1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şu son aziz yıldırım , gfb savaşıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum , istifa denecekse zaten taraftar stadda der , sadece fenerbahçeyi düşünen taraftarlar yapsın ama bunu. sefa denilen adam geçenlerde çıkıp mehmet ali aydınları falan övmedi mi ? yanlış mı hatırlıyorum ? o adamın neye hizmet ettiği belli değil , onun için aziz yıldırım'ın ne bunlara küfür etmesine , ne de etkinliklerini engellemesine kızamıyorum.

ayrıca o sefa geçen sene gittiğim bir maçta , arkasını dönüp 15-16 yaşındaki çocuklara ana avrat küfür edip , tezahürat yapmalarını engellediğinde benim için bitmişti , zaten kötü yönetiyor tribünleri , berbat yani , çoğu maçta benim uykum geliyor bir başlıyolar şimdi hatırlayamadığım , sözleri güzel ama temposu ninni gibi olan marşa 15 dakika , takım uyuyor , tribünler uyuyor , ben uyuyorum ... neyse azalarak biterler inşallah.

edit: harf hatası

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    ayrıca o sefa geçen sene gittiğim bir maçta , arkasını dönüp 15-16 yaşındaki çocuklara ana avrat küfür edip , tezahürat yapmalarını engellediğinde benim için bitmişti , zaten kötü yönetiyor tribünleri , berbat yani , çoğu maçta benim uykum geliyor bir başlıyolar şimdi hatırlayamadığım , sözleri güzel ama temposu ninni gibi olan marşa 15 dakika , takım uyuyor , tribünler uyuyor , ben uyuyorum ... neyse azalarak biterler inşallah.

edit: harf hatası
    bu tezahurat kismina aynen katiliyorum. uyutan bir ninni bulmuslar soyleyip duruyorlar. TV basinda biz rahatsiz oluyorsak sahadakileri dusunemiyorum. ozellikle basket maclarinda o ayni grup ayni marslari soyluyor. hic hos degil, gaza getiren bir sey de degil, resmen takimi sabote eden bir sey gibi. takimin oldugu kadar amigolar da dip yapmis durumda. ben zaten uzun uzun tezaruhatlara karsiyim, kucuk bir grup disinda hickimse buna katilmiyor. daha kisa daha cok katilimci saglayacak gaz veren sloganlar olmali. obur turlu tam olarak ninniye donuyor. bir ara GS taraftari bunu yapiyordu, yeni stadla bundan bir sekilde kurtuldular. simdi cok daha dinamikler. eski halimize donmeliyiz taraftar olarak, atesleyici taraftarimizdan eser kalmadi her ne kadar ic acici bir futbol ya da basket oynamiyor olsak da

Mesaj Yetkileri