real madrid gelecek kötü oldu ama barcelonadan falan iyidir
Printable View
real madrid gelecek kötü oldu ama barcelonadan falan iyidir
Bu mesajımdan sonra LÜTFEN tribün muhabbeti geçmesin arkadaşlar.
Iyi oldu kazandigi Fenerbahcenin,ama mac sonunda yapilan aciklamalar okadar sacma ki,Fbyi tutan diger takim taraftarlarini rencide edecek cinsten.
Baksinlar zamaninda kac kere 2.tura,ceyrek finale,yari finale ciktigimiza ;)
Fenerbahçe yavaş yavaş Avrupa'ya adını ezberletiyor.Dün harika oynadık hem hücumda hem savunmada çok başarılıydık herkes harikaydı ama Gökhan Gönül çok başkaydı harikaydı.tebrikler FENERBAHÇE böyle devam hem bu sene hem önümüzdeki senelerde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Demiştim demeyi sevmem ama bu skorun çıkacağı belliydi(::)
Arkadaşlar yanlış anlamayın.F.Bahçe gerçekten çok iyi oynadı ama PSV inanılmaz kötü,bunu gözardı etmemek gerek...
Psv nin forvetleri Çok kötü..Ya bu lazoviç Kız gibi...Psv Koneyi satarak hata yapmıs...İnter maçı Çokönemli merakla bekliyoruz...
Maçı izlerken şunu farkettim eskiden Fenerbahçe'nin bir Avrupa maçını izlerken 'aman şu dakikayı atlatalım,aman şu topuda çıkartalım ,gol yemeyelim''diye tedirgin izlerdim.Ama artık 'Hadi artık gol ne zaman gelicek'vb. şkilde izliyorum bence bu da Fenerbahçe'nin oyununun değiştiğinin göstergesi artık Avrupa'da rahat oynayan bir takım var
Fener Hangi maçta iyi oynarsa Zaten hep rakip kötü oynuyor ne işse :)
Fenerbahce oynadığı futboLLa Hakketti bunu Fenerin bu kadar iyi oynaması Psv ye oynayacak aLan bırakmaması Psv nin kötü futboLunun sebebi
PSV ölmüş abi. Tabiki bu Fenerbahçe'nin zaferine gölge düşüremez. Tebrikler Fenerbahçe!. Eminim ki Fenerbahçe 2.turda karşısına grup lideri gelirse zorlayacaktır hatta evde 2 farklı üstünlük yakalarsa turu bile geçer.
Bu arada bende bu kadar net konuşmam ama konuşuncada çıkıyomuş demekki :p
Al işte. Şu sataşmayı yapmadan duramıyorsunuz değil mi? Bir maçla ir oyuncu bir başka oyuncudan daha iyi olacaksa ohooo? Aynı haftada Hüseyin Kartal güzel oynayıp 2 gol 1 asist yaparsa, Van Nistelrooy kötü oynayıp skora katkı yapamadıysa Hüseyin Kartal Nistelrooy'dan daha iyi bir oyuncu mu oluyor?
Fenerbahçe'nin ligdeki futbolu ne kadar zevksizse, ters orantılı bir şekilde, Avrupa'daki futbolu da o kadar iyi. Dün yine maçı izlerken zevk aldım. Ve hak ederek kazandığına hiç şüphe yok. Alex, pas verdiği kadar güzellikte şut çekebilseydi belki bu maç daha farklı skorla da bitebilirdi.
Fenerbahçe'ye tebrikler...
gerçekten altın değerinde bir 3 puan. ayrıca bu semih varken başka forvete ne gerek var diye de sormak gelyo içimden. bu arada gökhan gönül ün milli takım kalitesinde bir oyuncu olduğuna inanıyorum. bu tip baskılı maçlarda böyle futbol gerçekten harika.
inş. önümüzdeki maçları da kazanarak gruptan 1.likle çıkıcaz. şayet öyle olursa çeyrek finale çok bü,yük bir ihtimalle çıkarız demi?
Gökhan GönüL gibi bir değerde kazanıLdı bence 10 sene sıkıntı yaşatmaz.Karakteride Çok sağLam Genç yaşına rağmen Çok oLgun bir oyuncu,Hırslı Cesur Vs vs FutboL yeteneğine Laf yok zaten.Çok önemLi bir yıLdız kazandık diyebiLrim.Türk FutboLuda Kazandı
Fenerbahçe yi bir kez daha kutLarız.İLeride ki maçLarında da aynı şekiLde performans gösterip gruptan çıkmasını diLiyoruz.