http://www.sportsmole.co.uk/football...ove_83233.html
Gelmeyeceğini ve takımını tekrar bir üstlige taşımak istediğini söylüyor.
Printable View
http://www.sportsmole.co.uk/football...ove_83233.html
Gelmeyeceğini ve takımını tekrar bir üstlige taşımak istediğini söylüyor.
Koyulaştırdığım yer yinede açık kapım var teklif bekliyorum anlamında.:)
24 yaşındaki oyuncu transfer sezonunda takımda kalıp kalmayacağı hakkında net konuşmazken,''Geçen yaz takımımla sözleşme uzattım. Herkesin oynamak istediği dünyanın en iyi ligindeydik. Gelecek sezon yeniden çıkmak için uğraşacağız. Şuanda Reading'in oyuncusuyum ve burada olmaya devam ettiğim sürece de mutluyum.Ancak yazın her şey olabilir'' ifadelerini kullandı.
Adnan Öztürk: Robben ile ilgilendiğimiz doğru. Ancak daha yolun başındayız.
Diye bir açıklama yapmış.
edit: Chedjou'nun menajeri İstanbul'da! Diyorlar.
Bu basın adam olmaz :n: Alın okuyun tweetlerini trolün kralı. Bir çok kaynak yazdığı tweeti haber yaptı :n: Skype'de muhabbet ettiğim bir arkadaş. Anlatınca gülmekten yarıldım :n:
https://twitter.com/huseyinbb
Ama isim vermeden menajerinin geldiğini yazan kaynaklar var. Onun doğru olup olmadığını kendide bilmiyor.
Bu jem diyoruzda kaç kere izledik adamı ?
FM profiline göre yorum yapıyoruz burda
http://www2.sporx.com/futbol/turkiye...SXHBQ327099SXQ
Alper Potuk'a küfür edilmiş ?
Eğer doğruysa,Alper'in seçimi belli bence.Edilen küfürden değilde Alper'in küfürden önce verdiği tepkiden dolayı,tabi başta da söyledim ; ''eğer doğruysa''
Geçen sene kendi isteğimle Fenerbahçeye gidiyorum demişti.
Niye gitmedi ?
Alper vakti zamanında neden Fenerbahçe'ye gitmedi bilen varsa söyleyebilir mi ?
2 milyonun üstünde istemişti bizimkiler vermemişti
Neyse beyler hayırlısı ya bakalım görelim,sürecin sonunda nolacak.
Sorun şu ki ; Bugün stadda edilen ağır küfürlere rağmen Alper Potuk, Fener'e giderse, yada bu küfürü eden taraftarın kulübü Alper'i alırsa, yemişim yıllık ücretini, bonservisini !
Yine bir oyuncu (Alper) ve Gs - Fb çekişmesi. Çalım attı, çalım yedi başlıkları ile tirajını arttıran basın dışında kimse karlı çıkmıyor bu işten. Ancak şöyle bir durum var, geleceği olan mevcut performans ile kadro derinliği yaratacak bir oyuncu var ortada, yaşı 22, tarzı farklı. İki takıma da yararı olur, bana göre Fenerbahçe'nin orta sahası bize göre daha kötü bu nedenle onların daha çok ihtiyacı var.
Galatasaray açısından bakarsak, hocanın beğeniyor oluşuna rağmen eleştirilen bir Hamit var, alternatifi Yekta, Emre, Engin olabiliyor 4-3-1-2 için, Alper bu isimlerden fazla katkı verebilir, Melo'nun yokluğunda Selçuk ön libero oynarken Alper sol iç oynayabilir. Yani transfer etmek istememiz gayet mantıklı, verilen teklif bence fazla yani 5.5 + 2 oyuncu ama bunun da açıklaması yabancı sınırlaması.
Fenerbahçe açısından bakarsak da zaten geçen sene son anda bozulmuştu transfer, şimdiyse ihtiyaçları olan bölgeye takviye yapmak istemeleri normal. Bir de zaten son 2 sezondur şampiyon olan rakibi var, gücüne güç katacak, Alper'i Fenerbahçe alırsa buradan da karlı bir iş yapmış olacak. Aynısı bizim içinde geçerli tabii, bu nedenle bu tarz girişimlerde etik arayanları da anlamıyorum, fiyat arttırma diyenleri de. Fiyat arttırma da mantıklı bir şeydir ayrıca, alamıyorsan rakibinin fazla para vermesini sağlarsın. Bunda bir ayıp göremiyorum.
Bizim yönetimden beklediğim teklifi arttırmamaları ne pahasına olursa olsun almalıyız moduna girmemeleri zaten duygularından arınmış, rasyonel bakan bir başkanımız var gereğini yapacağını düşünüyorum. Eskişehir yönetimi de verdiği sözü tutarsa iki takımın da teklifini kabul eder iş Alper'e kalır. Şampiyonlar Ligine katılması garanti, Türkiye'nin en kariyerleri hocasına sahip takıma gelmek isterse taraftar zaten onu istiyor, çok da güzel olur. Gelmezse de yolu açık olsun. Selçuk İnan'ımız yetiyor fazlasıyla ben Hamit'i de beğeniyorum. Asla yönetime sitem etmem nasıl alamadınız falan diye.
Bunun dışında sanıyorum ilk defa bir Türk takımı kampa tam kadro transferleri bitmiş şekilde girecek, çıkan haberlere göre ciddi çalışma var, Trabzonspor maçının ardından bu haberler daha da artacak gibi. Olur olmaz bilmiyorum ama bunları duymak, görmek sevindirici. Mevcut kadromuz daha da güçlenecek inşallah.
turkiyenin bayerni olsak yeter en iyi yerli oyunculari alip.
Bayern rakiplerinden oyuncu alıyor, basıyor parayı serbest kalma maddesini kullanarak alıyorlar. Onlar gibi olmak çok zor, zaten buna gerek de yok. Türk oyuncu için alt yapı önemli, Semih Kaya kusursuz değil ama aslanlar gibi oynuyor, bu şekilde 1-2 oyuncu daha çıkarsak zaten yabancı oyuncu her türlü bulunuyor. Bence en önemli şey lige uygun sistem ve bunu uygulatacak teknik adam. Bizde de var çok şükür, Fatih Terim varken kafam rahat. :)
orasi kesin fatih terim farken herkesin kafasi rahat..
Cim Bom'un imza aşamasına getirdiği transferde Fenerbahçe son dakika golü atmaya çok yaklaştı. Sarı-Lacivertliler, Eskişehir'i 8 milyon Euro'luk teklifle ikna etti ancak genç yıldız, “Ben Galatasaray'a gideceğim” dedi!
Kayank : Fanatik.com.tr
Transfer mevzusuna fazla kaptırdım şahsen ben,önce bir lig bitsin ondan sonra zaten yavaş yavaş ortaya çıkar transferde nasıl bir yol izliyoruz.
Alper transferinde ise bence konu çoktan kapandı.
Julian Draxler, Schalke ile olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.
Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın gitmesi halinde yerine alınacak forvet listesinde dünya yıldızları yer alıyor.
Galatasaray forması ile Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren ve ligin bitmesine iki hafta kala 30 gole ulaşan yıldız golcü Avrupa'nın devlerini peşinden koşturuyor. Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılması halinde işte Aslan'ın listesinde bulunan golcü isimler : Higuain, Gomez, Dzeko
Engin Baytar: Galatasaray'ı kafam da bitirdim.
Muslera: Hiç bir yere gitmiyorum. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum.
Burak satılırsa Dzeko gayet alınır. Daha önceki haberleri okuduğum kadarıyla City gözden çıkardı. Tabi hem oyuncuya ödenecek bonservis ücreti, hemde oyuncunun yıllık maaşı yüksek olur illa. Diğer iki aday Higuain ve Gomez'in Türkiye'ye gelmesi zor bence. Bayern'in Gomez'i bırakacağını sanmam.
Muslera, Eboue, yeni stoper, yeni sol bek, Melo, Sneijder, Drogba. Şimdiden 7 yabancı yapıyor, ya yerli stoper alacağız, ya Muslera gidecek Onur alınacak veya Melo yerine yerli bir isim aranacak. Hali hazırda yabancı sıkıntımız olacakken, Dzeko falan bana çok mantıksız geliyor. Burak giderse Necati'yi geri alırız bence.
Medyanin gazina gelmeyin enginin oyle bir aciklamasi yok