http://www.uefa.com/ml/images/uefacup/header.jpg
http://www.uefa.com/ml/images/logos/50X50/50067.gifhttp://www.uefa.com/ml/images/logos/50X50/52824.gif
Stad: Ali Sami Yen
Saat: 21:30
Tarih: 4 Ekim Perşembe
Yayın: D-Smart
Printable View
http://www.uefa.com/ml/images/uefacup/header.jpg
http://www.uefa.com/ml/images/logos/50X50/50067.gifhttp://www.uefa.com/ml/images/logos/50X50/52824.gif
Stad: Ali Sami Yen
Saat: 21:30
Tarih: 4 Ekim Perşembe
Yayın: D-Smart
Galatasaray kontrollü bir şekilde maça başlayıp maçın başında bir gol bulursa turu rahat geçer.Ama yinede bu maça kesin gözüyle bakmamak gerekiyor.
bir gol yersek işimiz çok zor olcak kontrollu başlayıp golu bulmalıyız
Maçı ATV mi verecek yine?
Herşey olabilir bu maçta çok dengesiz bir maç çünkü Galatasaray asılırsa alır bu maçı ama Sion'un kolay kolay vericeğini zannetmiyorum...
BuseFer Alırız bence.Busfer almak zorundayız bence.
Gs Maçı alır..ve gruplara kalır..;;)
Galatasaray bilincli oynarsa cok rahat yener Sionu.
Herşey olabilir.Kolay maç olmayacağı kesin..
Sion sürpriz yapar.Avrupalı hakemler her şeye penaltı çalmıyorlar çünkü...
Avrupa'lı hakemde olsa, Türk hakemde olsa tur bizimdir. Şerefimizle oynayıp Hakkımızla turu geçeceğiz..
Galatasaray en az 3 atar.Ama kaç yeriz bilemiyorum.Çünkü rakibimizin defansı ne kadar çürükse hücumuda o kadar iyi...
Maci kazanacagiz ! Gruplara kalacagiz.
Biliyoruz,bu bazilarini üzecek,bu da bize zevk verecek :0:
maç d-smart ta dostum.İç saha maçların hepsi d-smartta:)
GS 1-0 kazanır.;)
Yahu sen neden üzerine aliniyorsun ?Bi bak ilk mesajlara,ne demisler bir gör.Ondan sonra benim yorumuma bak.
Ben Avrupada Türk takimlarini desteklerim.Fenerbahce kazandiginda gurur duyarim,ayni sey Bjk icin de gecerli.Bunu yaptigim yorumlarla belli ederim.
Ama yok,sen Avrupada Türk takimlarini desteklemiyorsan bilemem...
Hakan ve Lincoln 3 gol atar, artık 5 mi olur bilmiyorum? En kötü ihtimal 1 farkla Galatasaray'ın kazanması. Beraberlik mucize olur. Turu Galatasaray rahat geçer.
Galatasaray'a 1-0'lık skor yetiyor. Ama G.Saray bu skor için maça çıkarsa ne yazıkki elenir. G.Saray tananeb üç farklı öne geçmeye çalışsın. Çünkü eğer ilk otuz dakika içinde iki veya üç gol atarlarsa(tabii yemeden) maçın geri kalanı şova döner.
burdaki yorumlar cok garip geliyor.. maci tahminimce rahat aliriz ilk 15 dakikada 1 gol bulursak fark olur
Sion un defansı iyi değil Galatasaray kazanır turu atlar bence... Bir sürpriz yaşanmaz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşinize gelnice siz (Bursaspor için) koca sezon oynamayın sonra beşiktaşa bahane bulun diyorsunuz ya aynı şey sizin içinde geçerli siz koca maç oynamayın sonra hakeme bahane bulun.Burası Avrupa kupası bölümü desteklemiyorsan bile moral bozma.Ben hasta Bursasporluyum ama Avrupada Cimbomlu Fenerli Beşiktaşlı olurum çılgınlar gibi bağarırım kendimi aşırı kaptırırım çünkü orası fenerlinin cimbomlunun değil türkiyenindir.
Maç hakkındaki düşüncelerimse.Eğer Galatasaray 20 dakka disiplinli oynasın zaten 2-0 öne geçer sonrası önemli değil zaten oyun şova döner....
Ben de avrupada Türk takımlarını desteklerim tabi ki de.Diğer avrupa kupası maçlarında her zaman Türk tkaımlarını destekledim.İnter galibiyetinden sonra sevindim,Sion yenilgisinden sonra üzüldüm.Hiç bir tane olumsuz mesaj atmadım.Ama insan bir yerde doluyor.Marsilya maçından sonra yazılanları ve şimdiki Porto konusunda yazılanları oku beni anlarsın.Birisi de Başarılar Beşiktaş dese ya da Beşiktaşımız diyebilse bunlar olmayacak ama artık kısasa kısas!...
Gerets, Tromso faciasından sonra 2.maç, hatalarını devam ettirmişti. Kalli, 1.Sion faciasından sonra hatalarını devam ettirmezse bu maçı çok rahat alırız. Kalbimiz Cimbom'la. ;;)
Bence maç farklı bitecek ve GS turu geçecek
Herşey olabilir. Sion sürpriz yapabilir ya da galatasaray alabilir.
Aslanlar gibi oynayacağız ve gruplara kalacağız....
Maça iyi başlarsak 2 golde bulursak rahat bir maç geçiririz. Ama kötü başlayıpta birde üstüne şanssız bir gol yersek o zaman işimiz zor.
Ya kazanıcaz Ya kazanıcaz.!
Tromso macından öncede aynı hava vardı yenemessek üLkeyi terk ederiz denmişti.amacım poLemik değiL rehavetten uzak oLması gerektiğini vurguLamak.
bi fenerLi oLarak Gs nin Uefada iyi işLer yapması cani gönüLden istiyorum İnş sion u ne oLursa oLsun küçümsemeden sahaya çıkarLarda kaLırLar grupLara..
Gebzeli arkadaşım haklı.Bende GS'nin kazanmasından ve fark atmasından yanayım Beşiktaşlı olmama rağmen ama GS rehavetten uzak durmalı.İlk maçta Kalli açıklama yapmıştı rakibi küçümsedik o yüzden kaybettik diye.Ama bu maçın dönüşü yok.GS bence rahat kazanacaktır.
İlk 15dk da gol gelirse fark atarız...
Galatasaray gol yemeden turu geçecektir..
Galatasaray’ın önümüzdeki perşembe günü UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında konuk edeceği FC Sion’da inanılmaz bir paranoyak hava hüküm sürüyor. İsviçre ekibinin başkanı Christian Constantin, sarı kırmızılıların turu geçmek için her türlü pisliğe başvuracağını, ancak kendilerinin de buna karşı önlemler aldıklarını söyledi.
İsviçre’nin saygın gazetelerinden Le Matin’e konuşan başkan Constantin, geçmiş yıllarda oynanan Galatasaray-Neuchatel Xamax ve Türkiye-İsviçre maçlarında yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Biz milli takımımıza İstanbul’da neler yapıldığını unutmuş değiliz. Neuchatel’in yıllar önce Ali Sami Yen Stadı’nda yaşadıklarını da unutmadık. Bizi İstanbul’da ne gibi zorlukların beklediğini gayet iyi biliyoruz. Daha kura çekiminde Galatasaray ile eşleştiğimiz de Galatasaraylılar’ın bize aşağılayıcı gözle baktıklarını gördük" dedi.
10 koruma ile gelecekler
Galatasaray’ın turu atlamak için her türlü organize hareketi yapacağını öne süren FC Sion Başkanı Christian Constantin, sözlerine şöyle devam etti: "Ben saf birisi değilim. Türkiye’de karşılaşabileceğimiz olaylar için önlemlerimi aldım. 10 kişilik özel koruma ekibi tuttum. Korumalar İstanbul’da her an yanımızda olacak. Havalimanında gümrük işlemlerinde sorun yaşamamak için İsviçre Büyükelçiliği ile şimdiden temas kurduk. Bizim bu tutumumuzu paranoya olarak değerlendirenler çıkabilir. Ama kesinlikle öyle değil. Daha önce yaşanan olaylar bu şüphelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koyuyor. Şunu da açıkça söylemek isterim ki, şayet oyuncularıma sahada herhangi bir şey atılırsa hiç tereddüt etmeden takımı sahadan çekerim. Bunda son derece kararlıyım" dedi. Constantin, Galatasaray maçı için aldıkları diğer tedbirleri şöyle sıraladı:
Gaz dedektörü ile kontrol
1 Zehirlenme olasılığına karşı İsviçre’den gaz dedektörü getirilecek. Dedektörlerle maçtan önce soyunma odasında gaz kontrolü yapılacak.
Yiyecekler İsviçre’den
2 Yine zehirlenme olasılığı göz önünde bulundurularak FC Sion’un bütün yiyecek ve içecekleri İsviçre’den getirilecek. Futbolcular otelde su dahi içmeyecek.
Özel aşçı getirilecek
3 FC Sion kafilesinin yemeklerini İsviçre’den getirilecek özel aşçı pişirecek. Otel restaurantının hazırladığı hiçbir şey tüketilmeyecek.
Otelin iki katı kapatılacak
4 İsviçre ekibinin İstanbul’da konaklayacağı otelin en üst iki katındaki tüm odalar tamamen FC Sion takımına ait olacak. Bu katlara yabancıların girmesine izin verilmeyecek.
UEFA’ya, "Bizi koruyun" denildi
5 UEFA ile temas kurularak, geçmiş yıllardaki Galatasaray-Neuchatel Xamax ve Türkiye-İsviçre maçlarında çıkan olaylar hatırlatılıp özel önlem alınması istendi.
Olay çıkarsa çekilecekler
6 FC Sion takımı sahaya taş, çakmak, meşale gibi yabancı maddeler atıldığı taktirde hiç tereddüt etmeden sahadan çekilecek.
Neler olmuştu?
G.Saray, 9 Kasım 1988’de Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan karşılaşmada Neuchatel’i 5-0 yendi. Ancak, maç sırasında yardımcı hakem Jean Desseart’a ve yedek futbolcularına bozuk para atılmasını bahane eden İsviçre ekibi, UEFA’ya başvurdu.
16 Kasım 2005’te Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapılan Türkiye-İsviçre A milli maçından futbolcularımızdan Alpay Özalan, Emre Belözoğlu ve antrenör Mehmet Özdilek, rakiplerine saldırdı. İsviçreliler de sert karşılık verince iki takımın oyuncuları arasında soyunma odası koridorunda kavga çıktı.
Adamlar Blater'in (Fifa Başkanı) koruması altında. İstedikleri baskıyı yapabiliyorlar.
Ama bizim taraftarlarımızın da bu maçta çok dikkatli olması gerekir şayet saha içinde ve dışında çıkacak olaylar başımızın çok ağrımasına sebep olabilir.
Alayına gideriz..
"İstanbul?da sahaya en ufak bir şey atılırsa takımı çekerim. G.Saray tur için her türlü pisliği yapar".
LE MATİN’E KONUŞTU
G.Saray’ın perşembe günü UEFA 1. tur rövanş maçında konuk edeceği Sion’da inanılmaz bir paranoya var. İsviçre ekibinin başkanı Constantin, sarı kırmızılıların turu geçmek için her türlü pisliğe başvuracağını, ancak kendilerinin de buna karşı önlemler aldıklarını söyledi. İsviçre’nin Le Matin gazetesine
konuşan Constantin, özetle şunları söyledi:
GAZ KONTROLÜ!
"Maçta sahaya bir şey atılırsa takımı hemen çekeceğim. Zehirlenmeye karşı yemeklerimizi İsviçre’den götüreceğiz. Otelde su bile içmeyeceğiz. Soyunma odasında gaz kontrolü yapacağız. UEFA’ya ’bizi koruyun’ dedik. Otelin iki katını kapatacağız. Oraya yabancı kimse giremeyecek. İsviçre konsolosluğu da önlemlerini alacak. Bu söylediklerim abartı değil."
adamlar cidden çıldırmış bizi kışkırtmak için yapıolar oyuna gelmielim getirtmeyelim saha atan birisini görürseniz lütfen engel olun çünkü hermaç durşunda biz daha cok zarar görürüz !!!!!!
Bu siona fark atmamız lazım.......Ve hala sionu tutan arkadaslar var...
Bunlara en az 5 tane atmak farz oldu.Baskanlari iyice paranoyak.Manyagin teki.Bunlari rezil etmeliyiz,baska caresi yok !
Maçı trübünden izleyecek arkadaşların dikkatli olmaları lazım. Bizi zor bir konuma sokmalılar çünkü bu açıklamalardan sonra avrupalının gözü pür dikkat bu maçta olacak...
ALİ SAMİ YEN'DE Sion'un üzerine Si F ON'u çekiceğiz. Havalanmışlar iyice...:0: