Ankara polisinin derdi nedir? Neden rahatsız oldular acep? Taksim şenlik havasında geçerken oradakilerin sıkıntısı nedir? "Gerçekten yol kapanıyor" uyarısına inanalım mı yani?
Ankara polisinin derdi nedir? Neden rahatsız oldular acep? Taksim şenlik havasında geçerken oradakilerin sıkıntısı nedir? "Gerçekten yol kapanıyor" uyarısına inanalım mı yani?
FM Gazetesi
Vapur seferlerini iptal ediyorlar ya orada ki binler yüzerek karşıya geçer. Biz bu kadar inanıyoruz bu devrim başladı.
Taksim şaşırma sabrımızı taşırma..![]()
O değilde yarın şu tüy dökücü krem reklamı yüzünden sırf taksime gideceğim, Allah aşkına şu Halk TV'ye bir haftadır reklam vermeyen firmalar neyin ticaretini yapıyor anlamıyorum.
Apo ve PKK bayraklarını asan yere adam sokmuyorlarmış. Gidip indirmeye çalışanları engelliyorlarmış. TD forumunda okudum ne kadar doğru, yanlış bilinmez.
Tamam ama böyle bir mesajı ben de yazıp, internete yükleyebilirim. Belki buna benzer mesajlar gönderilmiştir; lakin, bu örnek pek inandırıcı gelmedi bana.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
O foto bana da hiç inandırıcı gelmedi. Doğruluğu kesin olmadığı için de siliyorum.
Vallahi Ankara'yı bilemem ama Adana'da Belediye başkanı Azim Öztürk millete bedava mesaj yolluyor. Yarın Tayyip Adana'ya inecekmiş.
Melih Gökçek çok tehlikeli bir adam. O adamdan her şey beklerim.
Taksiciler Yan Yolları Kapamış..
Ankara !
![]()
Bir kişi düşün, sırf başkan olabilecek için parti değiştirebilinen. Ben makine mühendisliği okuyorum, büyük ihtimalle hayatımı siyasete adayacağım mesleğimide yapmayacağım; ama sırf torpilim olmasına rağmen şuan karşıt ideolojide ki bir partiye girmiyorum teklifler gelmesien rağmen. O sebeple sırf koltuk için parti değiştirenden korkacaksın. Kaldı ki M.Gökçeç bir elektirik kesimi sonrası başkan olabildi. Ben sanmıyorum ki bir sonraki seçimi kazanabilsin.
Bu arada taksime çıkmak amma pahalıymış, her gün yol için 12 TL para gidiyor, bu işten en karlı dolmuş şöförleri çıktı. Yeşilköy - Taksim hattı ile samimi olacağım aklıma gelmezdi.![]()
İşte AKP nasıl yüzde50 aldı izle izlet:
https://www.facebook.com/video/video...=4989574981517
Bunlar bilinmiyor işte. O kadar ayan beyan yolsuzluklar varki. Ölü insanlara oy kullandırtma mı, olmayan kişilere oy kullandırtma mı.. Hangi birisi... Suriyeli mültecilerede oy kullandırtacaklardır muhtemelen. Heryere türediler. Hatta bize kafa tutar olmuşlar. Ülkedeki aç insan sayısı azdı birde Suriyelileri musallat etti. Kılıfıda hazır. Biz zulme karşıyız... Halbuki amacı çok farklı..
Asıl bunu izle:
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Şunu izle bu günleri anlatıyor resmen. Sonunda ki söz yeter ! Hem düğün var hem AKM.
Ankara'nın bir kesimi var, bunlar Ankara'nın çoğunluğunu oluşturan insanlar, onların desteklediği kesim AKP. Geçen seçim çevremdeki herkes Mansur Yavaş'a vermesine rağmen Gökçek açık ara farkla kazandı. Daha da ben ihtimal vermiyorum oradan indirilebileceğine. Bu taa Gökçeğin refah partisi zamanlarından beri böyledir. En son çekişme yaşadığını hatırladığım yıl ben orta okuldayken Murat Karayalçınla yaşamıştı oda seçim sonlarına doğru farkı baya açmıştı. Sözün kısası İnmez o ordan.
Burak
Melih Gökçek demeyin Allah aşkına.Adam alt geçit,park,yürüyüş yolu yapa yapa seçim kazanıyor.Ankara'da Ayaş Yolu'nda her 100 metre de bir alt geçit var.Facebook'da Ankara'nın Bugları diye bir sayfa var,girin görün rezilliği.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hepinize günaydın direnişci arkadaslar...içmek de ,sevişmek de serbest olana kadar direnmeye devam...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bu arada söylemeyi unuttum,alt geçitler su dolunca Melih Gökçek Ankara'yı şöyle görüyor;
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
AKP'nin klasik belediyecilik anlayısı zaten bu.Bundan önceki belediye AKP belediyesiydi Antalya'da saçma sapan bir güzergahı olan tramvay yaptırdı gereksiz alt gecit yapıcam diye bir sürü kisinin dükkanını kapattırdı sonra secimi kaybedince de aa nasıl kaybettim oluyor.
Günaydın direnis icin kılını kıpırdatmadıgı gibi direnise çamur atan arkadaslar... '''' Tüm özgürlüklerimiz kısıtlanıp Atatürk'ün izleri tamamen silinene kadar oturmaya devam...
Last edited by attirson : 09.Haziran.2013 at 13:55
Melih Gökçek kaç yıldır Ankara'da Belediye başkanlığı yapıyor ? Nedense aklıma birden Aytaç Durak geldi. Aytaç Durak son seçimlerde AKP'den ayrılıp MHP'ye seçtiğinde yine seçilmişti. Tayyip hırs yapıp Aytaç Durak'ı koltuktan indirdi. Bunlar sırf kendi partisinden girmedi diye oldu. Yolsuzluk iddialarını ortaya atıp Aytaç Durak ve ona yakın kişilerin hepsini içeri tıktı. Doğrusunu söylemek gerekirse Aytaç Durak'ı onuda hiç sevmezdim. Yani söyledikleri gibi halkın iradesi, seçimle gelen seçimle gider falan bunlar yalan. Melih Gökçek Akp'den ayrılsın onuda indirir bu adam. Hele bide başkent düşünemiyorum. Ülkede adam akıllı seçim yapıldığına hiç inanmadım , kimsede inandıramaz.
Şunu ekleyeyim. Adana'da Aytaç Durak önümüzdeki seçimlerde adaylığını açıklasın yine seçilir. Azim Öztürk ve Zihni Aldırmaz'ın yaptıklarına rağmen.
Başlığın seyri başta güzel gidiyordu, kişisel yorumların yer aldığı "şöyle olmuş, böyle olmuş" uzantılarından uzak ve düşünce kokan başlık git gide Sözcünün Turksportal şubesine dönmeye başladı : )
...