1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by sananes View Post
    tamamen formalite olan bir maç için bence fikir almalılardı kulüpten. Sonuçta uefa'da maçı olan takımlar persembe oynadıklarından neredeyse her zaman haftanın son maçını yapıyorlar. 2 takımımız var avrupada TFF'ninde onlara biraz destekj olması gerekiyor fikstür gibi konularda. 11 oyuncunun 11'i de yedeklerden oluşacak o maç,bunu sağır sultan bile biliyor.
    TFF savunuculuğu yapacak değilim, anlatmaya çalıştığım şey şuydu, fikstür hazırlarken her detayı dikkate alıyorlardır herhalde, bu fikstür formalite olmadan önce mi hazırlandı sonra mı bilmiyorum, 1461'i nasıl etkiler başka bir gün olması o konuya da pek bakmadım, sadece yapılan Gs - Fb kıyasında ekstra 1 maç daha olduğunu belirtmek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    TFF savunuculuğu yapacak değilim, anlatmaya çalıştığım şey şuydu, fikstür hazırlarken her detayı dikkate alıyorlardır herhalde, bu fikstür formalite olmadan önce mi hazırlandı sonra mı bilmiyorum, 1461'i nasıl etkiler başka bir gün olması o konuya da pek bakmadım, sadece yapılan Gs - Fb kıyasında ekstra 1 maç daha olduğunu belirtmek istedim.
    lig fikstürleri hafta başı açıklanıyor dite biliyorum yani en fazla 1 hafta önce.ve sizi anlıyorum çok yapıcı konuştugunuzun farkındayım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri