyeyim, Gökçek Ankara'da hangi partiden girerse girsin, hangi seçim olursa olsun belediye başkanlığı garantidir.
    Halkına bu kadar hakaret eden bir başkan ki twitterda da okuyoruz orada bile çıkıyorum diyip beş dakika sonra sözünden dönen bir başkan. O zaman ben Ankaralıdan şüphe duyarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İşte AKP nasıl yüzde50 aldı izle izlet:

https://www.facebook.com/video/video...=4989574981517
    Bunlar bilinmiyor işte. O kadar ayan beyan yolsuzluklar varki. Ölü insanlara oy kullandırtma mı, olmayan kişilere oy kullandırtma mı.. Hangi birisi... Suriyeli mültecilerede oy kullandırtacaklardır muhtemelen. Heryere türediler. Hatta bize kafa tutar olmuşlar. Ülkedeki aç insan sayısı azdı birde Suriyelileri musallat etti. Kılıfıda hazır. Biz zulme karşıyız... Halbuki amacı çok farklı..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bunlar bilinmiyor işte. O kadar ayan beyan yolsuzluklar varki. Ölü insanlara oy kullandırtma mı, olmayan kişilere oy kullandırtma mı.. Hangi birisi... Suriyeli mültecilerede oy kullandırtacaklardır muhtemelen. Heryere türediler. Hatta bize kafa tutar olmuşlar. Ülkedeki aç insan sayısı azdı birde Suriyelileri musallat etti. Kılıfıda hazır. Biz zulme karşıyız... Halbuki amacı çok farklı..
    Asıl bunu izle:

https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

Şunu izle bu günleri anlatıyor resmen. Sonunda ki söz yeter ! Hem düğün var hem AKM.

Halkına bu kadar hakaret eden bir başkan ki twitterda da okuyoruz orada bile çıkıyorum diyip beş dakika sonra sözünden dönen bir başkan. O zaman ben Ankaralıdan şüphe duyarım.
    Ankara'nın bir kesimi var, bunlar Ankara'nın çoğunluğunu oluşturan insanlar, onların desteklediği kesim AKP. Geçen seçim çevremdeki herkes Mansur Yavaş'a vermesine rağmen Gökçek açık ara farkla kazandı. Daha da ben ihtimal vermiyorum oradan indirilebileceğine. Bu taa Gökçeğin refah partisi zamanlarından beri böyledir. En son çekişme yaşadığını hatırladığım yıl ben orta okuldayken Murat Karayalçınla yaşamıştı oda seçim sonlarına doğru farkı baya açmıştı. Sözün kısası İnmez o ordan.
    Burak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ankara'nın bir kesimi var, bunlar Ankara'nın çoğunluğunu oluşturan insanlar, onların desteklediği kesim AKP. Geçen seçim çevremdeki herkes Mansur Yavaş'a vermesine rağmen Gökçek açık ara farkla kazandı. Daha da ben ihtimal vermiyorum oradan indirilebileceğine. Bu taa Gökçeğin refah partisi zamanlarından beri böyledir. En son çekişme yaşadığını hatırladığım yıl ben orta okuldayken Murat Karayalçınla yaşamıştı oda seçim sonlarına doğru farkı baya açmıştı. Sözün kısası İnmez o ordan.
    Elektrik kesilmezse bir daha ki seçimde iner, Sultan Süleyman'a kalmadı bu koltuklar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melih Gökçek demeyin Allah aşkına.Adam alt geçit,park,yürüyüş yolu yapa yapa seçim kazanıyor.Ankara'da Ayaş Yolu'nda her 100 metre de bir alt geçit var.Facebook'da Ankara'nın Bugları diye bir sayfa var,girin görün rezilliği.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Hepinize günaydın direnişci arkadaslar... içmek de ,sevişmek de serbest olana kadar direnmeye devam...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Hepinize günaydın direnişci arkadaslar... içmek de ,sevişmek de serbest olana kadar direnmeye devam...
    Sınıfa da böyle girdiğin oluyor mu abi ? Yoksa amacın burada bizi tahrik etmek mi ?

Hayır ona göre öğrencilerine üzüleceğim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada söylemeyi unuttum,alt geçitler su dolunca Melih Gökçek Ankara'yı şöyle görüyor;

Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Melih Gökçek demeyin Allah aşkına.Adam alt geçit,park,yürüyüş yolu yapa yapa seçim kazanıyor.Ankara'da Ayaş Yolu'nda her 100 metre de bir alt geçit var.Facebook'da Ankara'nın Bugları diye bir sayfa var,girin görün rezilliği.
    AKP'nin klasik belediyecilik anlayısı zaten bu.Bundan önceki belediye AKP belediyesiydi Antalya'da saçma sapan bir güzergahı olan tramvay yaptırdı gereksiz alt gecit yapıcam diye bir sürü kisinin dükkanını kapattırdı sonra secimi kaybedince de aa nasıl kaybettim oluyor.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Günaydın direnis icin kılını kıpırdatmadıgı gibi direnise çamur atan arkadaslar... '''' Tüm özgürlüklerimiz kısıtlanıp Atatürk'ün izleri tamamen silinene kadar oturmaya devam...
    Last edited by attirson : 09.Haziran.2013 at 13:55

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Melih Gökçek kaç yıldır Ankara'da Belediye başkanlığı yapıyor ? Nedense aklıma birden Aytaç Durak geldi. Aytaç Durak son seçimlerde AKP'den ayrılıp MHP'ye seçtiğinde yine seçilmişti. Tayyip hırs yapıp Aytaç Durak'ı koltuktan indirdi. Bunlar sırf kendi partisinden girmedi diye oldu. Yolsuzluk iddialarını ortaya atıp Aytaç Durak ve ona yakın kişilerin hepsini içeri tıktı. Doğrusunu söylemek gerekirse Aytaç Durak'ı onuda hiç sevmezdim. Yani söyledikleri gibi halkın iradesi, seçimle gelen seçimle gider falan bunlar yalan. Melih Gökçek Akp'den ayrılsın onuda indirir bu adam. Hele bide başkent düşünemiyorum. Ülkede adam akıllı seçim yapıldığına hiç inanmadım , kimsede inandıramaz.

Şunu ekleyeyim. Adana'da Aytaç Durak önümüzdeki seçimlerde adaylığını açıklasın yine seçilir. Azim Öztürk ve Zihni Aldırmaz'ın yaptıklarına rağmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Başlığın seyri başta güzel gidiyordu, kişisel yorumların yer aldığı "şöyle olmuş, böyle olmuş" uzantılarından uzak ve düşünce kokan başlık git gide Sözcünün Turksportal şubesine dönmeye başladı : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesaj Yetkileri