Fikirlerim burada
Ömer abi sakıncası yoksa arka sayfanın sonunda kalan Arda sorum için ne düşündüğünü öğrenebilir miyim?
Türk oyuncuların world reputation'ları için özel durumlar haricinde bir standart varmı? CA'dan 30 eksik,40 eksik,vs.. gibi.Özellikle 3 büyüklerin oyuncularının bu konuda biraz daha yüksek seviyede olması gerekir.(avrupa kupaları ve milli takımlarda daha cok oynadıkları ve gözönünde oldukları aşikar)
geçen gün servetin bir röpörtajını dinledim çok çar***ı mesajlar verdi.
dedilerki gelecek için düşüncelerin neler avrupada oynamak istiyorum dedi ama kulubume para kazandırmak istiyorum vs vs diyede geveledi
ne zaman gitmek istersiniz diye sordular aslında şu anda gitmeyi çok isterim çünkü yaşım geçicek vs dedi
yani bi nevi git deseler yarın giderim diyor
bu özellik daha büyük kulupte oynama arzusu ambition muydu neydi o kişilik özelliğini yüksek tutmak lazım
bide mesela oyunda servet için daha büyük bir kulup istiyor bu takımda yapabileceklerinin hepsini yaptığına inanıyor vs vs şeyler çıkarsa daha gerçekçi olur
sonra servet bi ara dediki ben çok çalışkan bir futbolcuyum yeterki sakat olmayayım sürekli oynatıldığım sürece kimseyi formamı kaptırmam
ve dediki şimdiye kadar sürekli oynadığım hiç bir takımda başarısız olmadım örn göztepe denizli sivas galatasaray
bu azim çalışma falan filan etkilemi
sonra dediki BANA GÜVENİLDİĞİNDE bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum servette şu problem var baskı kaldırabilmesi çok kötü 2 eleştiride yıkılıyor adam ve kendine güvendiğinde zidan gibi rulet bile yapıyor
şaka bi yana gerçekten bu lafı çok sarfediyor bana güvensinler bana güvenildiğinde vs vs yani kendini iyi hissetmek zorunda
bunlar nasıl yansır bilmiyorum ama ömer abi biliyordur bilgilerine üstad ...
Fikirlerim burada
Bende birşey sormak istiyorum...
2008 de Emre Belözoğlu favori personellerindeydi Galatasaray'ın.Fakat şimdi hangi Galatasaray'lıya sorarsan sor nerdeyse en sevmediği kişiBu oyuncu Disliked Personel olarak yazılacakmı yoksa hala favori olarakmı kalacak?
Bu çöldeki kutup ayısı tarafından öpülen bathsız bedevi pozisyonu ne zaman düzelecek acaba Galatasaray'ın.
Kewell'i alırız özellikleri düşürülür İngiliz araştırmacısı tarafından
Meira'yı alırız özellikleri düşürülür Alman araştırmacısı tarafından
Özellikle yapıyorlar sanmaya başlayacağım art niyet sahibi olsaydım eğer..
Galatasaray'ın rep'i de biraz yükseltilmeli bana kalırsa,Galatasaray'ın ilerki yıllarda 1988-1989 ve 2000'e kadar yaptığı patlamaların benzerini tekrarlama potansiyeli var..
Bu dediginin gerçekleşme olasılıgı oyunda çok düşük yani Gs'den daha yüksek reputation'da bir takımın servet'i istemesi..2009 için ca'sı ne kadar gelişme gösterdi bilmiyorum ama yine de böyle bişey olacagını sanmıyorum.Dedigin futbolcu Meira yada o seviyesinde biri olursa bu anlamda çok mesajla karşılasıyorsun oyun içinde.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Erhan Senturk'ün 8.0.2deki pozisyonları neydi hatırlamıyorum ama 8.0.1 de FC olması lazım.Erhan birden çok pozisyonda oynayabilen bir futbolcu.Skibbe'nin kampta sag bekte sans vermesine de deginirsek fazla sırıtmadıgını söyleyebiliriz o mevkide de..Versatility (çok yönlülük) özelligi çok düşük olmamalı.
Last edited by Prowler84 : 29.Temmuz.2008 at 14:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
benim dikkatimi emre güngörün uzun toplardaki başarısı çekiyor.geçen sezon izlediğim en az 6-7 maçta emre defanstan rakip defansın arkasına,forvet oyuncularının koşu yoluna çok isabetli paslar atıyor.emrenin tekniği bir çok türk stopere göre daha iyi bence.
-Erhan Senturk'ün teknigi 6 girilmiş. Yükseltme yapılmadıysa ilk fırsatta yapılmalı ve bu deger en az 11-12 olmalı.
-Semih Kaya da solak olarak oyuna yansıtılmalı.
-Genç futbolculardan bazılarının boyları bu sene de boş kalacak büyük ihtimal çünkü bu konuda yeterli kaynak yok.Bir tek Murat Akça'nın 181cm oldugunu biliyordum ama hazırlık kampında gözlemledigim kadarıyla en az 1 santim daha uzamış görünüyor.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1577.php
Daha da birşey demiyorum. İnşallah beklediğimiz gibi bir Arda izleriz oyunda..
Ben de birşey diyemiyorumBu listeyi görünce nutkum tutuldu.Hiç listeyi incelemedin sanırım, direk koydun buraya?Fabregas 25., Acosta 1., Adu 2. , Messi 61.
Gs.org böyle saçma listeleri yayınlayıp komik duruma düşmesin,Arda'nın ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu zaten biliyoruz.Kanıtlamaya çalışmalarına gerek yok...
Ömer abi, gerçekten hiç belli olmuyor alfabetik sıra olduğu haklısın şimdi farkettim.Önce soyisimlerini yazsalardı daha rahat anlaşılabilirdi.Durum böyle olduğunua göre Arda'nın en yetenekli 100 futbolcu arasında gösterilmesi normaldir ki zaten Ömer abi Arda'yı gereken değerine yükselttiğini söylemişti.Bu konuyu bi daha buraya taşımanın da manası yok gibi...
Servetin hızında yükseltilme yapıldı mı ? Gerçekte hızı öyle olsa Galatasaray defansı otoban gibi olurdu.
çok kuru bir yorum olmuş.bu arada gerçekte kaç olması gerekir ki ona göre konuşalım.
defansın en önemli özellikler markaj,zıplama,top kapma,kafa vurma,pozisyon almadır.yavaş diye otoban olmaz bana kalırsa.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hız her mevkide çok etkili ama oyundaki değerler çok düşük değildi 1 ya da 2 puan artış yapıldıysa bişey diyemem.
Last edited by Lionel Andres Messi : 02.Ağustos.2008 at 13:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
semih kaya oyunda zaten solak olarak çıkıyor, gayette gerçekçi bir profile sahip...
puerta kalbimizde...
Alparslan Erdem(Werder Bremen) 3 yıllık anlaşma yapmış Galatasaray'la.
Kaynak: http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1611.php
bence arkadaşın dediği gibi 12 uygun.13-14 bence fazla.ardadan daha hızlı değil servet.