Sayfa 318 / 447 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418 ... SonSon
9,511 ile 9,540 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nasıl çıkamıyor ?

Geçen seçimde Şadan Kalkavan başkan adayı olmamışmıydı ?

Nesil
    2006

Aziz Başkan acaba taraftar bu kadar maddi destek vermese ne olurdu bir onu düşün.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ali koç'a bıraksa artık yerini. antipatikliği yaşlandıkça arttı. huysuz ihtiyara dönüştü adam. bunalımda mıdır nedir...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şaşırdık mı ? Yani kulübü babasının malı gibi yönettiğini bilmek için illa kendi ağzıyla söylemesi mi gerekiyor ? Değerli Hünkarımızın fanlarının son günlerdeki en popüler lafı da "Demokrasi" ve "Seçim" Peki hangi seçmen ? Hang Geneli Kurul ? Hangi Kongre Üyesi ? Senelerdir Fenerbahçe'nin noktasından virgülüne kadar tamamen kendi adamlarını serpiştirmiş bir başkan. Abartmıyorum her hafta seçim yapsın gözü kapalı tekrar başkan seçilir. Onun için Seçim, Demokrasi falan hikaye, bu konularda hak ve adaletin yerini bulduğu en son ülkelerden biri Türkiye'dir.

Tek şansımız kendiliğinden bırakıp gitmesi (pek mümkün görünmüyor) ne diyelim, sonumuz hayrola.
    Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    -Ben ne dersem o olur..Sayın başkan "Allahın dediği olur"...

Diktatör gibi yönetmeye başladı kulubu.Takımı o kuruyor egoları yüzünden bir cok adamı yolluyor.Futboldan gram anlamıyor.Futbol'cuyu inşaat işcisi olarak görüyor (BU HİÇ DEĞİŞMEDİ)..

Fenerbahce'ye ne yaptığını bilen az cok futbol'dan anlayan.Futbolcuyu inşaat olarak görmeyen bir başkan lazım.
    Kulübü kafasına göre yönetmeyen bir tane başkan var mı? Yıldırım Demirören, Sadri Şener, Ünal Aysal demokrasiyel mi yönetiyor kulübü. Önemli olan başarılı olmasıdır, hatta ben genel olarak ta demokrasiye inanan birisi değilim. Millet olarak bu sisteme uygun değiliz bence önemli olan gözle görülür elle tutulur icraatlar. Yanlış anlamayın Aziz Yıldırım'ı savunduğumdan değil ama sistem bu şekilde Aziz Yıldırım da bu sistemin en büyük çarklarından biri.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Nasıl çıkamıyor ?

Aziz Yıldırım aday olmayacak diye umut etmişti bence ama aday olunca çekildi doğal olarak. Şeçime gidip hezimet yaşamaktansa başka bir zaman şansını denemeye karar verdi diye düşünüyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Nasıl çıkamıyor ?

Kulubun son 15 yildir aldigi butun yeni uyelerde imzasi var Aziz Yildirim'in. Ilk secildiginde genel kurul'da oy veren uye sayisi 3000 civarinda.

Simdi genel kurul'da oy veren uye sayisi 6500'e yaklasmis (2009 yilinda, 2012'deki genel kurulda oy veren sayisi dustu). Bu 15 yil icinde vefat eden uyeleri de goz onunde bulundurursak, su anda genel kurul'da oy kullanan uyelerin cogunlugu Aziz Yildirim'in baskanlik doneminde uye olduysa sasirmam.

Aziz Yildirim 3 Temmuz'da tutuklandiktan sonra Fenerbahce'yi ele gecirmeye calisiyorlar demisti. Bu benim yuzumde bir tebessum olusturmustu. Cunku bence Fenerbahce zaten coktan ele gecirilmis durumda ama bu sezona kadar Fenerbahce icinde bu durumdan rahatsiz olan yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Kulübü kafasına göre yönetmeyen bir tane başkan var mı? Yıldırım Demirören, Sadri Şener, Ünal Aysal demokrasiyel mi yönetiyor kulübü. Önemli olan başarılı olmasıdır, hatta ben genel olarak ta demokrasiye inanan birisi değilim. Millet olarak bu sisteme uygun değiliz bence önemli olan gözle görülür elle tutulur icraatlar. Yanlış anlamayın Aziz Yıldırım'ı savunduğumdan değil ama sistem bu şekilde Aziz Yıldırım da bu sistemin en büyük çarklarından biri.
    Kurumsal yapıda cok iyi bir görev adamı.İnşaat vs. para konusunu vericeksin ona tamam.Kulup başkanlığı ve Futbol takımından uzak tutacaksın.

Nesil
    2006

Aziz Yıldırım çok ayıp etmiş. Yarından tezi yok özür dileyerek istifa etmeli diyeceğim ama etmeyeceğini herkes biliyor. Ne diyelim, umarım bu yaptığını taraftar unutmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aziz Yıldırım gün geçtikçe çirkinleşecek sanırım... Nedense hiç şaşırmadım bu söylemlerine!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ne diyelim Allah sabirlar versin Fenerbahceli arkadaslara. Karsisina cikacak adami cok merak ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hiç cevap vermese başkan onu destekleyen insan sayısı azalmaz ama böyle yaparak kendi destekçilerini de kaybediyor. Galatasaray çıkışa geçmişken müthiş bir şekilde ayrışıyoruz. Tüm Fenerbahçe taraftarlarını zamanında birleştiren başkan yüzünden hem de. Ne diyelim sonumuz hayrolsun. Kendi kendimize galatasaray egemenliğini kolaylaştırıyoruz ya ben bunu kabul edemiyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Maraton alt Fenerium girişindeki Basketbol Türkiye Kupası eskimişti.. Onun yerine yenisi geldi iyi oldu bu..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yobo kupayıda aldın gel artık

Bate maçında oynar yabo dayı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yobo takıma girse de rahatlasak, her maç Egemen ve Bekir ikilisi bir bomba patlatacak diye ödüm kopuyor. Aslında Yobo da bu sene çok kötü oynuyor ama yine de diğer adamlardan iyidir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yobo milli takımda as mı oynadı yedek mi bilen var mı

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    http://iddaa.com/iddaa/macdetay/futb...ab=mac_merkezi
    son maçta ilk11de baslamıs

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Final maçı dısında tüm maçlarda yedekti diye hatırlıyorum teknik direktör ayıp olmasın diye 75-80de alıyordu hep oyuna.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Az önce spor haberlerinde finalde de 88. dakikada oyuna girdiğini söylediler ama bilmiyorum tabii. Gol kralı da Emenike oldu turnuvada bu arada.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Emenike en fazla 2 yıl daha rusyada kalır arkası İspanya veya İtalya

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burdan konuşuyoruz etkili olmuyor, belki bu şekil sesimizi duyar : )

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu yorumu okuduktan sonra yorum yaptılar mı genelde yapıyorlar da.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    Bu yorumu okuduktan sonra yorum yaptılar mı genelde yapıyorlar da.
    Program içinde konuşmuşlar.Yorum yapılmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Emre Belezoğlu gelecek yıllar için sportif direktör olarak yapılması planlıyonıyor.Aziz Yıldırım tarafından. Demmeki Aziz Yıldırım senelerce takımın başından ayrılmayacak (!)

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Emre'den alt yapi hocasi olur ancak... sportif direktörlükten ne anlar emre..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sarı Melekler CEV Cup'da Finale yükseldiler.. Hepsinin ellerinden öpüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İşte Hasan Ali gerçeği

12 Şubat 2013 Salı 07:57:13 - trtspor.com.tr
    İlk yarıdaki yoğun tempo sonrası tansiyonu düşen genç futbolcunun yetersiz dinlenme sonucunda ‘Over training’ yaşadığı ortaya çıktı.
    Kayseri'den F.Bahçe’ye geldikten sonra ligin ilk yarısında adeta sol şeridi kapayan Hasan Ali bu performansını milli takımda da göstererek yarım sezonda oynama rekoru kırarken, Ziegler’in gelişiyle kulübeye bile girememesinin nedenine Aykut Kocaman açıklık getirdi.

Morali bozulan genç oyuncu her ne kadar “Kendime çok iyi bakıyorum” dese de üst üste oynadığı maçlardan dolayı Hasan’ın vücudu değişik tepkiler vermeye başladı. Lig, kupa, Avrupa derken yorgun düşen Hasan’ın önce tansiyon sorunu ortaya çıktı. Sonrasında güç kaybına da uğradı. Serum takviyesi yapılan, vitamin ve ekstra ilaçlarla toparlanma sürecine giren Hasan’da son olarak kas kaybı da ortaya çıktı.

Tıp dilinde yetersiz dinlenme ya da aşırı çalışmaya bağlı (Over training) kas kaybına yakalanan oyuncuya durumu anlatan Kocaman, “Seni ilk yarıda çok fazla yorduk. Herkes bu tempoya dayanamazdı, sen dayandın. Vücudunun elverdiği kadar geldin, bu saatten sonra seni düşünmek zorundayım. Ziegler’in gelişiyle seni biraz dinlendirmeyi düşünüyorum” diyerek dinlendireceğini izah etti.

Kaynak: Milliyet

Bizim insanımız anlamaz ama

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haber doğruysa, Ziegler mantıklı transfer olmuş. Caner yapamıyor sol bekte, Hasan devam etseydi daha büyük sıkıntılar olabilirdi onun sağlığı açısından.

Mesaj Yetkileri