1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Senderos Müslüman oldu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kimisinin hoşuna gider kimisi için farketmez. Herkesin gorüşü kendine. Bir insanın müslüman olması benim hoşuma gider. Hayırlı olsun Senderos için. Sonuçta müslüman olmak öyle sıradan bir klübe, derneğe girmek gibi değildir. Adam bu dünyayadaki en gerçek şeyin farkına varmış. Bu yüzden sevinirim. Ronaldo olsa da sevinirim afrikadaki biri olsa da sevinirim.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kimisinin hoşuna gider kimisi için farketmez. Herkesin gorüşü kendine. Bir insanın müslüman olması benim hoşuma gider. Hayırlı olsun Senderos için
    Tabiki bizimde hoşumuza gider ama sürekli her din değiştiren insan için haber yapılmasını anlamıyorum.Bu adamlar dışında da din değiştirenler var onlarında haberi yapılsın o zaman.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Tabiki bizimde hoşumuza gider ama sürekli her din değiştiren insan için haber yapılmasını anlamıyorum.Bu adamlar dışında da din değiştirenler var onlarında haberi yapılsın o zaman.
    Ona bakarsan herkes plaja gider ama herkesin haberi yapılmaz. Sadece ünlüler giderse haberi yapılır. Bu da onun gibi birşey. Benim Teyzem umreye gider haberi yapılmaz, X adında ünlü gider haberi yapılır. Gayet doğal birşey bu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ohoo olay iyice farklı yerlere gidecekBenim kast ettiğim husus açıklaması zor ve ince bir durum ama Cihan'ın belirttiği gibi benimde hoşuma gitti diyeyim sadece.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Mesaj Yetkileri