Originally Posted by
izmer96
Galatasaray'la sorunu olan insanlara gun dogdu ,
bu olanlar suna benziyor , bir arkadasina borclanirsin geriye odiyemezsinde , ne zaman bir tartisma ciksa aranizda alttan alirsin ya nede olsa adama borclusundur , Buyuk Galatasaray'da yeni evinde borclu oldugu Toki baskani tarafindan azarlaniyor , ''SAYIN'' Adnan Polat beylerde basini yere egip Klubun onurunu koruycagina , ozur mesajlari yayinliyor
GUYA Demokrasi olan ulkemde islikla protesto bile suc sayiliyor , o stadin yapilmasinda Tayyip Erdonagin'in yardimlari olmus olabilir peki bu O'nu sevmek icin bir nedenmidir ? bu ulke Avrupa sampiyonalarina ev sahipligi yapilmiycakmi ? bu stad ulkeye ozaman hizmet etmiycekmi ? Mecidiyekoy'deki arazi yanindaki Tekel arazisi ile birlikte peskes cekilmiycekmi ? oraya 5 yildizli otel yapmiycakmi Toki ?
Neymis efendim Galatasaray'in 1 kurusu yokken devlet stad yapmis , neden Galatasaray devletin simarik cocugumu ? en sevilen evlat O'muki boyle kiyak yapiliyor ? bunlari gecin efendim bu islerin ucunda yukaridada dedigim gibi milyar dolarlik rant lar donuyor ,
Ben bu olanlardan utaniyorum bir Galatasaray'li olarak ama en azindan orada digerleri gibi yalakalip yapipda susmayan ve tepkisini medeni bir sekilde isliklarla gosteren kardeslerimide cani gonulden kutluyorum , beni gururlandirdiniz !!