geçen gün servetin bir röpörtajını dinledim çok çar***ı mesajlar verdi.
dedilerki gelecek için düşüncelerin neler avrupada oynamak istiyorum dedi ama kulubume para kazandırmak istiyorum vs vs diyede geveledi
ne zaman gitmek istersiniz diye sordular aslında şu anda gitmeyi çok isterim çünkü yaşım geçicek vs dedi
yani bi nevi git deseler yarın giderim diyor
bu özellik daha büyük kulupte oynama arzusu ambition muydu neydi o kişilik özelliğini yüksek tutmak lazım
bide mesela oyunda servet için daha büyük bir kulup istiyor bu takımda yapabileceklerinin hepsini yaptığına inanıyor vs vs şeyler çıkarsa daha gerçekçi olur

sonra servet bi ara dediki ben çok çalışkan bir futbolcuyum yeterki sakat olmayayım sürekli oynatıldığım sürece kimseyi formamı kaptırmam
ve dediki şimdiye kadar sürekli oynadığım hiç bir takımda başarısız olmadım örn göztepe denizli sivas galatasaray
bu azim çalışma falan filan etkilemi
sonra dediki BANA GÜVENİLDİĞİNDE bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum servette şu problem var baskı kaldırabilmesi çok kötü 2 eleştiride yıkılıyor adam ve kendine güvendiğinde zidan gibi rulet bile yapıyor
şaka bi yana gerçekten bu lafı çok sarfediyor bana güvensinler bana güvenildiğinde vs vs yani kendini iyi hissetmek zorunda

bunlar nasıl yansır bilmiyorum ama ömer abi biliyordur bilgilerine üstad ...