1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Senderos Müslüman oldu

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Hobaaa.Bakalım neler çıkacak daha buradan

Güzel kardeşim, madem şuanki hritiyanlık hak din, neden müslümanlık geldi?Ne gerek vardı?
    Abicim yanlış anladın beni.Hak dini derken o da Allah'ın dini ben İslamiyet'e inanıyorum o yüzden tek geçerli din olduğunu kabul etmiş oluyorum ama diğer insanlar da Hristiyanlığa inanıyor onu benimsiyor demek ki.Benim için fark etmez yine aynı Tanrı'ya inanıyoruz onlar bizim inancımıza göre yanlış ama onları yargılayamam ben.Ayrıca sana cevaben yazmadım fikrimi belirttim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Abicim yanlış anladın beni.Hak dini derken o da Allah'ın dini ben İslamiyet'e inanıyorum o yüzden tek geçerli din olduğunu kabul etmiş oluyorum ama diğer insanlar da Hristiyanlığa inanıyor onu benimsiyor demek ki.Benim için fark etmez yine aynı Tanrı'ya inanıyoruz onlar bizim inancımıza göre yanlış ama onları yargılayamam ben.Ayrıca sana cevaben yazmadım fikrimi belirttim.
    Zaten ilk mesajının sonunda hoşuma gitti müslüman olması demen, mesajının ilk kısmında şuan yazdığın açıklamanın özeti gibiydi, fark etmiştim.Sadece hak din değil, herkes bilsede belirtmek istedim.Yanlış anlama, biraz zorlayayım dedim seni

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Zaten ilk mesajının sonunda hoşuma gitti müslüman olması demen, mesajının ilk kısmında şuan yazdığın açıklamanın özeti gibiydi, fark etmiştim.Sadece hak din değil, herkes bilsede belirtmek istedim.Yanlış anlama, biraz zorlayayım dedim seni
    Ben aslında orada kelime yanlışlığı yaptım.''Hakk'' diyeceğime ''hak'' dedim.Ondan böyle oldu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri