%150 kar etmedik mi biz daha ne olacak? Anlamadigim Avrupaya borclarimiz icin gidemiyoruz ama gidersek daha rahat kapatiriz borclarimizi.Devre arasi yapilan transferlerde seneye ki avrupa kupalari icin edildigi acik.
Printable View
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbol takımıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Orman, son zamanlarda futbol takımında yaşanan sakatlıkların sadece sağlık ekibine bağlanmaması gerektiğini söyledi.
Akaretler'deki kulüp binasında Fleetcorp firmasıyla yapılan sponsorluk anlaşmasından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fikret Orman, yaşanan sakatlıkları önlemek için futbolcuların da kendilerine verilen idman programına uyması gerektiğini dile getirdi.
Sakatlıklara birçok etkenin neden olduğunu vurgulayan başkan Orman, ''Bu konuya sadece sağlık kurulu olarak bakmamak gerekiyor. Futbolcularımız profesyonel oyuncular ve idman programlarını takımla beraber olmadan da yapmalılar. İdmanlarını gereği gibi yapmayıp sonra da sakatlıklar yaşanıyor. Bunlar da etkenlerden bir tanesi. Sakatlıklar üst üste gelince herkes farklı yerlere çekmeye çalışıyor, ama bunlara çok katılmıyorum. Ellerindeki programı doğru dürüst, layıkıyla yapan sporcularımıza iş düşüyor'' şeklinde konuştu.
''LİGDE HENÜZ BİR ŞEY BİTMİŞ DEĞİL''
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'dan memnun olduklarını belirten başkan Orman, ligde liderin 5 puan gerisinde olduklarını ve henüz bitmiş bir şeyin olmadığını söyledi.
Fikret Orman, günlük sonuçlardan çok, sürekliliğin olması gerektiğinin altını çizerek, ''Samet Aybaba'dan memnunuz. Hocamız Beşiktaş'ın içinden gelen, çok kariyerli, düzgün ve her şeyden önemlisi iyi bir insan. Takımın da lideridir. Ligde liderin 5 puan gerisindeyiz. Bu puan farkı da kapanmayacak bir şey değil. Bizim için şampiyonluktan daha önemli olan sahada mücadele eden, alnının terini formasına akıtan bir takım oluşturmaktır. Bazı şanssızlıklar yaşadık, hakem hataları, sakatlıklar ve bireysel hatalar gibi... Ama yolun başındayız. Hiçbir şey bitmiş değil bizim için'' dedi.
Sanica Boru Elazığspor ile 9 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları maça da değinen başkan Orman, ''Elazığ'da yaptırdığımız bir okulumuz var. Onu ziyaret edeceğiz, ardından da maça gidip hayırlı bir skorla döneceğiz. Buna inanıyorum'' diye konuştu.
''AVRUPA KUPALARINA KATILMAMIZDA BİR SIKINTI YOK''
Yurt dışı kaynaklı bazı yayın organlarında Beşiktaş'ın gelecek sezon da Avrupa kupalarına katılamayacağına ilişkin haberlerin çıktığının sorulması üzerine de başkan Orman, ''Her yapılan habere açıklama yapacak durumda değiliz. Biz Avrupa kupalarına katılmak için değil, Beşiktaş'ın itibarı açısından tüm yükümlülükleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Herkesin de malumu, geçmişten gelen bir borç yükümüz var. Bunların yüzde 60-70'ini çözdük. Gelecek sezon için bizim açımızdan gözüken bir sıkıntı yok'' cevabını verdi.
Son olarak stat konusuna da değinen Fikret Orman, ''Kamuoyunu beklentide tutup, herhangi bir aksilikte insanları çöküntüye uğratmak istemiyorum. Biz işimizi yapacağız, sonra açıklayacağız. Artık son 100 metrelere geldiğimizi ifade edebilirim'' diyerek sözlerini tamamladı.
ntvspor
o tarihi yapıların üstüne korkuluk gibi çöken iğrenç gökdelenlerden tiksindiğim kadar , yine o dokuya zarar verecek modern bir staddan da tiksinicem.
keşke gidip başka yere yapsalar stadı inönü öyle kalsa
Lua Lua 2 maç ceza almış.
dünyanın en güzel yerinde bir stad olması saçma zaten ama en azından şu anki hali tarihi bir yapı konumunda ve oranın artık simgesi bir parçası , yeni bir stad yapılırsa aynı yere çok kötü olacak , hiç içime sinmiyor yani , kendi kulübüm de olsa aynı şeyi söylerdim.İstanbul'un tarihi silüetine gün geçtikçe yeni ucubeler ekleniyor , maalesef bu da bir yenisi olacak.
Yeni stad ayağına kulüp eldeki stattan olmasa bari. Bu işin sonunda başka yere yeni bir stad yapılırsa şaşırmam.
Otantik görünümlü Modern bir stad yapmak çok zor olmasa gere.
Elazığ deplasmanına giderken Otobüs;
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...84712872_n.jpg
Çok yaratıcıyız. :D Allah kaza bela vermesin, hayırlı yolculuklar.
Şaka maka, sonunda İnönü de yıkılıyor be! 3 Mart'taki F.Bahçe maçında hatıra olarak bir koltuk alıp getirmek lazım eve. :icon_smile:
Sonunda yıkılıyor, muhteşem bir akustik bekliyorum.
Inonude mac izlemek nasip olmayacak artik yeni stadta insallah.
Aynı yapının biraz daha modern halinin yapılması taraftarıyım. Tribün açıları falan değişmesin. Aynı böyle kalsın. Yeni stadlarda maç izlemek haz vermiyor insana. Tribünler olayın dışında kalıyor yani. Mesela Türk Telekom Arena.
İnşallah su yukardakı gıbı seffaf cam kaplamalı bır stad olur bırde umarım yerı degısmes Beşiktaş Beşiktaşındır. bu arada Elazıspor macında basarılar karrtalım saldırr parcalaaaaa:D
Şu yaşıma geldim İnönü'de bir maç izlemekti en büyük hayalim, yıkılacaksa eğer yıkılana kadar bir maça gitmek şart oldu.
Beşiktaşlılara tavsiyem ne yapıp ne edip bir maça gitmeleri. ASY'ye gidemedim ben içimde kaldı.
İnönü'de ki ilk ve tek maçım ; http://www.ntvmsnbc.com/id/25011513/
Bu senede gitmek istiyorum.
Asy'nin koltukları yakacıkta , istikbal'in ikinci el mağazasında falan satılıyor 3-5 ay önce gittiğimde hala 4-5 tane vardı , onun gibi olursa çalmaya falan gerek yok ...
ayrıca , liverpool maçında İnönüdeydim , yanlışlıkla numaralı tribüne girdik bilmediğimizden , biletsizdik çünkü , daha sonra numaralı tribünde amigoluk yapmıştım resmen =) o gün televizyonda , bugün tribün olayı bitti demişlerdi , eniştem arayıp söylemişti , çok güzel bir anımdır , üzülüyorum değişecek olmasına , farklı bir atmosferi var gerçekten.
İnönü de 3 maça falan gittim ama en fenası Beşiktaş - Galatasaray ertelenen maçtı. Baya bir ıslanmıştık ne var ki 5-6 saat erken gidiyorsun :icon_biggrin:
2005'ten geçen seneye kadar her sene 2 kez gittim İnönüye. İki senedir gidecek vakit bulamadım pek. İnönüde ilk gittiğim maç ise Pascal'ın tombala maçıydı :D
Ben 1 kere gittim o da abimin mezuniyet töreniydi :D
İbrahim Toraman'ın milli takıma girebilmesi için ne yapması lazım?
Stoper olarak diyorsanız, bence çok kötü bir stoper İbrahim Toraman. Yıllardır da böyle. Bu sene ön liberoda iyi iş yapıyor, o açıdan diyorsanız bilemiyorum neden düşünülmüyor.
İşte skor yorumculuğu ve bakış açısı olduğu için futbolumuz yerlerde. Adam goller atıyor diye takıma mı çagıralacak. Hee çağırılabilir ama takımda oynamaz bence.
Beşiktaş maçlarını izleyin İbrahim Toraman'ın kademelerine dikkatli bakın.
İzlediğim bütün Beşiktaş maçlarında Toraman'ın kademeleri evlere şenlikti. Ön liberoda daha iyi gözüktü. Bilmiyorum izlemediğim maçlarda belki 4x4'lüktü.
Tamam bende ön libero için konuşuyorum zaten :) Stoper mevkiinde yıllardır aksaklıklar yaşadı. Adam resmen futbolunun olgunluk çağında mevki değiştirdi. Buda çok enteresan bir şey. En azından milli kadroya alınıp oynatılamaz mıydı? O rezil Türkiye kadrosu içerisinde kendisine yer bulamaz mıydı? Bakın Oğuzhan'ı söylemiyorum bile :)
Yıllardır adını söylesen herkesin direk stoper dediği adamı alıp mevkisinin dısında oynatmak abes olur. Tamam ön liberoda iyi olabilir daha zamanında Selçuk İnan'ın neden oynatılmadıgını sorarken, Toraman'ın gelip şap diye ön libero da oynaması saçma olurdu. Bu sene ki Topal'dan daha verimli olur orası ayrı.
Ben sana bir şey söyleyeyim mi? Al Toraman'ı şak diye yerleştir milli takım ön liberosuna, kemikleşmezse ortasaha ben de bir şey bilmiyorum. Tutturmuşlar bi grubetçi sevdasına. Önce kendi ligimizdeki oyuncularımıza bir bakalım. Ön libero için konuşmuyorum sadece.
Ya ben zaten Milli Takım oyuncu seçimlerini savunmuyorum ki. Aksine inanılmaz derecede yanlış. Ben sadece Toraman hakkında fikrimi belirttim.