Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 327 sonuç

Konu: Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Türk Telekom Arena

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih Altayli guzel yazmis. TT Arena siyaset meydani degil, her kim olursa olsun oraya gelen insanin bu statta buyuk payi var, kendisine yapilan yanlistir. Eger siz ona bu yanlisi yaparsaniz o da kalkar Galatasaray'in bu iste 1 allah kurusu yok der cevap dahi veremezsiniz. Bir kac provakatorun isi bu belli ki ama benim anlamadigim konu bu insanlar davetiyeyle geldi zaten bu nasil bir organizasyon eksikligidir. Toki baskanina girmeyecegim malum oraya girince cikamiyoruz Amacim siyaseti tekrar bulastirmak degil sadece sakin kafayla dusununce bazi seyler daha net cikiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

show habere objektif anlayışından dolayı teşekkür ediyorum öncelikle

bu arada açılış gösterilerinin 2 sene önce açılan donbass arena nın kinden daha iyi olmasını bekliyodum ama malesef onun yanında biraz sönük kaldı stad gerçekten şahane ancak stadın dışında küçükte olsa sarı kırmızı şeritler olmucakmıydı ? bkz.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    show habere objektif anlayışından dolayı teşekkür ediyorum öncelikle

bu arada açılış gösterilerinin 2 sene önce açılan donbass arena nın kinden daha iyi olmasını bekliyodum ama malesef onun yanında biraz sönük kaldı stad gerçekten şahane ancak stadın dışında küçükte olsa sarı kırmızı şeritler olmucakmıydı ? bkz.
    Arkadasim bu medyanin yuzunden, Galatasaray acamadi acamadi acamadi stadi dediler, iyice aceleye sey ettiler, baskanda pes edip erken acti stadi, bence öyle, yoksa dört dörtluk bir stat olunca acilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

1 - Devlet hayrına stad yapmaz.

2 - Galatasaray stadın yapılışında 5 kuruş bile vermemiştir çünkü Devlet TT Arena karşılığında Ali Sami Yen'in arazisini kullanacaktır.

3 - Bu stad bir kaç kişinin sayesinde yapılmış bir stad değildir.TT Arena da vergi veren her Türk Vatandaşı'nın katkısı vardır.Başbakanın,memurun,işçinin,esnafın,tacirin. ... herkesin
    .

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Bugun her merakli gibi Seyrantepe Ali Sami Yen Spor Kompleks'i TT Arena'nin acilisini takip ettim televizyondan.Hersey iyi gidiyordu imrenen gozlerle izledim Galatasaray'in yeni stadyumunu.Goruntusu,ambiyansi hakikaten mukemmel bir stadyumd......u..

Peki hersey bu kadar guzelken Erdogan Bayraktar'in konusmasi? Herkesin rahatsiz oldugu konular olabilir ama herseyin bi yeri vardir.Adab ise biz Turk Millet'ine ailimizden,gecmisimizden gelen bir miras.. Peki bugun n'oldu? Bir acilis maci sn Bayraktar tabii ki stadin yuklenicisi olarak konusma hakkina sahip.Buna kimsenin itirazi olacaginida zannetmiyorum ama sanki stadi kendisi yapmis gibi 106 senelik bir klubun belki de en onemli bir gunun de hakaret gibi bir konusma hakkini O'na kim vermistir? Galatasaray Spor Klubu buna nasil sessiz kalmaktadir benim aklim almiyor.

Taraftar en fazla isliklar sonrasini getiremez cunku bilir ki bu ulkede demokrasi iktadar karsiti isen veyahut alkislamiyorsan herseyi evinden alinmak,polis siddetine maruz birakilmaktir.Burda gariban sahipsiz taraftartir.Peki ya yonetim?

Sayin Galatasaray Spor Klubu Yoneticileri ve Baskani
    Ben sizi gunahim kadar sevmeyen,is yerinde bile sari kirmiziyi yan yana getirmek istemeyen bir Fenerbahceliyim.Ama bugun benim en ezeli rakibime soylenenler bana dokundu.Bir garip hissettim kendimi..Siz bir camia'ya sahip cikamiyorsaniz eger orada ki koltuklarda isiniz nedir? Ihale aski mi yoksa renklerin mi?

Sn Bayraktar bugun acizlikle sucladiginiz yada herkesin icinde bozmaya calistiginiz Galatasaray ismi 87 yillik Turkiyemizin 106 yillik Spor Klubudur.Nasil ki sn Basbakanin ismini kullanirken yutkunuyorsaniz o isim gun gelir sizleri hickiriga bogar.

Biz belki birbirimizi sevmeyiz,dusmanizdir ama biz birbirimizin buyuklugunu,kudretini,heybetini biliriz.Umarim sizde haddinizi (!) bilirsiniz.

Munferit Fenerbahce Taraftari.

http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=73593

Yorum sizin.....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Del Piero_10 Misafir

Bir de şöyle düşünün. Devlet stad yapmak zorunda değil. Bu iş olmaya da bilirdi. Daha önce nasıl olmadıysa öyle olmamaya devam ederdi. Galatasaray yine stad maketine 10 milyon dolar harcayabilir veya ne idüğü belirsiz kimselerden kredi almaya çalışabilirdi. Stadın inşası yarım kalıp rakiplerine maskara da olabilirdi. Ali Sami Yen arazisi zaten devletin. Galatasaray'ın oradaki durumu da tehlikede ve stad artık maç izlemek için tehlikeli duruma gelmişti. Mecburen o stad yıkılacaktı ve Galatasaray en iyi ihtimalle Olimpiyat veya Kasımpaşa'da maçlara çıkacaktı. Adnan Polat'tan İnan Kıraç'a, Hıncal Uluç'tan, Fatih Altaylı'ya, Ahmet Çakar'a herkes aynı şeyi söylerken bazıları niye aksini iddia ediyor. Stad tamamen Başbakanın inisiyatif kullanması sonucu meydana geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default G.Saray'dan ilanlı özür!

Galatasaray Spor Kulübü gazetelere verdiği ilanla Başbakan Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Sarı-Kırmızılı kulüp, Galatasaray'ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın açılış töreninde tepki gören Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için gazetelere özür mahiyetinde bir teşekkür ilanı verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Erdoğan, "Özellikle TT Arena'yla alakalı olarak bazı şeyleri anlamamakta direniyorlar" dedi. Başbakan Erdoğan, Arena'da yapılan protestoların organize olduğunu vurguladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şam gezisi öncesi düzenlediği basın toplantısında, Ali Sami Yen Spor Komplekski TT Arena ile ilgili açıklamalar yaptı.

Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

Öncelikle Türk Telekom Arena Stadı'yla alakalı olarak bazı şeyler herhalde anlaşılmamakta direniliyor.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASI

"HERŞEY MERHUM ÖZHAN CANAYDIN'IN ZİYARETİYLE BAŞLADI"
    Bu stadın yapılmasıyla ilgili süreç merhum Özhan Canaydın'ın bana ziyaretiyle başlayan bir süreçtir. Bu adımı atarken G.Saray bu stadı kendisi yapabilecek durumda değildi. Kaldı ki Ali Sami Yen Stadı'ndaki stadın şehircilik açısından da Mecidiyeköy'den çıkarılması görüşülmüştü. Bizler de sporda bizi en iyi şekilde temsil etmiş Galatasaray'a yakışır bir stadyum yapmayı hedefledik. Ve Seyrantepe'de karar kıldık.

Tabi projenin başlangıcındaki hesaplama ile bitişindeki hesaplama birbirini tutmadı. Ali Sami Yen Stadı da G.Saray'ın değil devletindir.

BU STATLA BİZZAT BEN İLGİLENDİM"
    Yeni stadyum için TOKİ'yi devreye soktuk ve bitirirken de bizzat kendim bu statla ilgilendim. Şükrü Saraçoğlu, Fenerbahçe'nin kendisinin yaptığı bir stattı keza Bursa'da öyleydi. Şimdi Trabzon'da da yeni bir stat yapıyoruz.

"İSTESEK BU AÇILIŞI BİZ ORGANİZE EDEBİLİRDİK"
    Seyrantepe'deki açılışı biz de organize edebilirdik ve daha farklı olurdu. Sinan Erdem Kapalı Spor Salonu'nda yaptığımız gibi. Oraya da İstanbullular geldi. Yine İstanbullular'la farklı bir heyecan yaşadık orada.

"AYRIMCILIK YAPMADIK"
    Bunun aynısını Seyrantepe'de yapabilirdik. Benim tuttuğum takım, devlet bakanımın tuttuğu, TOKİ'nin tuttuğu takım belli. Ben Fenerbahçeliyim, Devlet Bakanım Trabzonsporlu, TOKİ Başkanım da Galatasaraylı. Biz burada herhangi bir ayrımcılık yapmadık.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da bu statla ilgili olarak "Asla kıskanmayız" şeklinde konuşmuştur.

"BU OLAYLARDA BİR ORGANİZASYON VAR"
    Tabi böyle bir tepkiyle karşılaşmak bizi üzmüştür. Bunu G.Saray camiasına mâl edemeyiz. Ama tabi bu olaylarda bir organizasyon vardır. Bu olayın gerçek doğrusu 12 Haziran'da ortaya çıkacaktır. Orada hepsini göreceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bir de şöyle düşünün. Devlet stad yapmak zorunda değil. Bu iş olmaya da bilirdi. Daha önce nasıl olmadıysa öyle olmamaya devam ederdi. Galatasaray yine stad maketine 10 milyon dolar harcayabilir veya ne idüğü belirsiz kimselerden kredi almaya çalışabilirdi. Stadın inşası yarım kalıp rakiplerine maskara da olabilirdi. Ali Sami Yen arazisi zaten devletin. Galatasaray'ın oradaki durumu da tehlikede ve stad artık maç izlemek için tehlikeli duruma gelmişti. Mecburen o stad yıkılacaktı ve Galatasaray en iyi ihtimalle Olimpiyat veya Kasımpaşa'da maçlara çıkacaktı. Adnan Polat'tan İnan Kıraç'a, Hıncal Uluç'tan, Fatih Altaylı'ya, Ahmet Çakar'a herkes aynı şeyi söylerken bazıları niye aksini iddia ediyor. Stad tamamen Başbakanın inisiyatif kullanması sonucu meydana geldi.

başbakan insiyatif kullanmadı diyen yokki. ben de başbakan'ın katkılarını kabul ediyorum ve başbakan'ın geldiği andaki protestonun yanlıkş olduğunu düşünüyorum. fakat olayları alevlendiren ve taraftarı geren olay Toki başkanının konuşmalarıdır.Bunu da sizler kabul edin bir zahmet....

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Stadın devrini henüz almayan Sarı-Kırmızılı yönetimi zor günler bekliyor. Cimbom’un Arena’ya tam anlamıyla kavuşması için birçok bürokratik engeli daha aşması gerekiyor!

Galatasaray durduk yerde duvara tosladı!.. Türk Telekom Arena Stadı’na geçme rüyasıyla yanıp tutuşan, burada 49 sene boyunca hüküm sürmeyi hayal eden Sarı-Kırmızılılar, açılışta yaşanan olaylar yüzünden şimdi acının büyüğünü yaşıyor. Henüz stadın devrini bile almamışken, anlaşmalar tam olarak imzalanmamışken, Galatasaray Kulübü’nün Arena Stadı üzerinde daha en küçük bir tasarrufu bile bulunmazken, taraftarlarının yaptığı hareket, her şeyi allak bullak etti. Nasıl etmesin ki? Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği mesaj, camiaya adeta bomba gibi düştü.

Şimdi kendi içinde de kaynamaya başlayan G.Saray’da yaşanacak gelişmeler büyük bir merakla bekleniyor. Yeni süreçte Sarı-kırmızılılar neler yaşayabilir?

POLAT İÇİN İSTİFA KAMPANYASI
    * Başkan Adnan Polat’ın yaşananlar ve açıklamalar sonrası bir hayli yıpranması, Sarı-Kırmızılı taraftarların büyük tepkisini çekti. Bütün sosyal paylaşım sitelerinde Polat’ın istifası için büyük bir kampanya başlatıldı. Taraftarın Sivas maçında yönetime karşı ne gibi tavır sergileyeceği de merakla bekleniyor.

* Cimbom’un elinde şu anda sadece ön protokol bulunuyor. Ana protokol henüz imzalanmadı. GSGM ile yapılacak görüşmelerin sonucu merakla bekleniyor.

* Stadın devredilmesinden sonra Sarı-Kırmızılı kulübün Türk Telekom Arena Stadı’na kira bedeli ödeyip ödemeyeceği de kesinlik kazanacak.

* Resmi imzalar sonrasında daha önce 49 yıllığına Galatasaray’a kiralanması öngörülen stadın, ne kadar süreyle kiralanacağı da netleşecek.

* Stada giden yollar, henüz tamamlanmayan kavşaklar bulunuyor. Bu arada çevre düzenlemesi de henüz bitmiş değil.

* İl Güvenlik Kurulu bugün saat 09.00’da statla ilgili detaylı bir toplantı yapacak.

RANT KAVGASI MI VAR?
    Arena’yla ilgili daha stadın açılışı bile yapılmamıştı ki, birtakım rant söylemleri gizliden gizliye kulaktan kulağa yayılmaya başlandı. Nitekim, açılış gecesi gerçekleşen protestoların ardında bu rant kavgasının da yattığı söylemleri ayyuka çıktı! İddialara göre Ultraslanlar, yönetimden kombine bilet talebinde bulundu. Ancak karşılığında yönetimin restiyle karşılaştı. Gözdağı vermek adına da bazı gruplar, daha Ali Sami Yen’deki maçlarda yönetimin karşısına dikildi. Florya’da Fenerbahçeliler’in dövülmesi, Florya tesislerine ***** bırakılıp maçlarda sahaya atılması, ‘Yönetim istifa’ sloganları, yuhalamalar işte bu rant kavgasının başlıca
    sebepleri olarak gösteriliyor.

SUÇLU MUHALEFET Mİ?
    Sarı-Kırmızılı yönetime göre taraftarları galeyana getiren, onları yönetime karşı kışkırtan hep muhalif liderler... Taraftarların bütün olumsuz tavırları, sloganları, bağırıp çağırmaları hep muhaliflerin yönlendirilmesiyle yapılıyor. Öyle ki, Galatasaray yönetimindeki herkes bu duruma böyle inanıyor, muhalifleri suçluyor.

POLİS RAPORU: Planlı değil
    Türk Telekom Arena Stadı’nda meydana gelen protesto olaylarında kasıt arayan yönetim bu maksatla emniyet birimlerine suç duyurusunda bulundu. Ancak olayın izini araştıran polis, bu durumun planlı olmadığını açıkladı. Polise göre olayların bütün gelişimi tamamıyla tesadüfler sonucu gerçekleşti.

SİVAS'LA NEREDE?
    Futbol Federasyonu, kendi resmi internet sitesinde Süper Lig programının ilk haftasını açıklamasına rağmen Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasının nerede oynanacağı konusundaki bilgiyi henüz geçmedi. Maçın pazar günü oynanacağı açıklanırken, hangi statta yapılacağı konusunda bir görüş belirtilmemiş olması hem kulüp yönetimini, hem camiayı, taraftarları ve hatta maça atanacak hakemleri bile tedirgin ediyor.

BEŞİKTAŞ DA OYNAYABİLİR
    Galatasaray'ın açılışta yaşadıkları ilginç bir konuyu da yeniden gündeme getirdi. İnönü Stadı'nı yıkıp yerine yenisini yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar'da başkan Yıldırım Demirören'in de daha önce belirttiği gibi Seyrantepe'de oynama isteği söz konusu. Önceki gün yaşananlardan sonra kulislerde bu ihtimalden çok sık bahsedildi.

‘STATSIZ KALACAKTIK'
    “Taraftarın yaptığı ayıptır. Bunu muhaliflerin yaptırdığı iddiası da saçma. G.Saray kuruş harcamadı Başbakan’ın talimatıyla stadımız oldu. Yapılan vefa, terbiye ve misafirlik açısından da ayıp. Bunu önleyemeyen yönetim son derece acizdir. Ne demek ‘Bunu önleyemem’... Üstelik daha stadın kullanım sözleşmesi yok. Siz şimdi Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile sözleşme safhasında neler olacak düşünebiliyor musunuz?”
    Faruk Süren (Eski başkan)

‘ŞARTLAR HAZIR DEĞİLDİ'
    G.Saray, 264 dönüm Seyrantepe, 35 dönüm Mecidiyeköy arazilerini bedelsiz verip, yeni stadın 24 aylık bir sürede inşaa edilmesi koşulu ve 49 yıllık üst hakkıyla teslimi karşılığında devletle mukavele yaptı. Üstelik TOKİ’nin G.Saray’dan üst hakkını teslim aldığı araziyi mevcut stadın maliyetinin üzerinde fiyatla bir inşaat firmasına ihale ile sattığı bilinmektedir. Devletin bu alışverişte G.Saray’a iane yapması söz konusu değildir. Dolayısıyla G.Saray’ın bu stat için tek kuruş harcaması söz konusu olamaz. Üstüne düşeni fazlasıyla yapmıştır. 15 aylık bir gecikme de oldu. Fiziki, idari, pisikolojik şartlar oluşmadan açılış yapılması, yaşanan tartışma ve sorunların temel sebebidir.
    Hayrettin Kozak (Kongre üyesi)

‘İSTİFA ETMELİYDİLER’
    “Bu hastanın doktoru evine çağırıp hakaret etmesine benziyor. Başbakan’a yapılan budur. Çok ayıp. Yönetimden istifa bekliyordum ama olmadı. Artık genel kurul gereğini yapar.”
    Refik Arkan (Eski yönetici)

AĞIR SUÇLAMA
    G.Saray camiasından Polat’a ağır itham: Kendini kurtarmak adına stadı erken açtı, 2.5 milyon dolar masraf yaptı

Arena Stadı’nın altından çok sular akacak gibi görünüyor... Sarı-Kırmızılı camianın önde gelenleri başkan Adnan Polat’a olan eleştirilerini giderek artırıyor. Başkanın kendini kurtarmak adına stadın açılışını zamansız yaptırdığına dair görüşler ağırlık kazanmaya başladı. Öyle ki, muhalifler, Adnan Polat’ın ‘Stadı açan başkan’ unvanına sahip olması adına, bunun yanı sıra kombinelerin bir an önce satılması uğruna daha da ötesi başkanın kendini kurtarmak adına stadın açılışını erken yaptırdığı iddiaları camiada kol geziyor.

İŞTE 5 BÜYÜK ELEŞTİRİ

1 Arena açılışına tam 2.5 milyon dolar harcandı. Oysa görüldüğü kadarıyla ortada bu kadar parayı dökecek görkemli bir açılış gerçekleşmedi.

2 Böyle bir açılışta Arena’nın hiçbir yerinde kulübün kurucusu olan Ali Sami Yen’in ne bir ismi ne de resminin koyulmadığı, anısına saygı duruşu yapılmadığı belirtildi.

3 Ayrıca Arena’nın yapımında en büyük emeği bulunan rahmetli Özhan Canaydın ve şehitler için de saygı duruşu yapılmaması tepkilere sebep oldu.

4 Tam bin 500 tane temizlik işçisinin tutulduğu ancak bu sayının oldukça abartılı olduğu kaydedildi.

5 Polat’ın söylediği gibi maçtan sonra stat çıkışında eve dönmek hiç kolay olmadı. Taraftarlar saatlerce metrobüs kuyruklarında bekledi. Bu da başkana eleştirilere sebep oldu.

Del Piero_10 Misafir

Toki başkanı yalan konuşmadı ama yer ve zaman yanlıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Galatasaray'la sorunu olan insanlara gun dogdu ,

bu olanlar suna benziyor , bir arkadasina borclanirsin geriye odiyemezsinde , ne zaman bir tartisma ciksa aranizda alttan alirsin ya nede olsa adama borclusundur , Buyuk Galatasaray'da yeni evinde borclu oldugu Toki baskani tarafindan azarlaniyor , ''SAYIN'' Adnan Polat beylerde basini yere egip Klubun onurunu koruycagina , ozur mesajlari yayinliyor

GUYA Demokrasi olan ulkemde islikla protesto bile suc sayiliyor , o stadin yapilmasinda Tayyip Erdonagin'in yardimlari olmus olabilir peki bu O'nu sevmek icin bir nedenmidir ? bu ulke Avrupa sampiyonalarina ev sahipligi yapilmiycakmi ? bu stad ulkeye ozaman hizmet etmiycekmi ? Mecidiyekoy'deki arazi yanindaki Tekel arazisi ile birlikte peskes cekilmiycekmi ? oraya 5 yildizli otel yapmiycakmi Toki ?

Neymis efendim Galatasaray'in 1 kurusu yokken devlet stad yapmis , neden Galatasaray devletin simarik cocugumu ? en sevilen evlat O'muki boyle kiyak yapiliyor ? bunlari gecin efendim bu islerin ucunda yukaridada dedigim gibi milyar dolarlik rant lar donuyor ,

Ben bu olanlardan utaniyorum bir Galatasaray'li olarak ama en azindan orada digerleri gibi yalakalip yapipda susmayan ve tepkisini medeni bir sekilde isliklarla gosteren kardeslerimide cani gonulden kutluyorum , beni gururlandirdiniz !!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Galatasaray'la sorunu olan insanlara gun dogdu ,

bu olanlar suna benziyor , bir arkadasina borclanirsin geriye odiyemezsinde , ne zaman bir tartisma ciksa aranizda alttan alirsin ya nede olsa adama borclusundur , Buyuk Galatasaray'da yeni evinde borclu oldugu Toki baskani tarafindan azarlaniyor , ''SAYIN'' Adnan Polat beylerde basini yere egip Klubun onurunu koruycagina , ozur mesajlari yayinliyor

GUYA Demokrasi olan ulkemde islikla protesto bile suc sayiliyor , o stadin yapilmasinda Tayyip Erdonagin'in yardimlari olmus olabilir peki bu O'nu sevmek icin bir nedenmidir ? bu ulke Avrupa sampiyonalarina ev sahipligi yapilmiycakmi ? bu stad ulkeye ozaman hizmet etmiycekmi ? Mecidiyekoy'deki arazi yanindaki Tekel arazisi ile birlikte peskes cekilmiycekmi ? oraya 5 yildizli otel yapmiycakmi Toki ?

Neymis efendim Galatasaray'in 1 kurusu yokken devlet stad yapmis , neden Galatasaray devletin simarik cocugumu ? en sevilen evlat O'muki boyle kiyak yapiliyor ? bunlari gecin efendim bu islerin ucunda yukaridada dedigim gibi milyar dolarlik rant lar donuyor ,

Ben bu olanlardan utaniyorum bir Galatasaray'li olarak ama en azindan orada digerleri gibi yalakalip yapipda susmayan ve tepkisini medeni bir sekilde isliklarla gosteren kardeslerimide cani gonulden kutluyorum , beni gururlandirdiniz !!

adnan polat ile Tayyip Erdoğan'ın makamları yer değişseydi yeni bir "one minute" olayı yaşanırdı o gece ama bizim adnan başkanda o yürek yok Avrupada türkiye'nin adını futbol anlamında kulüp bazında en üstlere çıkaran bir takımın başkanı olmak zor iştir. 50 bin taraftarının önünde azarı işitip sonra da özrü dilersen o taraftar seni bozar....

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Başbakan çıkmış demişki Bu yapılan stadda galatasarayın bir allah kuruşu yok, Peki sayın başbakan Ali samiyen Arazisinin Devletin Eline Geçtiğini Nasıl sineye Çekersin, Kendinize göre Olumlu Şeyleri Gündeme Getiriyorsunuz o zmn söylesenize Ali samiyen Araziside artık Bizim Arazimizdir.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kewellozan58 View Post
    Başbakan çıkmış demişki Bu yapılan stadda galatasarayın bir allah kuruşu yok, Peki sayın başbakan Ali samiyen Arazisinin Devletin Eline Geçtiğini Nasıl sineye Çekersin, Kendinize göre Olumlu Şeyleri Gündeme Getiriyorsunuz o zmn söylesenize Ali samiyen Araziside artık Bizim Arazimizdir.
    Başbakanı falan geçersek, arazi devlet arazisi değil miydi? Galatasaray stadı kiralamamış mıydı?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Milletin anlamadığı birşey var. Bu stadı açmak için gelen T.O.K.İ başkanı neden siyasi propaganda içerikli sözler söylerek Gs taraftarını galeyane getirdi. Evet başbakanın verdiği talimat olmasa stad yapılmazdı, evet başbakan ve Toki büyük emek sarfetti ama unutulmasınki kimse bu stadı kendi cebinden yapmadı. Yani sahibi başbakan toki vs. diyerek sanki onların başkanları felan kendi parasıyla yaptırdı gibi bir izlenim oluşuyor... Spor Servisini izlediyseniz bu konuya açık açık değinildi. Çok doğru birşekilde. Sen oraya stad açmaya geliyorsun lakin bu stadı biz yaptık biz olmasaydık olmazdı gs yönetimi bir çok şeyi yerine getirmedi vs. dersen millette stad açmaya gelmiş fakat miting izliyor heralde ıslıklar yani..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Eski maçları izlerken dikkatinizi çekmiştir. Bırakın yenmeyi gol atınca spikerler kendinden geçiyorlardı. Yani bizim için gol atmanın bile gurur kaynağı olduğu dönemlerde Galatasaray Avrupa kapısını aralamış, zamanla da Avrupa takımlarını birbir yenerek Avrupa kupasını Türkiye'ye getirmiştir.

Türk futbolu ile beraber Türkiye Avrupa'da fazla tanınmazken Galatasaray sayesinde belirli ölçüde reklamını yapmıştır. Bir takım ülkesine daha nasıl hizmet edebilir, bilemiyorum. Bunun karşılığı olarakta devletten Galatasaray'a yapılacak her türlü destek hakkıdır. Bundan gocunmayız.

Ali Sami Yen macerasına gelince stad Galatasaray'a 49 yıllığına kiralanmıştır. Arazi 97'de Galatasaray'a devredilmiştir. Yani Galatasaray kendi arazisinde kiralık bir stadta maçlarını oynamaktadır. Diyelim ki arazide stadta Galatasaray'ın olmasın. Netice olarak kullanım hakkı Galatasaray'dadır. Galatasaray'da kullanım hakkını devrederek TT Arena ile takas yapmıştır. Devlet hiçbir kar elde etmeden bu işi kabul ettiyse Galatasaray yönetimi gerçekten ticaretten iyi anlıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ali Sami Yen macerasına gelince stad Galatasaray'a 49 yıllığına kiralanmıştır. Arazi 97'de Galatasaray'a devredilmiştir. Yani Galatasaray kendi arazisinde kiralık bir stadta maçlarını oynamaktadır.
    Teşekkür ederim. Galatasaray ın bunu hakedip haketmediğine azcık ülkesine seven bir insanın laf etmeyeceğini düşünüyorum, yalnız bu konunun bu kadar gündemde kalması bile Galatasaray ın kendisi için büyük bir zarardır.

Bu konuya yorum yazmak istemiyordum, yapmamaya devam etsem hiç de kötü olmayacak sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bize Her Yer Trabzon [34]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Milletin anlamadığı birşey var. Bu stadı açmak için gelen T.O.K.İ başkanı neden siyasi propaganda içerikli sözler söylerek Gs taraftarını galeyane getirdi. Evet başbakanın verdiği talimat olmasa stad yapılmazdı, evet başbakan ve Toki büyük emek sarfetti ama unutulmasınki kimse bu stadı kendi cebinden yapmadı. Yani sahibi başbakan toki vs. diyerek sanki onların başkanları felan kendi parasıyla yaptırdı gibi bir izlenim oluşuyor... Spor Servisini izlediyseniz bu konuya açık açık değinildi. Çok doğru birşekilde. Sen oraya stad açmaya geliyorsun lakin bu stadı biz yaptık biz olmasaydık olmazdı gs yönetimi bir çok şeyi yerine getirmedi vs. dersen millette stad açmaya gelmiş fakat miting izliyor heralde ıslıklar yani..
    Erdoğan olmasa acaba öyle bir stadı o ıslıkyalan vefasız insanlar rüyalarında görebilirmiydi.Hangi mantıkla o insanları savunuyorsunuz anlamıyorum.
    Siyasi görüş ayrı yapılan bir hizmete terbiyesizce ihanet etmek ayrıdır.Bu olayı siyasete çeviren zihniyetlerin ve bu zihniyetleri onaylayanların bu ülkeye ömrü boyunca zerre kadar hizmeti ve katkısı olmaz.

Quote Originally Posted by exit61 View Post
    Erdoğan olmasa acaba öyle bir stadı o ıslıkyalan vefasız insanlar rüyalarında görebilirmiydi.Hangi mantıkla o insanları savunuyorsunuz anlamıyorum.
    Siyasi görüş ayrı yapılan bir hizmete terbiyesizce ihanet etmek ayrıdır.Bu olayı siyasete çeviren zihniyetlerin ve bu zihniyetleri onaylayanların bu ülkeye ömrü boyunca zerre kadar hizmeti ve katkısı olmaz.
    Kendin demissin bu olayi siyasete cevirenler diye. Sanki orda stad acilisi degil de siyasi parti propagandasi vardi bilmem kac dk boyunca basbakani dev ekranda göstermek konusmalarini yayinlamak, toki insaninin hic bir acilista yapilmayacak gereksiz aciklamalari basbakana yaranma cabalari... Hem basbakan basketbol milli macinda da yuhalandi bu kadar sorun cikmadi. Öyle bi demissiniz ki hayrina yaptilar stadi adamlar Ali Sami Yen'de ki araziden 1 milyar dolar bekliyorlar neyi konusuyoruz burda. Aslantepe'nin anahtar teslimi Tokiye 260 milyon liraya mal olurken, Ali Sami Yen Stadı'nın insaati icin 416 milyon liralık bedel arasındaki fark kazanç değilmidir? Toki artistik yapacagina Talu'nun Halk Bankasindan alacagi 100 milyon dolari engelleyip neden bu isi kendileri yapmak istedi onu aciklasinlar.

* Aslantepe'de skorbordda 7 dakika uzunluğunda Recep Tayyip Erdoğan'ın icraatleri doğrultusunda bir sinevizyon yayınlandı.
    * Aslantepe'de açılış konuşmasında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar yaptıkları ve yapacakları çalışmaları anlattı.
    * Aslantepe'de açılış konuşması sırasında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar seçim propagandası yaparcasına başbakanı övdü, methiyeler dizdi.
    * Aslantepe açılış konuşması sırasında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Ataşehir'de Fenerbahçe'ye yapacakları spor kompleksinden bahsetti.
    * TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar açılış konuşmasında Bursa, Trabzon, Afyon'daki stadyum inşaatlarından da bahsetti.
    * TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, kurumun yıllık inşaatlarından bahsetti. TOKİ kurumunu öve öve bitiremedi.

Bunlar siyaset degil de ne?

Bi sözüm de baskan adnan polat'a zaten gittikce herkes nefret ediyordu simdi durumu daha da kötü oldu. Ezildi büzüldü kanaltürk'te de canli yayinda Toki insaninin dedikleri dogrudur dedi. Yani tüm kanallar neden korkuyor eyvah sesi al diye canli yayinda tirsmak ne demektir? Herkes niye basbakandan özür diliyor. Baskaban milli takim basketbol macinda yuhalandi Hamburg macinda da yuhalandi.

Gazetelerin hepsi 300-500 kisilik provakasyon yazmis hele Hürriyet iyice komplo teorilerine girmis. O isliklar 300-500 kisiden ciktiysa veya onlar organize ettiyse helal olsun iyi ses cikardilar. Ya da stadin akustigi iyiymis.

Yaklasik 35.000 kisi kombineli ve Baskanin yakinlari ve davetiye verdiklerinden olusuyor. Bi de tespit edecekmis kameradan o insanlari. Tepki göstermek demokratik bi haktir bu kadar sacma sey mi olur. Gerci kameralar o gün calismiyormus deniyor ya bakalim.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

"* Aslantepe açılış konuşması sırasında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Ataşehir'de Fenerbahçe'ye yapacakları spor kompleksinden bahsetti."

Ataşehir'de hangi tesisi yapıyorlarmış?
    O tesisin tamamı Ülker grubu sponsorluğu tarafından yaptırılıyor, Toki'nin alakası bile yok.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    "* Aslantepe açılış konuşması sırasında TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Ataşehir'de Fenerbahçe'ye yapacakları spor kompleksinden bahsetti."

Ataşehir'de hangi tesisi yapıyorlarmış?
    O tesisin tamamı Ülker grubu sponsorluğu tarafından yaptırılıyor, Toki'nin alakası bile yok.
    Bilmiyorum nette okudum Fcn blog'da bi de twitter da denk gelmistim. Adamin o gün bahsettigi konular bunlar konusurken. Bu dogru olmasa bile digerlerinden eminim cünkü konusmasi pek anlasilamadi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by exit61 View Post
    Bende onu diyorum işte. Orası ATV'deki siyaset meydanı programı olsa amenna o konuşmaları yapabilirsin ama adamı davet ettiler konuşma yapması için var olan tüm gücüyle bağırarak konuşmaya bir başladı yaptığı şeyleri, Gs'nin yerine getirmediği hükümleri vs. vallahi korktum dövecek birilerini diye. Yeri ve zamanı orası değildi. Acaba niye ıslıklandığına bakmak lazım. Fitiliateşleyen olay buydu. Elbette taraftarlar arasında da Galatasaray'ın iyiliğini düşünmeyen art niyetli provakatör insanlarda vardı lakin taraftarda suç varsa TOKi başkanında suçun alası var. Siyasi içerikte birşey varsa ilk olarak Toki başkanının sözlerinde var.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    senin 3 lira eden bir arazin var , benimde 100 lira eden sehirin merkezinde bir arazim var , sen bana diyorsunki bak yeni ev yapmak istiyorsun evin dokuluyor gel ben sana evini yapiyim benim arazimde , sende bana arazini ver , bende diyorumki evim dokuluyor bari boyle yapalim

ondan sonrada sen benim 100 lira eden arazime 5 yildizli otel dikip paranin gozune vuruyorsun (henuz yapmadi toki oteli , ama yapicak) , bunun ustune bide benim evime gelip diyorsunki kih kih kih 5 kurus paran yokdu bak ben yaptim , ulan kereta ben olmasan sen ne yaparsin
    Devredilen arazinin peşin satış bedeli 462 Milyon TL.
    Kompleksin maliyeti 600 Milyon TL.

Üzerine yapılacak yatırımdan kâr payı var mı, yok mu meçhul. Varsa ne kadar gelir getirecek açıklanmıyor.
    %45 kâr payı da olduğunu konuşuyor ama ne kadar doğru bilemiyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Devredilen arazinin peşin satış bedeli 462 Milyon TL.
    Kompleksin maliyeti 600 Milyon TL.

Üzerine yapılacak yatırımdan kâr payı var mı, yok mu meçhul. Varsa ne kadar gelir getirecek açıklanmıyor.
    %45 kâr payı da olduğunu konuşuyor ama ne kadar doğru bilemiyorum.
    600 milyon mu? Benim bildigim okudugum 250-300 milyon civari. Mecidiyeköyde'ki arazinin ihalesi de 420 milyon lira civari.Aradaki kazanc 150-200 milyon liradir, ayrica Toki insani yaptigi aciklamada da 1 milyon lira kazanc bekliyoruz dedi.

Ikincisi Eren Talu bu insaati yaparken 100 milyon liralik banka kredisini Toki neden engelledi. Madem zarar ettiler bu isten neden bu stadi yapmak icin ugrastilar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    600 milyon mu? Benim bildigim okudugum 250-300 milyon civari. Mecidiyeköyde'ki arazinin ihalesi de 420 milyon lira civari.Aradaki kazanc 150-200 milyon liradir, ayrica Toki insani yaptigi aciklamada da 1 milyon lira kazanc bekliyoruz dedi.

Ikincisi Eren Talu bu insaati yaparken 100 milyon liralik banka kredisini Toki neden engelledi. Madem zarar ettiler bu isten neden bu stadi yapmak icin ugrastilar.
    Bu rakamın kaynağı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

stadla birlikte tüm harcanan rakam 600 trilyonmuş.. RTE öyle dedi...

Tüm harcamalardan kasti yol ulasim vs ise yol yapmak metro yapmak ulasimi saglamak devletin görevidir bunu yapmak zorundadir zaten yoksa neden vergi veriyor halk.Bu devletin belediyenin zorunlu hizmetidir. Bunun icin ayri bir tesekkür mü beklenmelidir?

Simdi okudum Hürriyetteki aciklamalarini yol kavsak yaptik demis zaten insanlarin ulasimi icin bunu yapmak zorundalar bu onlarin görevi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Tüm harcamalardan kasti yol ulasim vs ise yol yapmak metro yapmak ulasimi saglamak devletin görevidir bunu yapmak zorundadir zaten yoksa neden vergi veriyor halk.Bu devletin belediyenin zorunlu hizmetidir. Bunun icin ayri bir tesekkür mü beklenmelidir?
    Metro ulaşımı zorunlu değildi. Ulaşım talebi Gs tarafından yapılmış ve komplekse dahil işlerden biri.
    Yol zorunludur ama Metro istasyonu zorunlu değildir, o tünel için 170 Milyon Dolar harcanmış diye hatırlıyorum.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Metro ulaşımı zorunlu değildi. Ulaşım talebi Gs tarafından yapılmış ve komplekse dahil işlerden biri.
    Yol zorunludur ama Metro istasyonu zorunlu değildir, o tünel için 170 Milyon Dolar harcanmış diye hatırlıyorum.
    Nasil metro zorunlu degildir bu ulasimi kolaylastirmayacak mi Gs tabi ki isteyecek istemese bile bu yapilmalidir zaten böyle mantik mi olur. Avrupa'daki üst düzey stadlara bakin bi metroyla ulasim var mi yok mu?

Zaten bu simdi yapilmasa seneye yapilirdi biz sampiyona icin bu stadi kullanmayacakmiyiz bu stadin tam not almasi icin ulasimin en üst düzeyde olmasi lazim gecsinler bunu.

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri