Çıkışımız bu maçla da devam eder, etmeli. Bu maç çok önemli. ilk iki takımın mücadelesinin olduğu hafta. Mutlaka 3 puan gerekli.
FM Gazetesi
Manisasspor kemal ozdes ile cok iyi top oynuyor bana gore tabi , ve bunu besiktas macindada gostericekler diye dusunuyorum manisaspor en kotu yenilmez kazanma sansi %75.
Manisaspor kendi sahasında güzel baskılı bir futbol oynuyor.Bu maç berabere bitmez gibi ya Bjk duvara çarpmışa döner yada seriye devam eder.
Sadece 'kazanmalıyız' diyorum. Açıkçası Manisa'nın bu sezonki istikrarlı iyi formu beni korkutuyor.Umarım kazanırız fakat yorgun da olmamızın etkisiyle en iyi şekilde beraberlik alabiliriz diye düşünüyorum malesef.
Manisa bu ligin en az gol yiyen takımı, ancak gol yollarında da çok etkili değiller sayısal olarak. Defansı sağlam tutup Ordu maçındaki gibi saçmasapan bir gol yemezsek 1 tane de olsa gol bulur ve kazanırız. Muhakkak da kazanmamız gereken bir maç zaten derbi haftasında. Yorgunluk ve formsuzluk bu maçta düşünülürse iyi giden defans 4'lümüzü bozmadan şöyle bir 11 bekliyorum:
Rüştü
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Necip Ernst
Q7 Fernandes Veli
Pektemek
Fernandes ve Quaresma birlikte oynayacak bu büyük avantaj bizim için. Almeida'da artık bir form tutsun, golcü kimliğinden çok uzak kalıyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben Almeida'ya her daim ne olursa olsun şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Adam durur durur 30 metreden bir tane yapıştırır maç kazandırır bize. Q7'nin dönüyor olması zaten başlı başına avantaj. Bu sıralar morali inanılmaz iyi. Dün kampa katıldıktan sonra yapmadığı dalga kalmamışMaçı bize alıp getirecek başlıca adam olacak yine.
Manisa Kemal Özdeş ile çok iyi gidiyor...Ya golsüz beraberlik olur ya da 2 takımda 1-0 kazanır...Alt banko...
Manisaspor'da çok önemli eksikler var. Yiğit İncedemir,Akaminko ve Ömer Aysan
Önemli bir avantaj bence bu. Yiğit İncedemir ortasahada çok sıkı pres yapabilen bir oyuncu onun yokluğunu fazlasıyla hissedecektir Manisaspor. Fernandes daha rahat olabilir bu sayede.
Biri bana Fernandes'in duran toplara nasıl vurduğunu açıklıyabilir mi ?
Vuracak gibi geliyor , pat adrese top , ben topun üzerine bu şekilde gelip belini büküp ayağının içiyle adrese teslim top atan bir adam daha görmedim , cidden görmedim , Beşiktaş adına büyük bir avantaj bence bu.
Bu maçtada kesinlikle Fernandes'in etkisi olacagını düşüyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle bizim daha fazla asılmamız gerekiyor maça artık. Kesin galibiyet lazım. Hem şampiyonlukta bende varım demek için hem de istikrarı sürdürmek için.
FM Gazetesi
Onu kimse çözebilmiş değil AlicanTopa bu kadar sert vurup da bir o kadar kavis verebilen oyuncu sayısı gerçekten çok az. Juninho'ya benzetiyorum ben bu konuda Fernandes'i. Geldiği günden bu yana çok etkili bir silah oldu bizim için. Kaldı ki bu konuda sıkıntı çeken bir takımdık Delgado gitti gideli. Tello'nun direk golleri vardı sadece. Fernandes ilaç gibi oldu ilaç.
Aynen. Belki puan cetvelinde 3. sırada olacağız ama sadece 1 puan fark olacak. Üstelik Galatasaray'ın haftaya Trabzon deplasmanına gideceğini unutmamak lazım. Olası bir puan kaybında liderlik şansımız dahi var. O açıdan yarınki maç hayli önemli ve kazanacağımıza olan inancım tam. Q7'den 3 puan bekliyorum![]()
Alacağımız bir galibiyetle Üst sıraları daha da karıştıracağız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bana tipik sıfır maçı olarak geliyor hatta 2den 0 olur gibi, hatta ilk yarı 2 ikinci yarı 0![]()
eto'o bitmiş.
Ahmet abi onların ikisi de aynı şey değil mi ?![]()
Mutlaka kazanmamız gerektiği ortada. Ama ligde ne zaman mutlaka kazanmamız gerekirken galibiyet aldık, onu da hatırlamıyorum.
Maç 0 biter bence
İki takımada başarılar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İlkinde dakika dakika farketmez ilk Beşiktaş atar sonra Isaac olsun, Simpson olsun atar, ikinci de ilk yarı iki ikinci yarı 0 olur diye tahmin yürüttüm
Bu şekilde olursa skor, golü kim atar vb oynamadığım için kafamı taşlara vururum![]()
eto'o bitmiş.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 14.haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya geliyor. Siyah beyazlıların karşılaşmaya çıkacağı 11 belli oldu.
Beşiktaş karşılaşmaya şu 11 ile başlayacak;
Rüştü, Sivok, Hilbert, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Ernst, Fernandes, Quaresma, Mustafa Pektemek, Veli Kavlak.
Güzel kadro. Pektemek yerine Holosko'da olabilirdi. 5 yabancı olacak sahada. Ama demek ki plan ilerideki değişikliklere yönelik. Kazanmamız lazım.
FM Gazetesi
Aynen katılıyorum, Almeida'nın ölüsü Holosko'nun 11de başlamış halinden çok çok daha iyi.
eto'o bitmiş.
Abi öyle diyorsunuz da bu adama ne zaman düzenli olarak forma verildi? Ben doğru dürüst hatırlamıyorum. İlk haftalar Edu ile oynanacağına Holosko kullanılabilirdi, o bile yapılmadı. Ben Holosko'nun oynatılmayarak özelliklerini yitirdiğini düşünüyorum. Eğer Holosko, Manisaspor'da kalsaydı hep oynardı ve çok da goller atardı eminim.
FM Gazetesi
Holosko ilk geldiği dönemden Mustafa hoca'nın 2.sezonuna kadar çok iyiydi.Hatta son şampiyonluğumuzda önemli katkıları oldu.Fakat çifte kupalı şampiyonluktan sonrak sezonun başlangıcında ayağı kırıldıktan sonra o bildiğimiz Holosko'dan çok uzaklaştı.Sakatlandıktan sonra yeterince şans da verildi kendisine.Bu fırsatları iyi değerlendiremediği için İBB'ye kiralandı zaten.Bu sezon eski günlerini hatırlatır gibi oldu ancak bizim için yeterli değil.Çok daha iyi oynaması lazım.
So what?
Saike
Duran toptan bir gol bulabilecegimiz belliydi sanki, macin basindan beri cok uygun yerlerde firsatlar yakaladik.
Quaresma'nın frikikten ve Mustafa Pektemek'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladık.İnşallah bu sefer bizimkilerin maçı zora sokma adetleri devreye girmez.
So what?
Saike