Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

14 70.00%
  • Berabere Biter

2 10.00%
  • Trabzonspor Kazanır

4 20.00%
Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 176 arası toplam 176 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | STSL 7. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mac yorumum

Bana gore mac bir 90 dk daha gitseydi yinede gol gelmezdi.

Biz zaten 1 puan icin gelmistik belli olan bu idi. Tamamen Fenerbahceyi kitlemek adina oynadik, her Fenerbahceli futbolcunun karsisina MRA onu durdurabilecek bir adam koydu.

Zokoranin iyi oyunu stoperlerin yukunu hafifletti. Adrian formsuz olmassa son paslari iyi yapsa bir ihtimal gol bulabilirdik.

Fenerbahce dogru basladi oyuna, hizli tempo ile uzerimize geldiler ve baski olusturdular ama kontra yemeyede musaittiler. Yanlis yaptiklari sey ise bu tempoyu devam ettirmek oldu. Ikinci yarida biz iyice geriye yaslandigimizda Fenerbahce tempoyu dusurup bizi ceza kendi yari alanamiza hapsetmesi lazimdi, kontraya imkan vermeden. Yavas oynadigi icinde cok duran top kazanirdiki ve bunlardan gol bulma imkani daha cok olurdu.

MRA belki goze hos gelen futbol oynatmiyor ama buda bir gercekki kolay kolay yenilmiyor. 4 mactir gol yemedik ligde

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trt'ye sozde Aziz Yildirim baglandi ama bana fake gibi geldi, veya ufaktan sarhos. Gelecem felan anlatmaya dedi, tam anliyamadim arama sebebini.

O degildir diye dusunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aha cikti devlet televizyonuna yapilirmi bu saka

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Fener iyi oynadı diyorsunuzda yüzde yüzlük bir pozisyon göremedim fener adına

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Var tabiki, en net pozisyon sonlara dogru Sow'un kalecinin onunden yaptigi vurus.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bir de maçın 2. dakikasındaki Holmen'in vurup Onur'un çıkardığı top var. Belki Webo'nun direkten dönen topunu da sayabiliriz.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Selçuk Şahin: "Mac bittikten sonra onur kardeş tribunlere dönüp birkaç hareket yapti, bende bunu görüp yanına gittim. Kendisine böyle bişeye gerek yok,ortami geriyosun dedim. Benden tam 7 yas küçük kardes onur bana sen ne ayaksin diye karşılık verdi, bizde genç olduk o zamanki rakip olan Hakan Şükür, Sergen, Tolunay abilerimiz ile hiç böyle diyaloglara girmedik, kendileri bisey söylediğinde abi diye cevap verdik, ne ayaksin sen diye değil. Sanırım artik futbolda sevgiyi gectim saygı bile kalmadı.Maçtan sonra tekrar trabzon soyunma odasının önüne gidip onurla konustum, benim amacım bi abisi olarak onu uyarmaktı, ama verdigi cevap kendisine yakışmadı, kendisine en küçük bi hakaretim dahi olmamıştır."

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor müsabakasının bitiminde meydana gelen olaylar ve bir takım medya kuruluşlarının olayları kamuoyuna yanlı ve yanlış olarak servis etmesi üzerine işbu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.

Kamuoyunun öncelikle bilmesi gereken husus; bu müsabakada misafir takım başkan, yönetim kurulu ve takımın stada giriş, çıkış usul ve esasları ile basın toplantılarına ilişkin esaslar, müsabaka sabahı saat 10.00’da yapılan "Güvenlik eşgüdüm toplantısı" tahtında belirlenmiş ve Emniyet Müdürlüğümüz tarafından taraflara tebliğ edilerek tutanak altına alınmıştır.

Alınan bu güvenlik önlem ve tedbirleri müsabakanın hitamında misafir takımın başkan ve yönetimine ısrarla ve defalarca iletilmiş ve stadın hangi esas ve usullerle terk edileceği kendilerine ihtar edilmiştir

Bununla birlikte, "Biz istediğimiz yerden girer, istediğimiz yerden çıkarız" zihniyetiyle emniyet güçlerinin ısrarlı ikazlarına uymayarak, özellikle taraftarın yoğun olduğu bölümden çıkış yapılmış ve güvenlik açısından çok hassas olan bölgede basın açıklaması yapılarak Fenerbahçe taraftarı ve olaylar açıkça provoke edilmeye çalışılmıştır.

Son zamanlarda oynanan oyunun bir parçası olarak Fenerbahçe taraftarına şirin gözükmek adına taraftarla hiçbir sorunu olmadığını söyleyen bu nezih kişi, basın toplantısı esnasında Fenerbahçe taraftarına küfür ve hakaret ederek görevini ve misyonunu başarıyla tamamlamıştır.

Beklentimiz söz konusu olaylarda ihmali ya da provokatif eylemlerde bulunan kişi ve kişilerin, Emniyet ve Türkiye Futbol Federasyonu temsilcilerinin tanzim edeceği tutanaklarla kamuoyu önünde açıkça sergileneceğidir.

Rakip taraftarları, rakip yöneticileri ve kulüp başkanlarına tehdit ve hakaret içeren beyanlarda bulunmaktan kaçınmayan, gördüğü güvenlik kamerasına dahi demeç vererek Türk Futbolunu geren ve görevini yapan Emniyet mensuplarını ve kararlarını dahi provoke etmek suretiyle Türk Futbolu’nu uçuruma sürükleyen bu zihniyeti muhatap alacağımız yegane yer adli mercilerdir.

Bununla birlikte taraftarlarımızdan beklentimiz, Trabzonspor camiasını temsil ettiğine inanmadığımız bu kişilerin hakaret ve provokasyonlarına karşı vakur ve sağduyulu duruşlarını muhafaza etmeleridir.

Kamuoyuna duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kavga, tartışma, küfür falan tasvip etmiyoruz tabi ama Başkan güzel oturtmuş cevabı Allah için

Hacıosmanoğlu, F.Bahçeli taraftarların “Maçı kaç paraya satın aldınız?” diye bağırması üzerine “Onu kendi başkanınıza sorun... Satın alma işlerine o bakar” yanıtını verdi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006

Dünkü maç için söyleyeceğim tek olay şampiyonluk yakın bayrakları asın. Bu sene ipi göğüsleriz. Ama fm sever Ersun Yanal 4-2-4 yaparak bir ara; maçı rakibe verecekti. Ama genede bu cesur hamlesi ile o korkak futbol yapısından bizi çıkardığı için teşekkürler.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Trabzon'da oynanacak maçta üçüncü dünya savaşı çıkması muhtemel.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Trabzon'da oynanacak maçta üçüncü dünya savaşı çıkması muhtemel.
    Bana göre seyirciye ceza veriyorlar ya yöneticilere versinler; onlar maçı tribünde izlemesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sow böyle oynayacaksa oynamasın 2 haftadır dökülüyor. Bunun kanat oynamasıyla alakası yok ayakta duramaması tek sebep.

Ayrıca maçtan önce oynamaması gerektiğini çok söyledim ama Holmen yerine Baroni oynasa daha yakın olurduk galibiyeti. Holmen'i hiç beğenmedim ben.

Gökhan Gönül yine çok bozuktu. Bekir sürekli rakibe attı topu.Bunun dışında üretken bir takım değiliz ama istekliyiz. Yani Fenerbahçe kaybetmez kolay kolay gol bulursa da farka gider. Sahadaki futbol bunu düşündürüyor bana. 0-0 veya en fazla 0-1 1-1 gibi skorları görürüz mağlup olduğumuzda diye düşünüyorum. Orta saha bolluğuna rağmen yaratıcı orta sahamız olmadığı için ilk golü atana kadar maç zor geçecektir bizim açımızdan. Golü erken atmak kilit unsur.

Taraftar istekliydi ama küfür hakeme çok edildi. Hak etti mi? Ben futbolda küfürün yeri olduğunu düşünen bir insan olarak ettiğini düşünüyorum. Fanatikçe bir yorum değil bu. Garip bir hakem Hüseyin Hoca. Maçın skorunu etkiledi bu hatasıyla diyemiyoruz ama oyunu katlediyor. Dokunmaya faul vererek tempoyu çok düşürdüğü için oluyor bu,basketbol geçmişi olduğunu biliyorum aklı orada kalmış sanırım bu yüzden kolay faul veriyor.

Son sözüm stad görevlileri ve yönetime. Migrosta izledim ben maçı kız arkadaşım ve 2 arkadaşımız ile. Bizi orada o halde bırakmaya kimsenin hakkı yok. Tek bir kapı açmışlar tüm tribünü bildiğimiz tek kapıdan çıkarttılar. Tek çıkış değil bakın,aynı anda 1 kişinin geçebildiği tek kapı. 1 saat o çıkışta eziyet çektik. Arkadan "öl de ölelim Sefa Reyis" diye böğüren tipleri tip olmayan 17-18 yaşında çocukların kulak tırmalama sesleri,sağdan soldan ittirenler,isyanlar,küfürler bu şartlarda kadınları stada getiremezsiniz. Kızı maça götürdüğüme utandım dün akşam.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Seyirci ''hepiniz bilmem ne çocuğu sunuz'' diye bağırıyor,ardından demek ki Onur seyircilere hareket yapıyor,hemen ardına Selçuk geliyor.

Onur haksız olsa da Selçuk'un gidip Onur'u sert bir biçimde uyarması seyircinin lafını destekliyor görüntüsü veriyor.

Milli maçta Volkan'a edilen küfürlerden sonra kendi takımımın taraftarlarını eleştirmiştim,bunda edilen küfürlere pek bir şey demesem de Selçuk'un vermiş olduğu tepki gereksiz.Onun da Beşiktaş taraftarına hareketi var ama yeni bir konuya hiç gerek yok.

Futbolcuların %70-80'i böyle zaten,hepsi yalancı ve kolpa,gün ne getirirse onlarda o şekle bürünüyor.

Bekir ve Volkan ceza almalılar,rapora göre Onur,Selçuk ve Zokora'da alabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Raporda varsa Volkan keşke ceza alsa ama ben haberlerde volkan ayırdı diye okudum,sahayı da göremedim o an. Onur'un yaptığı zaten gereksizdi,en baştan gereksizdi daha yarım saat dolmadan zaman geçirmeye başlamıştı bile ama bu futbolda var bir şey diyemezsin. Fakat futbolda küfürde var,futbolcuların buna bu kadar şaşırmaları ya da tepki göstermeleri samimi gelmiyor bana. Çünkü kendileri de selam naber der gibi küfür ediyorlar maçta,antremanda tabiri caizse
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Maç başlığına yorum atıp totem yapmadım diye bunların hepsi Sağlık olsun kaybetmedik en azından, iyi oynamadık belki ama artık kötüde oynamıyoruz, her maç bi vasatı olmaya başladı bu takımın. Kötü giden birşey göremiyorum, tek eksiğimiz iş bitiren bi orta saha bence.
    Neyse fazla uzatmaya gerek yok, şampiyonluk yarışındaki bi Beşiktaş, kaosta ve kötü giden bi Galatasaray.. İşte bunlar hep şampiyonluğumuzun habercisi, Allahın izniyle ŞAMPİYON OLACAĞIZ !

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne zaman favori olduğumuz maçları kazanmayı başarabilme potansiyeline ulaşabiliriz, o zaman bu ligde başımızı alır gideriz. Aksi halde sezonu sonuna kim kala kim düşe.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray nerede kaosun içindeymiş merak ettim doğrusu, bence şanslar halen eşit. Ayriyetten şampiyon olmasını için ilk önce rakiplerini yenmeli. Kaosda dediğiniz Galatasaray iki derbiyide kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray nerede kaosun içindeymiş merak ettim doğrusu, bence şanslar halen eşit. Ayriyetten şampiyon olmasını için ilk önce rakiplerini yenmeli. Kaosda dediğiniz Galatasaray iki derbiyide kazandı.
    Ben tam aksini düşünüyorum, diğer maçlarda rehavete kapılmadan puan kaybetmeyeceksin ki derbi maçlardaki stres ve yükün hafiflesin. Asıl, 150 milyon €'luk takımın 10 milyon €'luk takıma diş bilemezse şampiyonluğa biraz şüpheyle bakacaksın. Geriye sadece derbiler kalıyor, onları da kayıpsız geçersen alır başını gidersin aksi halde sezon sonunu beklersin.
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben tam aksini düşünüyorum, diğer maçlarda rehavete kapılmadan puan kaybetmeyeceksin ki derbi maçlardaki stres ve yükün hafiflesin. Asıl, 150 milyon €'luk takımın 10 milyon €'luk takıma diş bilemezse şampiyonluğa biraz şüpheyle bakacaksın. Geriye sadece derbiler kalıyor, onları da kayıpsız geçersen alır başını gidersin aksi halde sezon sonunu beklersin.
    Bunun Torku Konyaspor örneğide var. 4 derbinin toplamı 24 puan yapıyor, eğer içeride dışarıda kazanırsan. Tüm maçlarda berabere ayrılırsa 8 puanla kapamış oluyorsun, 24 puan nerede 8 puan nerede. Derbilerden alınacak puanlar rakiplerinin önüne geçmek için önemli bence.

Fakat ben şu düşünceyi benimseyemiyorum. Mackolik sitesinde iki takımın karşılaştırılmasına bakıldığında altında takım değeri yazıyor. İki takıma baktığında biri 150 milyon euroluk diğeri 10 milyon euroluk takımlar. Doğal olarak 150 milyon euroluk takımın açık ara galip gelmesi beklenir. Fakat futbolda hiç bir zaman maddi değerlerle maç kazanılmıyor. Tabii oyuncu kalitesi üst düzey olan takımlar bitiricilik bakımından daha şanslı olabilir ancak, Akhisar ve geçen seneki Plazen'in Napoli'yi yenmesi gibi örnekler bu paradoksu çürütüyor.

Bu arada Trabzonspor başkanına saldıran taraftarlara Hacıosmanoğlu, '' Başkanınız gelsin ulan '' diye bağırıyor. Dört büyük kulübü bırak, hiç bir spor kulübü başkanına yakışmayacak bir davranış.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Pardon ya, şimdi bi daha baktımda kaosta değilmişsiniz, yanlış görüşüm kardeşim kusura bakma

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@William Rookwood

Sadece Galatasaray için değil Fenerbahçe için de geçerli, transfere dünyanın parasını harcayıp, rakiplerinin 3-4 sezonluk transfer harcamalarını rahatlıkla tek bir transferde kullanabilecek güce sahip bu takımlar, düşük kulüplere karşı aldığı başarısız sonuçlara "Futbolda her şey var" mantığıyla bakarsa, bu bahaneden öteye gidemez. Başına bir defa gelir, iki defa gelir ama düzenli olarak sekteliyorsan sorun vardır.

Bursa maçları Galatasaray için derbi mi ? merak ettim diye sordum bunu. 8 maç 24 puan eder ama geriye kalan 26 maç da 78 puan eder. (Geçen sezon Galatasaray 71 puanla şampiyon oldu) Büyük tabloya bakmak ve yönelmek gerek.
    ...

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @William Rookwood

Sadece Galatasaray için değil Fenerbahçe için de geçerli, transfere dünyanın parasını harcayıp, rakiplerinin 3-4 sezonluk transfer harcamalarını rahatlıkla tek bir transferde kullanabilecek güce sahip bu takımlar, düşük kulüplere karşı aldığı başarısız sonuçlara "Futbolda her şey var" mantığıyla bakarsa, bu bahaneden öteye gidemez. Başına bir defa gelir, iki defa gelir ama düzenli olarak sekteliyorsan sorun vardır.

Bursa maçları Galatasaray için derbi mi ? merak ettim diye sordum bunu. 8 maç 24 puan eder ama geriye kalan 26 maç da 78 puan eder. (Geçen sezon Galatasaray 71 puanla şampiyon oldu) Büyük tabloya bakmak ve yönelmek gerek.
    Aynen katılıyorum yalnız puan barajı değişken bir olay. Yani çıkıp biri takır takır seri yapmazsa 60 puanla bile şampiyon çıkartabiliyor ligler. Gs şu an 7 maçta 10 puan topladı ki bu çok az.
    Geri kalan maç sayısı 27 bunlardan 7sini kaybetsek mesela 60 puan yaparız 10 da cepte 70'i yakalıyorsun.

Burada önemli olan milli maç arasından sonra Gs'ın artık bu minimum 27'de 20 serisini yapabilecek futbolu oynayabilmesi ve bunun yanısıra da FB'nin de çok çok üstün bir performans göstermemesi gerekir.

Zaten ortalama olarak baktıgın zaman fikstür'ün 3/4'ünü kazanmak gerekiyor. Diğer klüplerin performansına göre de bu 3/4ten bir kaç maç daha az kazanarak da şampiyon olabiliyorsun.

En basit şekliyle söylemek gerekirse 7.haftada A takımı 16 B takımı 10 puandaysa yani iki galibiyet fark varsa arada, kesin konuşmak ya da tam tersi umutsuzluga kapılmak çok doğru değil.

Kişisel düşüncemi sorarsan GS'ın o tarz bir seri yakalaması o oyuncu grubuyla zor gözüküyor. Ancak FB'nin de ligin 2.yarısı klasik Ersun Yanal performans düşüklüğü ile karşılaşacagını dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Size en azından bir sebep belirtmiş,bizde o da yok. Neyse tabi herkesin düşüncesi kendine,sezon sonunda kim düşüncesinde haklı göreceğiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bursaspor, Eskişehir gibi zorlu bir deplasman, daha çok Beşiktaş- Bursaspor derbi hükmü görüyor Galatasaray ve Fenerbahçe'ye nazaran. Derbi dışındaki maçların toplamı 78 puan ediyor fakat bunların içinde zorlu deplasmanlar ve dönemlere göre çıkışta olan takımlarda mevcut. O yüzden derbiler dışındaki tüm maçların kazanılması kağıt üzerindeki kadar kolay değil. Bu yüzden ben ligde bulunan üç takımında şampiyonluk şanslarının eşit olduğunu düşünüyorum. Çünkü 2-3 maç önceye kadar şampiyonluğun tek adayı olarak görülen Beşiktaş'ın düşüşü, Galatasaray'ın bu sezon çok güçlü bir şekilde gelmesini beklenirken yaşanan krizler ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar ligi ve lig formunun beklentilerin altında olup sonraları çıkış yakalaması en büyük sebep. Biz buradan hiç bir takımın istikrarlı bir şekilde başarı sağlayamadığını görebiliyoruz.
    Last edited by William Rookwood : 09.Ekim.2013 at 21:50 Reason: Eksik mesaj

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Size en azından bir sebep belirtmiş,bizde o da yok. Neyse tabi herkesin düşüncesi kendine,sezon sonunda kim düşüncesinde haklı göreceğiz.
    Şemsi senin beşiktaşlı olman yetti bana, o yüzden başka bi sebebe gerek duymadım

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri