Nasıl çıkamıyor ?
Geçen seçimde Şadan Kalkavan başkan adayı olmamışmıydı ?
Nasıl çıkamıyor ?
Geçen seçimde Şadan Kalkavan başkan adayı olmamışmıydı ?
Aziz Başkan acaba taraftar bu kadar maddi destek vermese ne olurdu bir onu düşün.
ali koç'a bıraksa artık yerini. antipatikliği yaşlandıkça arttı. huysuz ihtiyara dönüştü adam. bunalımda mıdır nedir...
Kulübü kafasına göre yönetmeyen bir tane başkan var mı? Yıldırım Demirören, Sadri Şener, Ünal Aysal demokrasiyel mi yönetiyor kulübü. Önemli olan başarılı olmasıdır, hatta ben genel olarak ta demokrasiye inanan birisi değilim. Millet olarak bu sisteme uygun değiliz bence önemli olan gözle görülür elle tutulur icraatlar. Yanlış anlamayın Aziz Yıldırım'ı savunduğumdan değil ama sistem bu şekilde Aziz Yıldırım da bu sistemin en büyük çarklarından biri.
Kulubun son 15 yildir aldigi butun yeni uyelerde imzasi var Aziz Yildirim'in. Ilk secildiginde genel kurul'da oy veren uye sayisi 3000 civarinda.
Simdi genel kurul'da oy veren uye sayisi 6500'e yaklasmis (2009 yilinda, 2012'deki genel kurulda oy veren sayisi dustu). Bu 15 yil icinde vefat eden uyeleri de goz onunde bulundurursak, su anda genel kurul'da oy kullanan uyelerin cogunlugu Aziz Yildirim'in baskanlik doneminde uye olduysa sasirmam.
Aziz Yildirim 3 Temmuz'da tutuklandiktan sonra Fenerbahce'yi ele gecirmeye calisiyorlar demisti. Bu benim yuzumde bir tebessum olusturmustu. Cunku bence Fenerbahce zaten coktan ele gecirilmis durumda ama bu sezona kadar Fenerbahce icinde bu durumdan rahatsiz olan yoktu.
Aziz Yıldırım çok ayıp etmiş. Yarından tezi yok özür dileyerek istifa etmeli diyeceğim ama etmeyeceğini herkes biliyor. Ne diyelim, umarım bu yaptığını taraftar unutmaz.
Aziz Yıldırım gün geçtikçe çirkinleşecek sanırım... Nedense hiç şaşırmadım bu söylemlerine!![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ne diyelim Allah sabirlar versin Fenerbahceli arkadaslara. Karsisina cikacak adami cok merak ediyorum
Hiç cevap vermese başkan onu destekleyen insan sayısı azalmaz ama böyle yaparak kendi destekçilerini de kaybediyor. Galatasaray çıkışa geçmişken müthiş bir şekilde ayrışıyoruz. Tüm Fenerbahçe taraftarlarını zamanında birleştiren başkan yüzünden hem de. Ne diyelim sonumuz hayrolsun. Kendi kendimize galatasaray egemenliğini kolaylaştırıyoruz ya ben bunu kabul edemiyorum.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Maraton alt Fenerium girişindeki Basketbol Türkiye Kupası eskimişti.. Onun yerine yenisi geldi iyi oldu bu..![]()
yobo kupayıda aldın gel artık![]()
Bate maçında oynar yabo dayı
Yobo takıma girse de rahatlasak, her maç Egemen ve Bekir ikilisi bir bomba patlatacak diye ödüm kopuyor. Aslında Yobo da bu sene çok kötü oynuyor ama yine de diğer adamlardan iyidir.
Yobo milli takımda as mı oynadı yedek mi bilen var mı
http://iddaa.com/iddaa/macdetay/futb...ab=mac_merkezi
son maçta ilk11de baslamıs
Az önce spor haberlerinde finalde de 88. dakikada oyuna girdiğini söylediler ama bilmiyorum tabii. Gol kralı da Emenike oldu turnuvada bu arada.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Emenike en fazla 2 yıl daha rusyada kalır arkası İspanya veya İtalya
Burdan konuşuyoruz etkili olmuyor, belki bu şekil sesimizi duyar : )
![]()
...
Bu yorumu okuduktan sonra yorum yaptılar mı genelde yapıyorlar da.![]()
Emre Belezoğlu gelecek yıllar için sportif direktör olarak yapılması planlıyonıyor.Aziz Yıldırım tarafından. Demmeki Aziz Yıldırım senelerce takımın başından ayrılmayacak (!)
Emre'den alt yapi hocasi olur ancak... sportif direktörlükten ne anlar emre..
Sarı Melekler CEV Cup'da Finale yükseldiler.. Hepsinin ellerinden öpüyorum..
İşte Hasan Ali gerçeği
12 Şubat 2013 Salı 07:57:13 - trtspor.com.tr
İlk yarıdaki yoğun tempo sonrası tansiyonu düşen genç futbolcunun yetersiz dinlenme sonucunda ‘Over training’ yaşadığı ortaya çıktı.
Kayseri'den F.Bahçe’ye geldikten sonra ligin ilk yarısında adeta sol şeridi kapayan Hasan Ali bu performansını milli takımda da göstererek yarım sezonda oynama rekoru kırarken, Ziegler’in gelişiyle kulübeye bile girememesinin nedenine Aykut Kocaman açıklık getirdi.
Morali bozulan genç oyuncu her ne kadar “Kendime çok iyi bakıyorum” dese de üst üste oynadığı maçlardan dolayı Hasan’ın vücudu değişik tepkiler vermeye başladı. Lig, kupa, Avrupa derken yorgun düşen Hasan’ın önce tansiyon sorunu ortaya çıktı. Sonrasında güç kaybına da uğradı. Serum takviyesi yapılan, vitamin ve ekstra ilaçlarla toparlanma sürecine giren Hasan’da son olarak kas kaybı da ortaya çıktı.
Tıp dilinde yetersiz dinlenme ya da aşırı çalışmaya bağlı (Over training) kas kaybına yakalanan oyuncuya durumu anlatan Kocaman, “Seni ilk yarıda çok fazla yorduk. Herkes bu tempoya dayanamazdı, sen dayandın. Vücudunun elverdiği kadar geldin, bu saatten sonra seni düşünmek zorundayım. Ziegler’in gelişiyle seni biraz dinlendirmeyi düşünüyorum” diyerek dinlendireceğini izah etti.
Kaynak: Milliyet
Bizim insanımız anlamaz ama
Haber doğruysa, Ziegler mantıklı transfer olmuş. Caner yapamıyor sol bekte, Hasan devam etseydi daha büyük sıkıntılar olabilirdi onun sağlığı açısından.