1 ile 30 arası toplam 252 sonuç

Konu: Galatasaray - FC Sion | UEFA Kupası 3.Ön Eleme - 2.Maç

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Sion sürpriz yapar.Avrupalı hakemler her şeye penaltı çalmıyorlar çünkü...
    İşinize gelnice siz (Bursaspor için) koca sezon oynamayın sonra beşiktaşa bahane bulun diyorsunuz ya aynı şey sizin içinde geçerli siz koca maç oynamayın sonra hakeme bahane bulun.Burası Avrupa kupası bölümü desteklemiyorsan bile moral bozma.Ben hasta Bursasporluyum ama Avrupada Cimbomlu Fenerli Beşiktaşlı olurum çılgınlar gibi bağarırım kendimi aşırı kaptırırım çünkü orası fenerlinin cimbomlunun değil türkiyenindir.
    Maç hakkındaki düşüncelerimse.Eğer Galatasaray 20 dakka disiplinli oynasın zaten 2-0 öne geçer sonrası önemli değil zaten oyun şova döner....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

İşinize gelnice siz (Bursaspor için) koca sezon oynamayın sonra beşiktaşa bahane bulun diyorsunuz ya aynı şey sizin içinde geçerli siz koca maç oynamayın sonra hakeme bahane bulun.Burası Avrupa kupası bölümü desteklemiyorsan bile moral bozma.Ben hasta Bursasporluyum ama Avrupada Cimbomlu Fenerli Beşiktaşlı olurum çılgınlar gibi bağarırım kendimi aşırı kaptırırım çünkü orası fenerlinin cimbomlunun değil türkiyenindir.
    Maç hakkındaki düşüncelerimse.Eğer Galatasaray 20 dakka disiplinli oynasın zaten 2-0 öne geçer sonrası önemli değil zaten oyun şova döner....
    Ben de avrupada Türk takımlarını desteklerim tabi ki de.Diğer avrupa kupası maçlarında her zaman Türk tkaımlarını destekledim.İnter galibiyetinden sonra sevindim,Sion yenilgisinden sonra üzüldüm.Hiç bir tane olumsuz mesaj atmadım.Ama insan bir yerde doluyor.Marsilya maçından sonra yazılanları ve şimdiki Porto konusunda yazılanları oku beni anlarsın.Birisi de Başarılar Beşiktaş dese ya da Beşiktaşımız diyebilse bunlar olmayacak ama artık kısasa kısas!...

Mesaj Yetkileri