Tolga
Serdar - Sivok - Escude - Ersan
Veli - Atiba
Oğuzhan - Fernandes - Olcay
Almeida
Maç kadromuz bu şekildeymiş. Umarım doğru değildir. Franco'nun tribüne çıkması, çok yanlış bir karar olur. Ayrıca forvette Pektemek oynatılmalı bence.
Tolga
Serdar - Sivok - Escude - Ersan
Veli - Atiba
Oğuzhan - Fernandes - Olcay
Almeida
Maç kadromuz bu şekildeymiş. Umarım doğru değildir. Franco'nun tribüne çıkması, çok yanlış bir karar olur. Ayrıca forvette Pektemek oynatılmalı bence.
Bence Escude ile başlamak daha iyi zira geçen sene sonuna doğru harika bir performans ortaya koymuştu. Hem o performansı devam ettirmek adına, hem büyük maç tecrübesi adına hem de Franco'nun takımı trübünden bir görmesi adına daha olumlu olur görüşündeyim. Tedirginlik yaşamamız gereken yer burası olduğunu düşünmüyorum, asıl sıkıntı ileri dörtlünün ne derece verimli olacağı... Almeida kendine gelmiştir umarım.
FM Gazetesi
Escude yi oynatıp Franco yu oynatmamak saçmalık olur.Oğuzhan bu sene sağ açık oynarsa adam biter.Bari Olcay ı sağ açık Veliyi sol açık oynat
Escude deyince aklıma geçen seneki Bursa maçındaki performansı geliyor. Pinto resmen arkaya atılan toplarda 2 metre önceden başlıyormuş gibiydi. Henrique de hızlı bir oyuncu. Darma duman olur defans Escude yüzünden. Maç da kaybedilirse Bilic daha ilk haftadan eletirilmeye başlanır.
Ayrıca geçen sene defans iyi değildi diyorlar 2.5 Milyon Euro'ya defansa yeni adam alıyoruz ama tribünde.
Ben de Franco'nun oynamasından yanayım. Zaten kontenjan sıkıntısı da varken Escude'nin takımda neden kaldığını anlamadım. Sanırım, Bilic ona güveniyor ve performansından memnun. Ayrıca, Dentinho bile oynasa olur; ama Almeida lütfen 11'de başlamasın şu maçta ya!
Oynar oynarTartışılması gereken son konu bu dostum emin ol. Bizim asıl düşünmemiz gereken ileri taraf. Bu sene defans oturur illaki. Alternatif çoğaldı kulübemizde adamda var ancak ben hala takıma güvenemiyorum. Sadece kulübe doldu. Hiç umutlu değilim bu sene için. Forvet lazım bize, sol bek lazım bize, (bana kalırsa)sol ve sağda oynayabilen bir açık lazım bize. Asıl bunları düşünmek lazım.
FM Gazetesi
En acil transfer şu an için sol bek. İkincisi Almeida'nın satılması ve yerine bir forvet alınması. Üçüncüsü de Fernandes'in kontratının uzatılması. Bu üçü yapılırsa iddiamız daha da artar. Kanat oyuncusu için artık geç kalındığını düşünüyorum.
Almeida yerine Pektemek oynasın yabancı sol bek alınsın.
Pektemek oynayacak deniyor. Almeida'nın sakatlığıyla ilgili bir problem varmış. Kesin değil tabi.
FM Gazetesi
kadroya gel
Beşiktaş XI: Tolga Zengin, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Dentinho, Fernandes, Veli, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Eneramo.
FM Gazetesi
BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ
Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Tomas Sivok, Ersan Adem Gülüm, Atiba Hutchinson, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Manuel Fernandes, Dentinho, Mustafa Pektemek.
TRABZONSPOR'UN İLK 11'İ
Onur, Zeki Yavru, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Malouda, Aykut Akgün, Volkan Şen, Colman, Alanzinho, Olcan ve Henrique.
Trabzon kanatlardan etkili gelebilir. Serdar ve Ersan bölgelerine göre ağır oyuncular ve ikisi de gerçek bek değil.
Steam ID: fotosuki
escudeyi ispanyada bence hic izlememissiniz kesinlikle iyi defans ha burda iyi gitmiyor alisamamistir uyum sorunu vardir ornek bizim riera gibi ilk senesinde oda iyi degildi bence escudeyi birde bu yil izliyelim..
tekrar maca gelirsek berabere biter dusuncesindeyim 1-1...
yanlış bakmışım ben Eneramo değilmiş. İsabet oldu.
FM Gazetesi
En az 3 hafta Eneramo yazamayız kadroya.![]()
Steam ID: fotosuki
Beşiktaş'ın gol sorunu var gol atamıyor. Bence bu maç banko berabere biter
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
trabzon daha istekli arzulu su ana kadar
Hazırlık maçlarını izledin mi çok merak ediyorumPatates tarlalarında oynadık hep. Kameradan maç izlemedim.
FM Gazetesi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern