-
Beşiktaş - Trabzonspor | STSL 1. Hafta
-
Sezonun ilk Beşiktaş maçının ilk yorumu benden gelsin. Umarım güzel, net bir galibiyetle başlarız sezona.
-
Haci abi Besiktas tarafindan 8 tane bilet talep etmis.
Sezonun ilk maci herzaman zordur. Biz Besiktasa nazaran daha haziriz, 4 resmi mac yapmisligimiz var. Besiktasada sansimiz tutuyor neden olmasin diyecegim.
Hocanin gecen sezonun kadrosunu oynatmayi birakmasi lazim, hic geregi yok.
-
Henrique gol atar Beşiktaş 2-1 kazanır :)
Yazın olan olaylardan dolayı Çarşı' nın yanındayız. Başarılar
-
1-0 Beşiktaş alır gol duran top Atiba.
-
Beşiktaş'ımın alacağını düşünüyorum ama hazır bir Trabzonspor var, beraberlik ve Trabzonspor galibiyetleri sürpriz olmaz.
-
Şu Atiba, Giunti etkisi yapsa ne güzel olur...
-
Az gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Ligin ilk maçlarında skor ve futbol pek kestirilemez; ama ben 2 takımın da kontrollü bir oyun yapısıyla sahada bulunacağına inanıyorum. Gol yollarında sıkıntımız var; fakat defansta geçen seneye göre çok daha iyiyiz. 1-0 olsun, bizim olsun diyebileceğim bir maç. Başarılar Beşiktaş'ım.
Adettendir:
Tolga
Serdar - Sivok - Franco (Escude) - Ersan
Veli (Oğuzhan) - Atiba
G.Töre (Dentinho) - Fernandes - Olcay
Pektemek
Vira bismillah!
http://o1308.hizliresim.com/1d/h/rjq2h.gif
-
ilk maclar heleki bu bir derbi maci kontrollu bir mac olur berabere biter
-
Beşiktaş rahat kazanacak içimden gelen bu :)
-
Vira bismillah diyelim güzel bir başlangıç yapalım inşallah. Şölen havasında geçecek maç , taraftar müthiş olacak. Onların da desteğiyle alırız maçı.
-
Quote:
Originally Posted by
footballer33
Az gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Ligin ilk maçlarında skor ve futbol pek kestirilemez; ama ben 2 takımın da kontrollü bir oyun yapısıyla sahada bulunacağına inanıyorum. Gol yollarında sıkıntımız var; fakat defansta geçen seneye göre çok daha iyiyiz. 1-0 olsun, bizim olsun diyebileceğim bir maç. Başarılar Beşiktaş'ım.
Adettendir:
Tolga
Serdar - Sivok - Franco (Escude) - Ersan
Veli (Oğuzhan) - Atiba
G.Töre (Dentinho) - Fernandes - Olcay
Pektemek
Vira bismillah!
http://o1308.hizliresim.com/1d/h/rjq2h.gif
Olcay yerine direk Dentinho daha sağlam olur gibi.
-
Quote:
Originally Posted by
Bordo61Mavi
Haci abi Besiktas tarafindan 8 tane bilet talep etmis.
Sezonun ilk maci herzaman zordur. Biz Besiktasa nazaran daha haziriz, 4 resmi mac yapmisligimiz var. Besiktasada sansimiz tutuyor neden olmasin diyecegim.
Hocanin gecen sezonun kadrosunu oynatmayi birakmasi lazim, hic geregi yok.
abi ikidir takılıyorum sana ama yine katılmıyorum. İlk kez şu ülkede dogru iş yapan bir hoca çıktı onu da böyle eleştirme bence. Çok dogru yapıyor. Dunyanın her yerinde bu böyledir önce birbirini bilen alışkın oyuncularla oynarsın sonra yavastan yeni transferlerini ya da gencleri monte edersin. Fmde bile bu böyle yaa.
-
Trabzonspor,Beşiktaş'a göre daha hazır durumda bence ancak maçın favorisi Beşiktaş,beraberlik veya beşiktaş galibiyeti bekliyorum
-
-----------------Tolga----------------
Serdar---Sivok---Franco---Ersan
--------Oğuzhan------Atiba--------
Töre-------Fernandes------Olcay
-------------Pektemek--------------
-
Bjk - ts maci icin suan 35.000 bilet satildi..
-
Quote:
Originally Posted by
Ralf
Bjk - ts maci icin suan 35.000 bilet satildi..
Bu bilgiyi nereden buldun? Ben araştırdım da hiçbir kaynak da bulamadım.:icon_frown:
-
Maç Tayyip Stadyumu'nda ise 35.000 imkansız ama Olimpiyatta ise olabilir. Sezonun ilk maçı çünkü. Birde kaynak belirtseniz iyi olur bu tür bilgilerde.
-
Derbi ya,Olimpiyat'ta oynanıyor,35.000 gayet olağan bir rakam.Daha fazla da seyirci gelir,malum tatil,sezon açılışı.
-
Yarın saat 16:00'da Olimpiyata metro seferleri başlayacakmış.
-
Oynarsa eğer DENTİNHO diyorum başka birşey demiyorum. Bu yıl herkes izlesin bu kavruk çocuğu :) Futbol bilgisi süper ligden ibaret olan yorumcular , adamlar Dentinho kim diyor ama şu ülkede en iyi fırsatçı golcü bu adam , Drogba falan diye gelmeyin lütfen bahsettiğim konu poacher yani.
-
-
Haber sitelerinin 11'lerinde Pedro Franco yerine Escude oynayacak yazıyor. Geçen sene gördük Escude'yi 30'u aşkın adam 3-4 ayda üstüne ne katmış olabilir ki!!
-
Quote:
Originally Posted by
manager725
Haber sitelerinin 11'lerinde Pedro Franco yerine Escude oynayacak yazıyor. Geçen sene gördük Escude'yi 30'u aşkın adam 3-4 ayda üstüne ne katmış olabilir ki!!
Umarım öyle bir hata yapmaz Bilic.
Bu arada Ahmet'e katılıyorum. Olcay geçen senenin rehavetini atamamış heralde üstünden hazırlık maçlarında gram oyun oynamadı. Dentinho'ya ilk 11'de şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum bolca.
-
Ben hala Olcay'ın Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığını düşünüyorum. Adamda teknik yok, bitiricilik yok bişey yok ama geçen sene okadar golü nasıl attı anlamış değilim.
-
Rize maçında iyi oynadı Olcay. Direkten dönen bir şutu var. Ayrıca maçın en önemli pozisyonlarından bir olan Fernandes'in kaçırdığı pozisyonda ara pası atan isim de Olcay. Pozisyona giriyor, ara pas atıyor, şut çekiyor, çok koşuyor ve en önemlisi gol atıyor. Açıkçası yıllardır Beşiktaş'ta bir kanat oyuncusunun vermediği katkıyı verdi Olcay geçen sene. Bence kötü yorum yapmak haksızlık olur.
-
Quote:
Originally Posted by
anil luque
Umarım öyle bir hata yapmaz Bilic.
Bu arada Ahmet'e katılıyorum. Olcay geçen senenin rehavetini atamamış heralde üstünden hazırlık maçlarında gram oyun oynamadı. Dentinho'ya ilk 11'de şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum bolca.
Her hocanın bir takıntısı olur mutlaka, oynattıkları ya da oynatmadıkları ile. Bilic'in takıntısı da, Escude olacak sanırım. Umarım, pahalıya patlamaz bize bu tercih.
Bu arada 20 kişilik maç kadrosuna, 7 yabancı alınmış. Bize kalsa, Escude tribüne giderdi; ama Bilic, Franco'yu ya da Dentinho'yu yollayacak bence tribüne.
-
Quote:
Originally Posted by
footballer33
Her hocanın bir takıntısı olur mutlaka, oynattıkları ya da oynatmadıkları ile. Bilic'in takıntısı da, Escude olacak sanırım. Umarım, pahalıya patlamaz bize bu tercih.
Bu arada 20 kişilik maç kadrosuna, 7 yabancı alınmış. Bize kalsa, Escude tribüne giderdi; ama Bilic, Franco'yu ya da Dentinho'yu yollayacak bence tribüne.
Daha belli olmadı kadrolar. Belli olsa TFF yayınlar hemen haber sitelerine de düşer zaten. Bir de maç kadrosu 18'e 6 olacak, 20'ye 7 yazmışsın.
-
Quote:
Originally Posted by
manager725
Rize maçında iyi oynadı Olcay. Direkten dönen bir şutu var. Ayrıca maçın en önemli pozisyonlarından bir olan Fernandes'in kaçırdığı pozisyonda ara pası atan isim de Olcay. Pozisyona giriyor, ara pas atıyor, şut çekiyor, çok koşuyor ve en önemlisi gol atıyor. Açıkçası yıllardır Beşiktaş'ta bir kanat oyuncusunun vermediği katkıyı verdi Olcay geçen sene. Bence kötü yorum yapmak haksızlık olur.
Bu sezonda attığı gollerin devamı gelirse, oyunda etkili olursa işte ozaman kabullenirim o çocukta bişeyler olduğunu.
-
Quote:
Originally Posted by
manager725
Daha belli olmadı kadrolar. Belli olsa TFF yayınlar hemen haber sitelerine de düşer zaten. Bir de maç kadrosu 18'e 6 olacak, 20'ye 7 yazmışsın.
Maç kadrosunda 20 futbolcu bulunuyor ve bunlardan 2'si tribüne gönderilip 18 kişilik esame listesi belli olacak böylece. Anlatamadım galiba!
-
Tolga
Serdar - Sivok - Escude - Ersan
Veli - Atiba
Oğuzhan - Fernandes - Olcay
Almeida
Maç kadromuz bu şekildeymiş. Umarım doğru değildir. Franco'nun tribüne çıkması, çok yanlış bir karar olur. Ayrıca forvette Pektemek oynatılmalı bence.
-
Bence Escude ile başlamak daha iyi zira geçen sene sonuna doğru harika bir performans ortaya koymuştu. Hem o performansı devam ettirmek adına, hem büyük maç tecrübesi adına hem de Franco'nun takımı trübünden bir görmesi adına daha olumlu olur görüşündeyim. Tedirginlik yaşamamız gereken yer burası olduğunu düşünmüyorum, asıl sıkıntı ileri dörtlünün ne derece verimli olacağı... Almeida kendine gelmiştir umarım.
-
Escude yi oynatıp Franco yu oynatmamak saçmalık olur.Oğuzhan bu sene sağ açık oynarsa adam biter.Bari Olcay ı sağ açık Veliyi sol açık oynat
-
Quote:
Originally Posted by
Ralf
Bence Escude ile başlamak daha iyi zira geçen sene sonuna doğru harika bir performans ortaya koymuştu. Hem o performansı devam ettirmek adına, hem büyük maç tecrübesi adına hem de Franco'nun takımı trübünden bir görmesi adına daha olumlu olur görüşündeyim. Tedirginlik yaşamamız gereken yer burası olduğunu düşünmüyorum, asıl sıkıntı ileri dörtlünün ne derece verimli olacağı... Almeida kendine gelmiştir umarım.
Şimdi bu açıdan bakıncada doğru.Ben de emin olamadım ama Franco iyi bir oyuncu.
-
Escude deyince aklıma geçen seneki Bursa maçındaki performansı geliyor. Pinto resmen arkaya atılan toplarda 2 metre önceden başlıyormuş gibiydi. Henrique de hızlı bir oyuncu. Darma duman olur defans Escude yüzünden. Maç da kaybedilirse Bilic daha ilk haftadan eletirilmeye başlanır.
Ayrıca geçen sene defans iyi değildi diyorlar 2.5 Milyon Euro'ya defansa yeni adam alıyoruz ama tribünde.
-
Quote:
Originally Posted by
manager725
Escude deyince aklıma geçen seneki Bursa maçındaki performansı geliyor. Pinto resmen arkaya atılan toplarda 2 metre önceden başlıyormuş gibiydi. Henrique de hızlı bir oyuncu. Darma duman olur defans Escude yüzünden. Maç da kaybedilirse Bilic daha ilk haftadan eletirilmeye başlanır.
Ayrıca geçen sene defans iyi değildi diyorlar 2.5 Milyon Euro'ya defansa yeni adam alıyoruz ama tribünde.
Ne alakası var? Birisi emekli olmak üzere olan bir adam diğeri ise genç bir yıldız. Ozaman neden Barcelona gibi takımlar gençlere yatırım yapıyor?
-
Quote:
Originally Posted by
Ralf
Ne alakası var? Birisi emekli olmak üzere olan bir adam diğeri ise genç bir yıldız. Ozaman neden Barcelona gibi takımlar gençlere yatırım yapıyor?
Bu çıkışını anlamadım.Valla ben Franco'nun oynamasını istiyorum. Escude'nin geçen seneki maçları ortada. Franco ise yeni. Ayrıca hazırlık kampında adını daha çok duyduk.
-
Quote:
Originally Posted by
manager725
Bu çıkışını anlamadım.Valla ben Franco'nun oynamasını istiyorum. Escude'nin geçen seneki maçları ortada. Franco ise yeni. Ayrıca hazırlık kampında adını daha çok duyduk.
Çıkış yapmadımki :)
Ayrıca tabiki Franco'nun oynamasını isteyebilirsin ki bende çok istiyorum. Ama bu maçta Escude'nin oynamasını daha doğru buluyorum. Ne alakası var dememin sebebi ise mantığın yanlış geldi bana. "Neden genç oyuncuya para verildi" demen.
-
Ben de Franco'nun oynamasından yanayım. Zaten kontenjan sıkıntısı da varken Escude'nin takımda neden kaldığını anlamadım. Sanırım, Bilic ona güveniyor ve performansından memnun. Ayrıca, Dentinho bile oynasa olur; ama Almeida lütfen 11'de başlamasın şu maçta ya!
-
Quote:
Originally Posted by
Ralf
Çıkış yapmadımki :)
Ayrıca tabiki Franco'nun oynamasını isteyebilirsin ki bende çok istiyorum. Ama bu maçta Escude'nin oynamasını daha doğru buluyorum. Ne alakası var dememin sebebi ise mantığın yanlış geldi bana. "Neden genç oyuncuya para verildi" demen.
Neden genç oyuncuya para verildi demedim ki. Önder Özen 2.5 Milyon Euro'ya Kolombiya'dan genç oyuncu getiriyorsa kesinlikle Escude'den iyidir ve bu tür maçlarda oynamalı demek istedim.:)