Printable View
Webo'nun olmamasi buyuk avantaj, galibiyete daha yakin tarafiz.
Beraberlik havasi var macda Webo yok ama Tom var
Izmitten maci izlemeye gelen 4 universite ogrencisi trafik kazasinda hayatini kaybetmis. Allah yakinlarina sabir versin, mekanlari cennet olsun.
Yine mi ölüm var ufff.Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.. Hepimizin başı sağolsun, yazık olmuş gencecik yaşlarında :(
Bu arada maç başlamadan önce statta "dedeler" müziği çaldı. Öldüm gülmekten :icon_razz:
Trabzonspor camiasının başı sağolsun...
Zayatte'yi izlerken Luganoyu bile ozluyorum
bu sene 18. maçta 26. direkten dönen topumuz bu maçta oldu.
ölüme gelirsek inanılır gibi değil. ikinci böyle vaka. daha ilk vaka için anmalar devam ediyorken. Allah rahmet eylesin. futbolumuzun başı sağolsun.
Yine Burak attı kazanacaz sanırım.
Yine Burak 2 oldu.Maç sona erdi.Burak 19. golünü attı vay be.
Burak şova devam etti Henrique %100 kaçırdı valla bu adamda var bir şey bu kadar da şanssız olunmaz :D golde onun sayesinde gelmişti zaten ama atamıyor adam bir türlü :D...Burak 19. golünü attı bu sezon 30'u rahat bulur bence...Tebrikler Trabzonspor maç çokta zevkli değildi ancak son 15 dakika iyi toparlandı Trabzonspor...
Burak yıLmaz hakikaten durduruLması çok zor bir oyuncuya dönüşmüş.
Son golde Burak'ın topu önüne alışı ve golü yapması tam bir kalite işi.Böyle giderse sene sonu yolcu olur Burak.
Sanmam Burak yolcu olmaz diğer liglerde bu kadar başarılı olacağını düşünmüyorum...
valla yine çok iyi oynamadan kazandık. ama bu sefer rakibi pozisyona sokmadık en azından. ben maçın ikinci yarısını izleyebildim sadece. sanırım ilk yarı daha iyi oynamışız. bugünkü galibiyet moral olacak takıma.
öte yandan Olcan çok iyi geldi daha ilk maçta. dinamizmi gerçekten üst düzayde. zaten Şenol Hoca imzadan sonra ilk maçında 90 dakika oynatıyorsa bir bildiği vardır. bugün ilk golde ve oyun genelinde iyi oynadı beğendim.
ikinci parantez Henrique'ye. daha 1 hafta öncesine kadar gönderilecek derken önüne gelen topu daha müsait Burak'a verdi. bir golcü olarak 'teamwork'ü harika. bence son haftalarda düşüşteki Halil'in yerine 1-2 maç Henrique değerlendirilebilir.
üçüncüde Burak için. yav adam Aykuta demediğini bırakmadı. ama kendi 3-4 kere boştaki adamları görmedi. Henrique, Alan ve Olcan'ın bomboş olduğu pozisyonlarda kaleyi düşündü. ama bugün yine bizi kurtardı.
sonuç olarak zor bir gün güzel bitti. bu galibiyet futbol şehitlerimize gelsin.
Yeter abi atmasın artık ya. Yani başka biri atsın ama Burak atmasın yani. Nerden nereye geldi bu adam ya. :)
ikinci fikre katılıyorum. bu sene avrupa gol kralı Estonyadan çıktı. adam maç başına 1 gol atıyormuş 4 senedir. ismini bilen çıkmaz. Alex yıllardır atıyor mesela. Umut da yıllardır atamıyor ama onu da istediler. yani golle pek alakası yok. eğer Hiddink ile devam eden bir sürecimiz olsaydı Burak gidebilirdi. çünkü Hiddink uluslararası bir otorite. ama ben avrupada şu anda çok konuşulduğunu sanmıyorum.
ha giderse de yapacak birşey yok. neredeyse bedavaya geldi, 5-7 milyon civarında para kazandırır. o fiyata da 'eğer akıllı davranırsak' çok iyi forvetler bulabiliriz.
Ayıptır ya nasıul bir dilektir bu :) Adam atsın, atsın ki kendisini daha da geliştirsin. Atsın ki Avrupa'da gururla izleyeceğimiz bir Türk oyuncu daha kazanalım.
Burak ' a saygı duymaktan başka birşey yapamıyorum :) Tasvip etmediğim hareketleri var evet , ama kendini çoooook geliştirdi yahu.
Ben Avrupa'da başarılı olabileceğine inanıyorum. Özellikle fiziği İngiliz forvetleri gibi. Ancak ben kişiliğinden de futbolculuğundan da profesyonelliğinden de biraz şüphe ediyorum. Biraz da sevmiyorum kendisini ondan heralde. Yoksa Milli takımda atsın tabi. :)
İspanya liginde iyi işler yapar Burak.
Bırak o adamda karamboldan başka hiç bişey yok ya ama atıyor işte nasıl oluyorsa atıyor adam
Ikinci golde ne yapmis oyle.
Almanya veya Ispanya liglerinde cok is gorur. Herzaman calisip daha iyisini yapmak istiyor
Burak'mayi ki başkası atsın :)
Adamın avrupada golü yok hadi çok oynamadı normal diyelim.
Bizim 4 büyüklere gol atamadı,hep anadolu,hep anadolu tamam iyi bu ligde iş yapıyor ama adam full karambol atıyor ayda yılda bir çalımla atıyor ki onlarıda tekrar izle çalımı yanlışlıkla atmış ayağına felan çarparak :)
Bence ligimizde forvet yetişmediğinden Burak bu kadar el üzerinde tutuluyor :icon_wink:
Şu ligde çıkarın o adamı biter.
Burakspor'un masallahi var. Helal :)
Karambole diyorsan neden diğer oyuncular atamıyor?Demek birşeyleri doğru yapıyor.
Zaten takımın avrupada golü yokki Burak atsın.Kaldıki ordada 3 maç oynadı.
3 İstanbul takımına gol atamdı diyorsun ama geçen yıl gayet attı hemde kafası gözü kırıkken hemde.Bu yıl takım iyi değildi ki o 3 İstanbul takımıyla oynarken.Buda messi,Ronaldo değil her maçı da alsın.
Abi herkesin görüşü kendine burda geçen seneyi konuşmuyoruz.
Takımın golü yoksa o takımın sorunudur,ayrıca 3 maç oynadı ve atamadı birşeyleri doğru yaptığı gibi o oynadığı 3 maçta'da birşeyleri yanlış yapmış demekki :)
Şahsen bende beğeniyorum kendisini ama bana göre bu lig dışında oynayamaz,Bu ligde yeterli bir oyuncu ;)
yav bana bir tane sempatik, efendi, sportmanship'i 15 üzeri olan kaliteli forvet söyleyin :) elbet vardır ama çok değil. kolay değil adam önemli bir takımı sırtlıyor, tam bir yıldır.. bu ego da karakterine yansıyor. 2 yıl önce takım bulamazdı kendine :) yoksa emin olun biz de sevmiyoruz o hareketlerini, olmayan penaltılara itiraz etmesini falan ama golcü dediğin böyle olur.
yani size bir kıssadan hisse. Umut efendi adamdır. geçen senelerde bir maçta kendini yere atıyor ve ikinci sarıdan kırmızı yiyor. ama bariz atıyor. hakeme nasıl itiraz görseniz.. maç sonu soruyorlar neden itiraz ettin diye. 'TAMAM KENDİMİ ATTIM AMA ATMASAM, DÜŞÜRSELER DE ÇALMIYOR HOCA' diyor. Burak en azından adamın kafasında böyle paradoks yaratmıyor :)
Alanzinho yine çok iyiydi adam top cambazı yahu Messi geliyor aklıma onu görünce :D kısa ayaklılar topla oynama konusunda çok yetenekliler...
Burak bu sene bir tane karambolden gol mü attı ben hatırlamıyorum :) hadi kontradan falan tamam da karambol pozisyondan gol atmadı Burak.
Burak o kadar komple bir forvet değil belki. misal first touch rezalet, kafasıda iyi sayılmaz. Fatih Tekkenin 31 gollü zamanları kadar değil doğrudur. ama dribling ve bitiriciliği çok geliştirdi. adam belki çok tercih hatası yapıyor, pas vermesi gerekirken şut çekiyor, misal bugün Henrique'nin verdiği pası Burak veremezdi, ama Henrique'nin karşı karşıya kaçırdığı pozisyonu da affetmezdi.
Bu sene derbilerde takımca sıkıntılıydık, eksik kaldık oyunumuzu yansıtamadık. zaten avrupada acemilik hat safhadaydı. sade Burak değil ki takımda 15 oyuncu ilk kez avrupada oynadı. ama misal geçen sene Galatasaray ve Beşiktaş deplasmanlarını Burak aldı geldi.
Ben dedimi 4-5 kisi calimlayip gol atiyor :) gecen sene Burak Yilmaz yerine baskasimi oynadida biz gormedik. Adam hepsinden atiyor, dedigin gibi bi karambol degil
Dont hate ! Just appreciate :) ingilizlerin bi atasozu
Görkem görüş tabiki kişiseldir buna lafım yok.Ancak her oyuncuyu dönemsel eleştireceksek o zaman geçmiş istatistikleri silelim tamamen.Ronaldo,Barcelona maçlarında kötü diye yıldızlığından birşey kaybediyor mu?Yada Messi Arjantine ile kötü diye dünya ondan söz etmiyecek mi?Yada ülkemizden bahsedersek Alex bu yıl kötü diye geçmiş yıllardaki yaptıklarını saymayalım mı.?
Bu ligin yada başka ligin adamı olduğunu izlemeden karar vermek hakıslzık olur.Burak gider Avrupada oynayamaz deriz ki evet bu adam yalnızca Türkiye liginin adamıdır.
Ben hiç sevmem ama adama saygı duyarım.
ister beles atsin ister calimlayarak atsin adam gol atiyormu ? Atiyor Tartismaya gerek yok ingiltereyi bilmem ama ispanyada rahat oynar Burak.