Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Senderos Müslüman oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default Senderos Müslüman oldu

İsviçre Milli Takımı'nın ve Fulham'ın defans oyuncularından Philippe Senderos, İslam dinine geçti.

İlahiyat mezunu olan ve müsülüman olduğunu Manchester İslam Merkezi'nde açıklayan Senderos futbol dışında dini kitaplar okuduğunu belirtti.

İsviçreli futbolcu Arsenal'de oynarken de yaptığı bir açıklamada "Futbol dışında sürekli dinle ilgili kitaplar okuyorum. Eğer futbolcu olmasaydım kesinlikle rahip olurdum." demişti.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    11

Çok sevindimKoçum benim beeDa haberde tam anlayamadığım, hadi adam bir arayış içindeymişte ne ara ilahiyat mezunu olmuş.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakkında hayırlısı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yani? Bizi ne ilgilendirir? Müslüman oldu diye ayrı mı seveceğiz adamı?

Allah ile kendi arasında. Hem müslümanlıkta gösteriş olmaz. Biri eksik anlatmış Senderos'a durumu.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Şahsen ben pek haz etmezdim Senderos'tan.Şimdi seviyorum

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Din konusuda tartışmaya girersek, çıkabileceğimizi düşünmüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Şahsen ben pek haz etmezdim Senderos'tan.Şimdi seviyorum
    Hristiyan olsa sevmeyecek miydin?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Hristiyan olsa sevmeyecek miydin?
    Buyur burdan yakSon dönemlerde gördüğüm en güzel düz mantığı kurduğun için tebrik etmem gerekiyor öncelikle

Müslüman olması daha ayrı.Din kardeşim.Anlıyosun dimi?Aynı ALLAH'a inanmak, aynı Peygamber'e tabi olmak.Senin için ne derece önemlidir yada önemli midir bilmiyorum ama ben önem veriyorum.Bunun futbolcu veya şarkıcı olması önemli değil.Birey olarak müslümanlığı tercih etmesi sevindiriyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Buyur burdan yakSon dönemlerde gördüğüm en güzel düz mantığı kurduğun için tebrik etmem gerekiyor öncelikle

Müslüman olması daha ayrı.Din kardeşim.Anlıyosun dimi?Aynı ALLAH'a inanmak, aynı Peygamber'e tabi olmak.Senin için ne derece önemlidir yada önemli midir bilmiyorum ama ben önem veriyorum.Bunun futbolcu veya şarkıcı olması önemli değil.Birey olarak müslümanlığı tercih etmesi sevindiriyor.
    Kardeş vallahi kusura bakma ama ben insanlara olan sevgimin boyutunu dinine göre belirlemiyorum. Benim için Allah'a inanmış ya da inanmamış bu bile farketmiyor. Benim için önce insan olması önemli. Gerisi çok boş be kardeş. Gerisi onun kendisini ilgilendirir. Kendisi ile Allah'ın arasında bir şey bu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abilerim hakikatten bu tartışma başlarsa bitmez. Boşverin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Abilerim hakikatten bu tartışma başlarsa bitmez. Boşverin
    Tartışmak için demiyorum sadece bu konudaki fikrimi belirttim ben
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bencede.Din ve siyaset uzadıkça uzar.
    Senderos'u sevmiyordum hala sevmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Yani? Bizi ne ilgilendirir? Müslüman oldu diye ayrı mı seveceğiz adamı?

Allah ile kendi arasında. Hem müslümanlıkta gösteriş olmaz. Biri eksik anlatmış Senderos'a durumu.

Başlığı okuyunca aklıma ilk bu geldi.Bende 24 yıldır Müslümanım kimse bana karşı ekstra bir muamele sergilemedi.Din Allah ile insan arasındadır.Karşımdakinin beni ilgilendirmez tutumumu değiştirtmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Tartışmak için demiyorum sadece bu konudaki fikrimi belirttim ben
    Tartışmalar, fikirlerden çıkıyor o yüzden söyledim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Başlığı okuyunca aklıma ilk bu geldi.Bende 24 yıldır Müslümanım kimse bana karşı ekstra bir muamele sergilemedi.Din Allah ile insan arasındadır.Karşımdakinin beni ilgilendirmez tutumumu değiştirtmez.
    Kesinlikle. İşte demek istediğimde bu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kimisinin hoşuna gider kimisi için farketmez. Herkesin gorüşü kendine. Bir insanın müslüman olması benim hoşuma gider. Hayırlı olsun Senderos için. Sonuçta müslüman olmak öyle sıradan bir klübe, derneğe girmek gibi değildir. Adam bu dünyayadaki en gerçek şeyin farkına varmış. Bu yüzden sevinirim. Ronaldo olsa da sevinirim afrikadaki biri olsa da sevinirim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kimisinin hoşuna gider kimisi için farketmez. Herkesin gorüşü kendine. Bir insanın müslüman olması benim hoşuma gider. Hayırlı olsun Senderos için
    Tabiki bizimde hoşumuza gider ama sürekli her din değiştiren insan için haber yapılmasını anlamıyorum.Bu adamlar dışında da din değiştirenler var onlarında haberi yapılsın o zaman.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Tabiki bizimde hoşumuza gider ama sürekli her din değiştiren insan için haber yapılmasını anlamıyorum.Bu adamlar dışında da din değiştirenler var onlarında haberi yapılsın o zaman.
    Ona bakarsan herkes plaja gider ama herkesin haberi yapılmaz. Sadece ünlüler giderse haberi yapılır. Bu da onun gibi birşey. Benim Teyzem umreye gider haberi yapılmaz, X adında ünlü gider haberi yapılır. Gayet doğal birşey bu.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Herkesin kendi düşüncesi kimi Lim10 gibi düşünür kimi Görkem kardeşimiz gibi...Uzatmayalım yani hayırlısı olsun hakkında zaten okuyormuş kitapları Müslüman olmuş işte...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ohoo olay iyice farklı yerlere gidecekBenim kast ettiğim husus açıklaması zor ve ince bir durum ama Cihan'ın belirttiği gibi benimde hoşuma gitti diyeyim sadece.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bu yeni haber degilki müslüman oldugu önceden beri biliniyordu yada ben yanlis biliyorum?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sonuçta vazgeçtiği din de hak dini.Fark etmez yani benim için o kendi kişisel seçimidir.Hayırlısı olsun Senderos için ama hoşuma gitti müslüman olması.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sonuçta vazgeçtiği din de hak dini.Fark etmez yani benim için o kendi kişisel seçimidir.Hayırlısı olsun Senderos için ama hoşuma gitti müslüman olması.
    Hobaaa.Bakalım neler çıkacak daha buradan

Güzel kardeşim, madem şuanki hritiyanlık hak din, neden müslümanlık geldi?Ne gerek vardı?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hobaaa.Bakalım neler çıkacak daha buradan

Güzel kardeşim, madem şuanki hritiyanlık hak din, neden müslümanlık geldi?Ne gerek vardı?
    Abicim yanlış anladın beni.Hak dini derken o da Allah'ın dini ben İslamiyet'e inanıyorum o yüzden tek geçerli din olduğunu kabul etmiş oluyorum ama diğer insanlar da Hristiyanlığa inanıyor onu benimsiyor demek ki.Benim için fark etmez yine aynı Tanrı'ya inanıyoruz onlar bizim inancımıza göre yanlış ama onları yargılayamam ben.Ayrıca sana cevaben yazmadım fikrimi belirttim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tabiri yanlış kullanmış bence. "Sonuçta o da Allah'ın dini" demek istemiştir. Hak din Müslümanlık çünkü

Edit : Evet doğru tahmin etmişim

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Doğru yolu bulmuş senderos,cenneti tadıcak

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Abicim yanlış anladın beni.Hak dini derken o da Allah'ın dini ben İslamiyet'e inanıyorum o yüzden tek geçerli din olduğunu kabul etmiş oluyorum ama diğer insanlar da Hristiyanlığa inanıyor onu benimsiyor demek ki.Benim için fark etmez yine aynı Tanrı'ya inanıyoruz onlar bizim inancımıza göre yanlış ama onları yargılayamam ben.Ayrıca sana cevaben yazmadım fikrimi belirttim.
    Zaten ilk mesajının sonunda hoşuma gitti müslüman olması demen, mesajının ilk kısmında şuan yazdığın açıklamanın özeti gibiydi, fark etmiştim.Sadece hak din değil, herkes bilsede belirtmek istedim.Yanlış anlama, biraz zorlayayım dedim seni

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten ilk mesajının sonunda hoşuma gitti müslüman olması demen, mesajının ilk kısmında şuan yazdığın açıklamanın özeti gibiydi, fark etmiştim.Sadece hak din değil, herkes bilsede belirtmek istedim.Yanlış anlama, biraz zorlayayım dedim seni
    Ben aslında orada kelime yanlışlığı yaptım.''Hakk'' diyeceğime ''hak'' dedim.Ondan böyle oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bundan sonraki yorumlar Senderos üzerinden olsun lütfen.
    Last edited by Nedvedmania : 26.Haziran.2012 at 19:59 Reason: Konu dışı kısım silindi.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Şahsen sevmezdim Senderos'u hala da sevmiyorum

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri