Sayfa 983 / 1204 İlkİlk ... 48388393397398198298398498599310331083 ... SonSon
29,461 ile 29,490 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

http://www.sportsmole.co.uk/football...ove_83233.html

Gelmeyeceğini ve takımını tekrar bir üstlige taşımak istediğini söylüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    http://www.sportsmole.co.uk/football...ove_83233.html

Gelmeyeceğini ve takımını tekrar bir üstlige taşımak istediğini söylüyor.
    Koyulaştırdığım yer yinede açık kapım var teklif bekliyorum anlamında.

24 yaşındaki oyuncu transfer sezonunda takımda kalıp kalmayacağı hakkında net konuşmazken,''Geçen yaz takımımla sözleşme uzattım. Herkesin oynamak istediği dünyanın en iyi ligindeydik. Gelecek sezon yeniden çıkmak için uğraşacağız. Şuanda Reading'in oyuncusuyum ve burada olmaya devam ettiğim sürece de mutluyum.Ancak yazın her şey olabilir'' ifadelerini kullandı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Oyunda yıllarca FB'ye gelmek istemedi, sonunda takım küme düştü yine gelmedi. Ertesi sene şampiyonlar ligini aldım oyuncu ikna olma kıvamına geldi bu sefer de takımı 35 milyon istiyor. Eğer oyundaki gibi uçarsa City'den Siva'yı almak daha mantıklı .
    reading le sene ortasında kardeş kulüp tarzı bi anlaşma yapmıştık istersek oyuncuda gelmek isterse(ki ister yani bakmayın öyle dediğine gelirse şampiyonlar liginde oynucak en nihayetinde ) çok ucuza kapatabiliriz

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Adnan Öztürk: Robben ile ilgilendiğimiz doğru. Ancak daha yolun başındayız.

Diye bir açıklama yapmış.

edit: Chedjou'nun menajeri İstanbul'da! Diyorlar.
    Last edited by Oceanus : 08.Mayıs.2013 at 19:37
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    reading le sene ortasında kardeş kulüp tarzı bi anlaşma yapmıştık istersek oyuncuda gelmek isterse(ki ister yani bakmayın öyle dediğine gelirse şampiyonlar liginde oynucak en nihayetinde ) çok ucuza kapatabiliriz
    Bizim laflar tamamen geyik, GS istesin %100 gelir. İngiltere 2. liginde oynayan oyuncu şampiyonlar liginde oynayan takımı mı reddedecek.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Oceanus View Post

edit: Chedjou'nun menajeri İstanbul'da! Diyorlar.
    Bu basın adam olmaz Alın okuyun tweetlerini trolün kralı. Bir çok kaynak yazdığı tweeti haber yaptı Skype'de muhabbet ettiğim bir arkadaş. Anlatınca gülmekten yarıldım

https://twitter.com/huseyinbb

Ama isim vermeden menajerinin geldiğini yazan kaynaklar var. Onun doğru olup olmadığını kendide bilmiyor.

Bu jem diyoruzda kaç kere izledik adamı ?

FM profiline göre yorum yapıyoruz burda

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Bu jem diyoruzda kaç kere izledik adamı ?

FM profiline göre yorum yapıyoruz burda
    ben izledim alper potuk un daha çok mücadele edeni

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

http://www2.sporx.com/futbol/turkiye...SXHBQ327099SXQ

Alper Potuk'a küfür edilmiş ?

Eğer doğruysa,Alper'in seçimi belli bence.Edilen küfürden değilde Alper'in küfürden önce verdiği tepkiden dolayı,tabi başta da söyledim ; ''eğer doğruysa''
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    http://www2.sporx.com/futbol/turkiye...SXHBQ327099SXQ

Alper Potuk'a küfür edilmiş ?

Eğer doğruysa,Alper'in seçimi belli bence.Edilen küfürden değilde Alper'in küfürden önce verdiği tepkiden dolayı,tabi başta da söyledim ; ''eğer doğruysa''
    Bir kaç taraftara mı takılacak? Hiç futbolcu olmaması lazım ozaman.

Geçen dönemde bir çok teklif arasından Fenerbahçe'yi kendi isteğim ile tercih ettim demişti, hatırlatırım.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bir kaç taraftara mı takılacak? Hiç futbolcu olmaması lazım ozaman.

Geçen dönemde bir çok teklif arasından Fenerbahçe'yi kendi isteğim ile tercih ettim demişti, hatırlatırım.
    Hocam sen mesajımı bir daha oku bence.

Geçen sene kendi isteğimle Fenerbahçeye gidiyorum demişti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Niye gitmedi ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Alper vakti zamanında neden Fenerbahçe'ye gitmedi bilen varsa söyleyebilir mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2 milyonun üstünde istemişti bizimkiler vermemişti

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Neyse beyler hayırlısı ya bakalım görelim,sürecin sonunda nolacak.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    2 milyonun üstünde istemişti bizimkiler vermemişti
    Sorun paraysa şu an denilen 9 milyon € hikayesi gerçekse yıllık 2.4 milyon € rahat rahat verilir Fenerbahçe tarafından.Transfer biter yani.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sorun şu ki ; Bugün stadda edilen ağır küfürlere rağmen Alper Potuk, Fener'e giderse, yada bu küfürü eden taraftarın kulübü Alper'i alırsa, yemişim yıllık ücretini, bonservisini !
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yine bir oyuncu (Alper) ve Gs - Fb çekişmesi. Çalım attı, çalım yedi başlıkları ile tirajını arttıran basın dışında kimse karlı çıkmıyor bu işten. Ancak şöyle bir durum var, geleceği olan mevcut performans ile kadro derinliği yaratacak bir oyuncu var ortada, yaşı 22, tarzı farklı. İki takıma da yararı olur, bana göre Fenerbahçe'nin orta sahası bize göre daha kötü bu nedenle onların daha çok ihtiyacı var.

Galatasaray açısından bakarsak, hocanın beğeniyor oluşuna rağmen eleştirilen bir Hamit var, alternatifi Yekta, Emre, Engin olabiliyor 4-3-1-2 için, Alper bu isimlerden fazla katkı verebilir, Melo'nun yokluğunda Selçuk ön libero oynarken Alper sol iç oynayabilir. Yani transfer etmek istememiz gayet mantıklı, verilen teklif bence fazla yani 5.5 + 2 oyuncu ama bunun da açıklaması yabancı sınırlaması.

Fenerbahçe açısından bakarsak da zaten geçen sene son anda bozulmuştu transfer, şimdiyse ihtiyaçları olan bölgeye takviye yapmak istemeleri normal. Bir de zaten son 2 sezondur şampiyon olan rakibi var, gücüne güç katacak, Alper'i Fenerbahçe alırsa buradan da karlı bir iş yapmış olacak. Aynısı bizim içinde geçerli tabii, bu nedenle bu tarz girişimlerde etik arayanları da anlamıyorum, fiyat arttırma diyenleri de. Fiyat arttırma da mantıklı bir şeydir ayrıca, alamıyorsan rakibinin fazla para vermesini sağlarsın. Bunda bir ayıp göremiyorum.

Bizim yönetimden beklediğim teklifi arttırmamaları ne pahasına olursa olsun almalıyız moduna girmemeleri zaten duygularından arınmış, rasyonel bakan bir başkanımız var gereğini yapacağını düşünüyorum. Eskişehir yönetimi de verdiği sözü tutarsa iki takımın da teklifini kabul eder iş Alper'e kalır. Şampiyonlar Ligine katılması garanti, Türkiye'nin en kariyerleri hocasına sahip takıma gelmek isterse taraftar zaten onu istiyor, çok da güzel olur. Gelmezse de yolu açık olsun. Selçuk İnan'ımız yetiyor fazlasıyla ben Hamit'i de beğeniyorum. Asla yönetime sitem etmem nasıl alamadınız falan diye.

Bunun dışında sanıyorum ilk defa bir Türk takımı kampa tam kadro transferleri bitmiş şekilde girecek, çıkan haberlere göre ciddi çalışma var, Trabzonspor maçının ardından bu haberler daha da artacak gibi. Olur olmaz bilmiyorum ama bunları duymak, görmek sevindirici. Mevcut kadromuz daha da güçlenecek inşallah.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

turkiyenin bayerni olsak yeter en iyi yerli oyunculari alip.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bayern rakiplerinden oyuncu alıyor, basıyor parayı serbest kalma maddesini kullanarak alıyorlar. Onlar gibi olmak çok zor, zaten buna gerek de yok. Türk oyuncu için alt yapı önemli, Semih Kaya kusursuz değil ama aslanlar gibi oynuyor, bu şekilde 1-2 oyuncu daha çıkarsak zaten yabancı oyuncu her türlü bulunuyor. Bence en önemli şey lige uygun sistem ve bunu uygulatacak teknik adam. Bizde de var çok şükür, Fatih Terim varken kafam rahat.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

orasi kesin fatih terim farken herkesin kafasi rahat..

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Cim Bom'un imza aşamasına getirdiği transferde Fenerbahçe son dakika golü atmaya çok yaklaştı. Sarı-Lacivertliler, Eskişehir'i 8 milyon Euro'luk teklifle ikna etti ancak genç yıldız, “Ben Galatasaray'a gideceğim” dedi!

Kayank : Fanatik.com.tr
    Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Transfer mevzusuna fazla kaptırdım şahsen ben,önce bir lig bitsin ondan sonra zaten yavaş yavaş ortaya çıkar transferde nasıl bir yol izliyoruz.

Alper transferinde ise bence konu çoktan kapandı.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Julian Draxler, Schalke ile olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.

Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın gitmesi halinde yerine alınacak forvet listesinde dünya yıldızları yer alıyor.

Galatasaray forması ile Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren ve ligin bitmesine iki hafta kala 30 gole ulaşan yıldız golcü Avrupa'nın devlerini peşinden koşturuyor. Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılması halinde işte Aslan'ın listesinde bulunan golcü isimler : Higuain, Gomez, Dzeko
    Last edited by Oceanus : 09.Mayıs.2013 at 14:34

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Engin Baytar: Galatasaray'ı kafam da bitirdim.

Muslera: Hiç bir yere gitmiyorum. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Burak satılırsa Dzeko gayet alınır. Daha önceki haberleri okuduğum kadarıyla City gözden çıkardı. Tabi hem oyuncuya ödenecek bonservis ücreti, hemde oyuncunun yıllık maaşı yüksek olur illa. Diğer iki aday Higuain ve Gomez'in Türkiye'ye gelmesi zor bence. Bayern'in Gomez'i bırakacağını sanmam.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Muslera, Eboue, yeni stoper, yeni sol bek, Melo, Sneijder, Drogba. Şimdiden 7 yabancı yapıyor, ya yerli stoper alacağız, ya Muslera gidecek Onur alınacak veya Melo yerine yerli bir isim aranacak. Hali hazırda yabancı sıkıntımız olacakken, Dzeko falan bana çok mantıksız geliyor. Burak giderse Necati'yi geri alırız bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Oceanus View Post
    Engin Baytar: Galatasaray'ı kafam da bitirdim.

Muslera: Hiç bir yere gitmiyorum. Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum.
    Galatasaray da seni 12 Ağustos 2012 günü kafasında bitirdi.

İlk yıl gayet güzel gitti,saçma bir hareketle zaten yavaş yavaş sonuna geldiği kariyerinde üst düzey futbolu 12 Ağustos gecesi bitti.

Muslera'da inşallah yıllar boyu bizimle olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Medyanin gazina gelmeyin enginin oyle bir aciklamasi yok

Mesaj Yetkileri