Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • İBB kazanır

0 0%
  • Berabere biter

4 50.00%
  • Trabzonspor kazanır

4 50.00%
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: [19.Hafta] İBB - Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Karambole diyorsan neden diğer oyuncular atamıyor?Demek birşeyleri doğru yapıyor.

Zaten takımın avrupada golü yokki Burak atsın.Kaldıki ordada 3 maç oynadı.

3 İstanbul takımına gol atamdı diyorsun ama geçen yıl gayet attı hemde kafası gözü kırıkken hemde.Bu yıl takım iyi değildi ki o 3 İstanbul takımıyla oynarken.Buda messi,Ronaldo değil her maçı da alsın.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Karambole diyorsan neden diğer oyuncular atamıyor?Demek birşeyleri doğru yapıyor.

Zaten takımın avrupada golü yokki Burak atsın.Kaldıki ordada 3 maç oynadı.

3 İstanbul takımına gol atamdı diyorsun ama geçen yıl gayet attı hemde kafası gözü kırıkken hemde.Bu yıl takım iyi değildi ki o 3 İstanbul takımıyla oynarken.Buda messi,Ronaldo değil her maçı da alsın.
    Abi herkesin görüşü kendine burda geçen seneyi konuşmuyoruz.
    Takımın golü yoksa o takımın sorunudur,ayrıca 3 maç oynadı ve atamadı birşeyleri doğru yaptığı gibi o oynadığı 3 maçta'da birşeyleri yanlış yapmış demekki

Şahsen bende beğeniyorum kendisini ama bana göre bu lig dışında oynayamaz,Bu ligde yeterli bir oyuncu

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Abi herkesin görüşü kendine burda geçen seneyi konuşmuyoruz.
    Takımın golü yoksa o takımın sorunudur,ayrıca 3 maç oynadı ve atamadı birşeyleri doğru yaptığı gibi o oynadığı 3 maçta'da birşeyleri yanlış yapmış demekki

Şahsen bende beğeniyorum kendisini ama bana göre bu lig dışında oynayamaz,Bu ligde yeterli bir oyuncu
    Görkem görüş tabiki kişiseldir buna lafım yok.Ancak her oyuncuyu dönemsel eleştireceksek o zaman geçmiş istatistikleri silelim tamamen.Ronaldo,Barcelona maçlarında kötü diye yıldızlığından birşey kaybediyor mu?Yada Messi Arjantine ile kötü diye dünya ondan söz etmiyecek mi?Yada ülkemizden bahsedersek Alex bu yıl kötü diye geçmiş yıllardaki yaptıklarını saymayalım mı.?

Bu ligin yada başka ligin adamı olduğunu izlemeden karar vermek hakıslzık olur.Burak gider Avrupada oynayamaz deriz ki evet bu adam yalnızca Türkiye liginin adamıdır.

Ben hiç sevmem ama adama saygı duyarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Görkem görüş tabiki kişiseldir buna lafım yok.Ancak her oyuncuyu dönemsel eleştireceksek o zaman geçmiş istatistikleri silelim tamamen.Ronaldo,Barcelona maçlarında kötü diye yıldızlığından birşey kaybediyor mu?Yada Messi Arjantine ile kötü diye dünya ondan söz etmiyecek mi?Yada ülkemizden bahsedersek Alex bu yıl kötü diye geçmiş yıllardaki yaptıklarını saymayalım mı.?

Bu ligin yada başka ligin adamı olduğunu izlemeden karar vermek hakıslzık olur.Burak gider Avrupada oynayamaz deriz ki evet bu adam yalnızca Türkiye liginin adamıdır.

Ben hiç sevmem ama adama saygı duyarım.
    Ben silip atmadım ki sadece genel olarak konuştum bu adam hakkında bana göre bu adam forvet değil kanattır.Yani Burak'ta daha çok taktiğe bağlı kalacak bir oyunu yok sal onu nerde oynarsa oynasın ki bunu güzel yapıyor.Ama benim söylemek istediğim bu adam çok abartılıyor Türkiyede forvet zaten yok ve elde olan bir Burak var ama bana göre Burak avrupada iş yapmaz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Ben silip atmadım ki sadece genel olarak konuştum bu adam hakkında bana göre bu adam forvet değil kanattır.Yani Burak'ta daha çok taktiğe bağlı kalacak bir oyunu yok sal onu nerde oynarsa oynasın ki bunu güzel yapıyor.Ama benim söylemek istediğim bu adam çok abartılıyor Türkiyede forvet zaten yok ve elde olan bir Burak var ama bana göre Burak avrupada iş yapmaz.
    Silip atmadım diyorsun ben geçen yıl attıya 3 İstanbul takımına diyorum geçen yılı değil bu yılı konuşuyoruz diyorsun bir karar ver önce neden bahsettiğimize.

Abartma konusuna bende katılıyorum.

Mesaj Yetkileri